Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hopa'da ev vs. baskınları başladı...

calimero

Öne çıkan mesajlar

rte'nin evladı bilal erdoganın tweetlerini gördüm biraz önce,

dogus.swf ekleyesim geldi

said:
Hopa'da eşkıya saldırısı sonucu ağır yaralanan polis memurumuza acil şifalar diliyorum.

gelen tepkilerden sonra da ( takriben bir saat ) şöyle bir kıvırma söz konusu.
said:
Vefat eden vatandaşımıza rahmet ailesine sabır diliyorum.

söylesem tesiri yok, sussam gönül razı değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Mal said:

tamam ortada suç var, şiddet var. suçluları tespit edip gözaltına alabilirsin.

ama panzer niye dolaşıyor niye telefon hatları kesiliyor. psikolojik baskı bu.

ortadaki en büyük suç akp nin her gittiği ili terörize etmesidir. yanında binlerce polisle gelerek şehirleri insansızlaştırmakta, susturmakta ve sindirmektedir. eskişehir e geldiğinde miting alanı, otobüs güzergahı ve önemli noktalarda ikamet eden her eve, yani cadde üzerindeki her eve tek tek girilip gbt bakılmıştır. bu bir nazi operasyonudur. şehrin her noktası mobese kameraları ile donatılmıştır. güvenlik halkın güvenliği için değildir. başbakanın korkularından kaynaklanan kişisel güvenlik sorunudur. caddeler kapatılmış şehir demokrasi güçlerinden temizlenmiştir. miting alanına fişlenmiş hiç kimse yaklaştırılmamıştır. ilkokulların ve liselerin duvarları akp bayrakları ile donatılmıştır. üniversitelerde hiç bir siyasi bildiriye, afişe müsade etmeyen, soruşturmalara ve okuldan uzaklaştırmalara kadar giden yasaklar akp tarafından devlet eliyle delinmiştir.

dün hopa da da görülmüştür ki kendi halkından bu kadar korkan bir iktidar daha türkiye ye gelmemiştir. akp karşıtı hiç bir eyleme katlanamayan bir zihniyet vardır, biber gazı vardır, cop vardır, gözaltı vardır, soruşturma vardır. polis eliyle her türlü zorbalık yapılmakta en ufak bir çatlak ses bile susturulmaya çalışılmaktadır. dün biz bir canımızı kaybettik. biber gazı metin lokumcu'nun tattığı soluduğu son şey oldu. öfkelenen halk taş atmaya başladı ki kayıtlarda görüldüğü gibi güvenlik otobüsten düştükten sonra ortalığı silah sesleri ile mahşere çevirmişlerdir. şimdi sorgula arkadaşım suç nedir kimdedir?

bu gece hopa'da evlere tek tek baskın düzenleniyor. daha önceden fişlenen göze çarpan herkesi toplarlar. şehirdeki muhalif duruşu kırmak için ellerinden geleni yapacaklardır. akp bu ülkedeki en büyük suç örgütü olmayı başarmıştır.
Sosyal ağlarda paylaş

DeathWarrioR said:

o bu değil, hopa bildiğin solcu yeri. akp ordan 1 oy bile alamaz. bunu 10 yaşındaki çocuk bile bilebilir, tayyip mi bilemeyecek? mhpnin diyarbakır mitingi kadar saçma bir miting bu. sırf seçim öncesi rant uğruna bir kişinin canını aldılar.
E oraya gidip miting yapmalarinin sebebide bu iste. Gidelim olay cikartalimki ne halt olduklarini gorsunler kafasindalar zaten
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=23796232

said:
az evvel hopa'dan, tüm gelişmeleri izleyen avukat bir tanıkla konuştum, tam olarak şunları söylüyor:

- internetten bakıyorum medya halkın taşlarla saldırdığını söylüyor. başından itibaren ofisimden görüyorum. vatandaşlar halay çekip türkü söylüyordu. polis hiç sebep yokken çok şiddetli saldırdı. çok sert saldırdı. ölüm haberi duyulduktan sonra insanlar taş atmaya başladılar. başından itibaren akp provokasyonu. hopa'da akp'li yok, hopa solcu bir yer, bile isteye hazırlıklı geldiler. saldırmaya, zarar vermeye geldiler. ne olur böyle olmadığını anlatın, metin lokumcu'yu bilerek öldürdüler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...