Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hopa'da ev vs. baskınları başladı...

calimero

Öne çıkan mesajlar

Rewendor said:

tayyip said:
"Bir koruma polsimiz aldığı isabetle otobüsten düşerek maalesef şu anda yoğun bakımda. Beyin ameliyatı geçirdi. 72 saat uyutulması gerekiyor. Tabi bu arada bir tanesi de kalp krizi geçirerek, kimliğini bilmiyorum, üzerinde durma gereğini duymuyorum kalp krizi sonucu ölmüş".

yemin ediyorum utandım şunu okurken.
bi kere koruma polisi isabet falan almadı.
kalabalığı yarmak isteyen seçim otobüsü gazı aniden kökleyince dengesini kaybedip düştü polis. Allah acil şifalar versin. Hayatını kaybedene de Allah rahmet eylesin.
Sosyal ağlarda paylaş

ayıptır yahu şöyle bi açıklama yapması.

ayrıca polisin yaptığının desteklenecek hiçbir tarafı yok. tekrar soruyorum, aynı polis pkk eylemlerinde neden kenardan izliyordu da hopada yaptığı gibi saldırmıyordu? buna cevap veremedikçe polisi yada yukarıdan onları yönlendirenleri savunmayın hiç boşa.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

tayyip said:
"Bir koruma polsimiz aldığı isabetle otobüsten düşerek maalesef şu anda yoğun bakımda. Beyin ameliyatı geçirdi. 72 saat uyutulması gerekiyor. Tabi bu arada bir tanesi de kalp krizi geçirerek, kimliğini bilmiyorum, üzerinde durma gereğini duymuyorum kalp krizi sonucu ölmüş".

Kimliğini nasıl bilmiyorsun? İnanalım mı?

Üzerinde durmadığının dünya farkında.

Astım hastasını biber gazına boğmanın bir sakıncası yok tabi. Ha pardon, siz onun hesabını yapmazsınız. Yani bu söylenince 'onu mu düşüncez' dersiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

polis yine polisliğini gösterdi, iktidarından muhalefetine, merkez medyasından bilmemneresine kimsenin gıkı çıkmadı. ölen adamcağız için "adını bilmiyorum tanımam etmem" diyen başbakan bence o koltukta oturmayı haketmiyordur. otobüs taşlanması yanlış diyen chp liderine ise diyecek hiçbişey bulamıyorum.

olayın vahametinden nasıl bir siyasi fayda çıkarırım diye debelenen insanlar görmek de insanın içini ayrı bi bunaltıyo. biz, malesef polis şiddetine de asker şiddetine de fazlasıyla aşina bi ülkeyiz, bunlar seçim sonuçlarını falan etkileyecek olaylar değil o yüzden. istediğiniz kadar uğraşın burdan bir kristallnacht da çıkmaz, tahrir mahrir de çıkmaz. eminim ki polisin müdahalesini haklı gören binlerce insan yaşıyodur şu ülkede, tıpkı askeri operasyonları, kck davalarını haklı görenler olduğu gibi. oysa süreç aynı, zihniyet aynı: "bunlar terörist-eşkiya, bunlara müdahale etmek görevimiz".

şu "kolluk kuvvetleri" denen hadiseyi icad edenin...
Sosyal ağlarda paylaş

Aluriel said:

ayıptır yahu şöyle bi açıklama yapması.

ayrıca polisin yaptığının desteklenecek hiçbir tarafı yok. tekrar soruyorum, aynı polis pkk eylemlerinde neden kenardan izliyordu da hopada yaptığı gibi saldırmıyordu? buna cevap veremedikçe polisi yada yukarıdan onları yönlendirenleri savunmayın hiç boşa.

yapma allah askina. baska eylemlerde de ayni seyi yapsa polis her iki olaydada haklimi olacak. Devlet halkina hic bir sekilde zulm etmemeli.
Sosyal ağlarda paylaş

loop said:

Taşlarla sopalarla arabalara , insanlara saldıran serserileri değilde , onlara müdehale eden polisi suçluyorsunuz ha ? Siz harbiden akp li olmayanı da akp li yaparsınız. Sizin gibi sığ insanlar yüzünden adamlar tek başına iktidar ! Devam edin , aferin.

2. sayfadaki verdiğim videoyu izle.

İstanbul-Aksaray'da metro önünde BDP'liler 2 hafta boyunca durmaksızın en az 200 kişilik gruplarla halay çektiler. Polis sadece uzaktan izledi hiçbişe yapmadı.

Bak bakalım burada napıyorlar halay çekenlere. Çat diye girmişler cehenneme çevirmişler ortamı durduk yere. Tabi öncesinde helikopterlerin tepelerinde alçaktan uçması filanda var.

Sonrasında yaşananlar daha da acı tabi, evlerden kahvelerden izinsiz zorla adam topluyorlar ilçeyi ablukaya alıyorlar, köydekiler inemiyor filan. İnternet kesildi şeklindeki haberler yalan ama onlara inanmayın.

Ölen vatandaşta var videoda, zaten olaylar o adamın öldüğü duyulduktan sonra başlıyor. Ben olsam ben de taşlarım polisi, oradaki senin baban olsa, yakının olsa sen de taşlarsın. Gerçi polisler de emir kulu, burada AKP'ye yüklenmek lazım ama...
Sosyal ağlarda paylaş

2 gün önce oralı bir arkadaşıma sordum nedir olaylar diye, şunu yazdı:

said:
abi şuan en az 200 kişi dağlarda köylerde saklanıyo millet evlerden gece toplanıyo erzuruma götürülüyor dgm de yargılanacaklarmış 31 kişi şuan alt tarafı bi taş attılar diye hopa da chp kazanıyo hopa da hep sol kazanır akp nin mhp nin şansları sıfır özel çay fabrikaları hopa da çay alımını yavaşlatıp ceza kesmeye çalışıyorlar tutuklamalar halen devam ediyor içkili mekanlar şuan kapalı büyük baskı var şuan hopa da biz de köydeyiz birazdan hopa ya gidecez bakalım durumlar nasıl olaylar şuan böyle seninde dediğin gibi çarpıtma var bütün olaylar polisin suçu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...