aquila Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 film iyi olmus da, sinirlendim degistirdiklerine, eklemediklerine. yalniz intro tek basina oscarlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=sY4f_83t_rw said: i was about to take a bite of my burger in the cinema and then this came on and i put the burger back in the package thing asdhfuahsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Myshkin said: kitabıo kurken falan şu kıza acıdığımı düşününce kahkaha attım. bu ne lan çocuğum olsa belediyeye veririm beslesinler diye, tamam anladık ufak tefek dövmeli mövmeli de böyle de olmaz ki be, ne o 2. fotoğraf öyle cinsellikten soğudum. kızın film öncesi hali http://galeri.uludagsozluk.com/49/rooney-mara_123245.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Sparkcaster said: olm biri de shamalayan bok gibi çekti avatarı ben daha güzel çekcem desin ya ahah harbiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 ben izleyemedim daha bunu ya kesin izleyeceğim. isveç yapımı olan resmen sinirlerimi kaldırmıştı hayallerimin üstüne duble yol çekmişti. hollywood, canım hollywood be. sen beni hayal kırıklığına uğratmazsın biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Rooney Mara IMDB star sıralamasında 1. şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 ablası 1000 kat daha iyi, sebebim hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Googladım hatunu da.. ne kadar güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 film de gayet iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Film çok iyi, 2 saat 40 dakika ama hiç bir zaman baymadı. Rooney Mara gerçekten çok demanding bir rol oynamış, hakikaten oscarlık bir performans. Ay çok acaip ağırdı film bir boş bakıyorum etrafa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Swe versiyonunu izlemedim, /tv/'de baya zıt yorumlar dönüyor da, film baya iyiydi yani. Swe olan daha iyiyse beyin yakar. ama pek sanmıyorum da, iyiydi çünkü. Ve ÇOK acil blueray'inin düşmesi lazım malum yerlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 kitabı varmış bu filmin güzel mi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 film baya iyiydi uzun olmasına rağmende kitapta olup filmde olmayan baya sahne vardı.sanırım zamandan kurtarmak için yapmışlar :P.gerçi olmasada olur bölümlerdi.kitabı okurkende anlam verememiştim.anlaşılan fincher da anlam verememiş kesimiş o bölümleri :P 2. filmide çevircek mi acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Sparkcaster said: kitabı varmış bu filmin güzel mi o Kapağı yüzünden yaklaşmıyorum. Genel kanının aksine bir kitabın kapağı çok şey söylüyor edebiyatın kalitesiyle ilgili. Prove me wrong plebs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 simdi cok sahane bir film temali kapakli olanlari da cikmistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 olm cidden kitap güzelse okiyim filmden önce, yoksa gerçekten pleb kitabı gibi duruyo böyle BEST SELLER felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 öyle zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 oku, isin ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 atomu parçalıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Haruki Murakami falan okuyun çocuklar, rock bar süprüntüsü müsünüz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Serinin ilk kitapı güzel ikincisi vasat üçüncüsü de vasat gibi bence, öyle hatırlıyorum. isveç yapımı olana bi başlıkta baya laf etmiştim, özet geçmek gerekirse kötüydü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Esnaf said: film baya iyiydi uzun olmasına rağmende kitapta olup filmde olmayan baya sahne vardı.sanırım zamandan kurtarmak için yapmışlar :P.gerçi olmasada olur bölümlerdi.kitabı okurkende anlam verememiştim.anlaşılan fincher da anlam verememiş kesimiş o bölümleri :P 2. filmide çevircek mi acaba. çekicek, açıklanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Sparkcaster said: olm biri de shamalayan bok gibi çekti avatarı ben daha güzel çekcem desin ya this. film iyiydi sevdim ben baya. hanım kızımız da çok atarlı, çok asi, çok tatlı. karar verdim ben de büyüyünce onun gibi olucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 xunn said: Sparkcaster said: kitabı varmış bu filmin güzel mi o Kapağı yüzünden yaklaşmıyorum. Kitap kapağından iyi ya plebseller değil. En iyi değil ama gideri var, salvatorenin iyi kitapları ayarında diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 ejderha var lan iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar