Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Dev Pre'den beri bakmamıştım, Kurdum bakıyorum şimdi. Kötü değil o kadar da. Metro filan garip ama iyi de gibi. Kısayollara alıştıkça daha kullanışlı oluyor. Deneyeceğim bir ay filan, sorun çıkmazsa alırım çıkınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 LathspeLL said: Oyun performanslarına bakmak lazım. Test ederler 7 vs 8 diye, bakarız verilere, karar veririz. Bir iki oyunda uyumlulukla alakalı yavaşlama olur belki onun haricinde çok yakında olsa 8 daha hızlı olur zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Bu consumer p. Sürümünde dx9 sorunu vardı wowda mesela. Düzelttiler mi bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Kullanım olarak Ubuntu-Windows 7 karışımı olmuş gibi geldi bana. Güzel ama, kullandıkça alışıyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 "windows 8 geçer tahminen" gibi bir hissiyat nerden geliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 aynisi zaten, ne fark olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Saatlerdir kullanıyorum ve kullandıkça seviyorum sistemi. Öyle masaüstüne ıymaz, çok kötü diyenler biraz haksızmış. Güzel olmuş. Aktivasyon sorunu olmasa temelli bile geçebilirim birkaç gün sonra. TechNet'te çıktığında bir yerden edinmeye çalışacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 kutusu bile güzel çıksa collectors edition alırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Kutulu versiyon 50 TL daha pahalı olacak ama. Gerçi ben de alırım. Pro ile normal arasındaki farklara da değmez sanırım. Pro ile masaüstünde işe yarayacak hiç bir şey gelmiyor. Bu sefer versiyonlar da düzgün olmuş Starter gibi ucube şeyler filan yok. İşi kotarmışlar gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 lol dvd player app i bile ücretliymiş yani core elementlerin çoğu yok deniyor doğruysa eyvallah microsoft zaten kullanmıyordum şimdi düşünmem bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 DVD Player'ın ciddi olarak Microsoft ile pek ilgisi yok ama. Linux'e de kurulu gelmiyor o. Lisans olayı, ayrıca lisans ücreti ödenmeli onu için. Yeni Windows 39$ olacak işte, eski ücretlerini biliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Ultimate dedikleride mi 39 dolar? Yalniz ciddi anlamda kisisellestirilebilir bir arayuz olmus bu sefer takdir ettim ilk kez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Ultimate yok abi. Windows 8 var, Windows 8 Pro var, Windows 8 Enterprise var. Pro olan o kadar. Düz 8 alacağım ben, daha ucuzdur o belki. Şuradan bak: http://en.wikipedia.org/wiki/Windows_8_editions#Comparison_chart Pro'nun hiç bir gerekli özelliği yok. Media Center için XBMC var zaten, BitLocker için de başka çözümler var. Remote Desktop için TeamViewer var. Tek Pro alsam mı diye düşündüren özelliği Boot from VHD. Sanal disk içine Linux yükleyip sonra o sanal diski boot edebiliyorsun, ya da Windows 7 filan yükleyip. Kullanılır duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Gercekten boyle bir fiyat cekecekler ise saniye durmam alirim. Teknoloji artik para yatirimini hak etmeye basladi son 2-3 yildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Ocak'ın bilmem kaçına kadar diyorlar ama, beklememek gerek. Büyük ihtimalle SP1 çıkınca alırım diyenler için bu da. Windows 7'de kalacak olsam da alacağım, kenarda dursun. Sonra pahalı olacak sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Enterprise satılmayacak ayrıca, sadece toplu lisans. RT de satılmayacak diye duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Dedigim gibi ciksin bu fiyata gozumu kirpmadan 2-3 lisans alirim cevremdekilere de hayrim dokunur. Technet e gelecek mi acaba 15 inde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Gelecek. Oradan birini bulup aldırmak istiyorum ben de. Sızmış versiyonu denedin mi? Tamamen geçmeye karar verdim ben, dosyaları yedekliyorum şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Laptopta denedim ana makinede denemedim ama cok hos ya hatta win7 laptopta yuk varken kasiyordu bunda oyle birseye denk gelmedim tabi formatinda etkisi olabilir. Bu arada laptop 10 yillik neredeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Bana da 7'den hızlı geldi. 7 yükleyeli de iki ay olmadı daha. Flash vidto özellikle daha iyi çalışıyor HD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Gecen konusunu acmistim 2 ay kadar once laptopta Xubuntu vardi onun gibi calisiyor gayet rahat makine suan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Aktive olmamış olması sorun çıkartır mı diye çekiniyorum gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Gereksiz ne varsa çıkarılsın, fiyat 39$ olursa pro için efsane olur microsoft. Lisanssız makine sayısı ilk defa lisanslı makine sayısından düşük çıkacak gibi geliyor önümüzdeki 1-2 sene içinde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 abi birbirinizi gaza getiriyorsunuz dsg bi durun adam gibi çıksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Çin ve Hindistan hariç tutulursa olur o ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar