Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Dev Pre'den beri bakmamıştım, Kurdum bakıyorum şimdi. Kötü değil o kadar da. Metro filan garip ama iyi de gibi. Kısayollara alıştıkça daha kullanışlı oluyor. Deneyeceğim bir ay filan, sorun çıkmazsa alırım çıkınca.
Mesaj tarihi:
LathspeLL said:

Oyun performanslarına bakmak lazım. Test ederler 7 vs 8 diye, bakarız verilere, karar veririz.

Bir iki oyunda uyumlulukla alakalı yavaşlama olur belki onun haricinde çok yakında olsa 8 daha hızlı olur zaten.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Saatlerdir kullanıyorum ve kullandıkça seviyorum sistemi. Öyle masaüstüne ıymaz, çok kötü diyenler biraz haksızmış. Güzel olmuş. Aktivasyon sorunu olmasa temelli bile geçebilirim birkaç gün sonra. TechNet'te çıktığında bir yerden edinmeye çalışacağım.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Kutulu versiyon 50 TL daha pahalı olacak ama. Gerçi ben de alırım.

Pro ile normal arasındaki farklara da değmez sanırım. Pro ile masaüstünde işe yarayacak hiç bir şey gelmiyor. Bu sefer versiyonlar da düzgün olmuş Starter gibi ucube şeyler filan yok.

İşi kotarmışlar gibi.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
DVD Player'ın ciddi olarak Microsoft ile pek ilgisi yok ama. Linux'e de kurulu gelmiyor o. Lisans olayı, ayrıca lisans ücreti ödenmeli onu için. Yeni Windows 39$ olacak işte, eski ücretlerini biliyoruz.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Ultimate yok abi. Windows 8 var, Windows 8 Pro var, Windows 8 Enterprise var. Pro olan o kadar. Düz 8 alacağım ben, daha ucuzdur o belki. Şuradan bak: http://en.wikipedia.org/wiki/Windows_8_editions#Comparison_chart Pro'nun hiç bir gerekli özelliği yok. Media Center için XBMC var zaten, BitLocker için de başka çözümler var. Remote Desktop için TeamViewer var.

Tek Pro alsam mı diye düşündüren özelliği Boot from VHD. Sanal disk içine Linux yükleyip sonra o sanal diski boot edebiliyorsun, ya da Windows 7 filan yükleyip. Kullanılır duruyor.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Ocak'ın bilmem kaçına kadar diyorlar ama, beklememek gerek. Büyük ihtimalle SP1 çıkınca alırım diyenler için bu da. Windows 7'de kalacak olsam da alacağım, kenarda dursun. Sonra pahalı olacak sanırım.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Gelecek. Oradan birini bulup aldırmak istiyorum ben de. Sızmış versiyonu denedin mi?

Tamamen geçmeye karar verdim ben, dosyaları yedekliyorum şimdi.
Mesaj tarihi:
Laptopta denedim ana makinede denemedim ama cok hos ya hatta win7 laptopta yuk varken kasiyordu bunda oyle birseye denk gelmedim tabi formatinda etkisi olabilir. Bu arada laptop 10 yillik neredeyse.
Mesaj tarihi:
Gereksiz ne varsa çıkarılsın, fiyat 39$ olursa pro için efsane olur microsoft. Lisanssız makine sayısı ilk defa lisanslı makine sayısından düşük çıkacak gibi geliyor önümüzdeki 1-2 sene içinde...
  • Yeni Oluştur...