Tyrannus Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 ben telekineziyle kağıt hareket ettirebiliyorum trick falan olmadan.gören gördü im that good
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Bende beyin gücümle ....neyse aile forumu.
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 ya benim hiç böyle egzantirik doğaüstü olaylarım olmadı ama benim 6.hissim çok kuvvetlidir mesela. 2 tane farklı astroloji ile uğraşan kişi senin sezilerin çok kuvvetli geliştir üzerine git falan demişti de pek kaale almadım açıkçası sdf özellikle bazı olayların nasıl sonuçlanacağı içime cidden doğar, insan ilişkilerinde çok kuvvetlidir. mesela atıyorum önümde çok önemli bir olay var, o olayın nasıl sonuçlanacağı genelde doğar içime olumlu ya da olumsuz.
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 NolaxThensbane said: Bende beyin gücümle ....neyse aile forumu. adaflşakdalkfşada
Tyrannus Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 abi bi de ben çok korkarım ya.cin hikayesi yazıldı mı.yazıldıysa okumıycam.çok da okuyasım var
nomsaR Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 6. hissine güvenenler için genel mesaj: aptala malûm olur.
Red Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 ben yazıcaktım ama diğer olaylardan devam ettim ahha hyr günlük hayatımda o kadar sık başıma geliyoki irili ufaklı artık alıstım diyebilirim millete nadir olan şeyler devamlı oluyor bi kere düzenli olarak rüyamda gördüklerim cıkabiliyor bi gün önce rüyamda gördüğüm biri ertesi gün mesaj atar falan culionun sağ ayak içiyle son dakkalarda atıcagı golu bile gördüm.birebir mesafeden sağ ayak içiyle vurdugunu gördüm.ama biraz yukarı vuruodu.maçta yerden vurmustu buca maçıydı snaırım
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 neyse demin ki ufak çaplı youtube bugından sonra başımdan geçenleri anlatayım bari; Çocukken falan rüyamda kendimi çok görürdüm. Ama direk böyle yatağımın üzerinden kendimi izler halde. Hatta çoğu zamanda yastık yorgan falan rüyamda gördüğüm şekilde uyanırdım. Bir süre sonra geceleri evin için dolandığımı görmeye başladım. Gerçi tam dolanma da değil de işte yine yatakta kendimi görebiliyorum ama koridordan falan geçip salona gidiyorum. E çocuğuz tabi erken yatıp erken kalkıyoruz, annemler de gece misafir varsa falan ayaktalar. Gece rüyamda mesela salonda bir yastığın altında kültablası ya da çerez kabı mı gördüm? Sabah kalkıp salona gittiğimde elimle koymuş gibi bulurdum onu :D Kumanda koltuğun arasına kaçınca çok işe yarıyordu meret :D ikinci olayda bi 5-6 yıl önce oldu, büyük ihtimal de uyku sersemliği gerçi. Normal odamda değil de bilgisayarın olduğu odada yatacaktım. Tam böyle uykuya dalıcam mal mal tavana falan bakıyorum bir anda kafamın içinde sesler duymaya başladım. 3 erkek 1 kadın konuşuyorlar, şunu naptın bunu ne ettin ben de aa uykuya dalıcam az sonra diyorum. Bir anda erkek seslerinden biri "şu an burada 5 kişiyiz, biri bizi dinliyor" dedi. Bende bi lan noluyo diyorum kendi içimden. Kadın da "Bizim haberimiz olmadan nasıl oLur?" dedi. Başka bir erkek de "tamam bu kadar yeter, konuşmayı kesin güvenli değil" dedi ve bitti. Bir daha da olmadı öyle birşey. Arada sırada o odada yatıyorum her seferinde acaba olacka mı diyorum da sinyal yok :D
mani Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 akşam uyurken götünüz açık kalmış sonra paranormal olaylar diye anlatıyorsunuz.
karasimsek Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 bende de su karabasan olayı çok oluyo ya geçen gece ölüyodum az daha normalde bi süre sonra kendime geliyodum o gece baya uzun sürdü ve kendimi zorladıkça hareket etmek için daha da kötü oldum uyuştum falan baya tırsdım ama sanırım benimki geç saatte fazla yiyip yatmaktan kaynaklanan bi sıkıntı kıhkıh
nomsaR Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 bu spoiler de aptal değil abdal diyecek olanlar için gelsin. biliyoruz.
Freedoom Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Ya yok 10273192 tane tahminde bulunuyorsun bunlardan 30-40 tanesi tutuyo onları hatırlıyosun. Olasılık tamamen.
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Mahidevran said: Benim basimdan böyle bi olay gecti bundan seneler önce. http://www.youtube.com/watch?v=fc7bEKZDDOE abi şuna baya güldüm ya sebepsizce
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Bella said: ya benim hiç böyle egzantirik doğaüstü olaylarım olmadı ama benim 6.hissim çok kuvvetlidir mesela. 2 tane farklı astroloji ile uğraşan kişi senin sezilerin çok kuvvetli geliştir üzerine git falan demişti de pek kaale almadım açıkçası sdf özellikle bazı olayların nasıl sonuçlanacağı içime cidden doğar, insan ilişkilerinde çok kuvvetlidir. mesela atıyorum önümde çok önemli bir olay var, o olayın nasıl sonuçlanacağı genelde doğar içime olumlu ya da olumsuz. tebrikler! kahve sizden fal bizden dükkanlarında her zaman iş bulabilirsiniz sdfsf
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Red said: ben yazıcaktım ama diğer olaylardan devam ettim ahha hyr günlük hayatımda o kadar sık başıma geliyoki irili ufaklı artık alıstım diyebilirim millete nadir olan şeyler devamlı oluyor bi kere düzenli olarak rüyamda gördüklerim cıkabiliyor bi gün önce rüyamda gördüğüm biri ertesi gün mesaj atar falan culionun sağ ayak içiyle son dakkalarda atıcagı golu bile gördüm.birebir mesafeden sağ ayak içiyle vurdugunu gördüm.ama biraz yukarı vuruodu.maçta yerden vurmustu buca maçıydı snaırım ben rüyamda birini görünce telefon ederek o uyandırıyor beni, I win (:P)
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 nomsaR said: 6. hissine güvenenler için genel mesaj: aptala malûm olur. aptal değil abdal :D:D
Red Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 ben kurşun döktürdüydüm bi ara kurşunu döken kadın patlıyodu bu ne lan dedi bana nasıl bişisin demişti ahaha büyüksün nilep haha
Tyrannus Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 bana paranormal hiçbirşey olmamış lan bi kere cüzdanı evde unutmuştum dışarda fakir demişlerdi o çok paranormaldi.tavuk döner falan yedim böyle ne sıkıcı hayatım var be
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 bu yazdigim sayilmaz ama bizim mahalledeki sokak isigi tek basima gecerken hep sönuyor, yanimda biri olunca olmuyo ama. Belediye az küfür yemedi benden.
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 ben de bebekken yatıyorum işte 6 aylık olduğum gece babam bi bakmış odamda annem tavana yapışmış yok lan şey oldu ben cin çağırdım soba boruları titredi eskiden evde kahveci güzeli duvar halısı vardı, halıdaki güzel oynadı falan kahveciler kahve dağıttı.
nomsaR Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 kızlar psişiklere daha kolay meyloluyor diye bi ara astrala sarmıştım. opel astral.
nomsaR Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 kermit said: nomsaR said: 6. hissine güvenenler için genel mesaj: aptala malûm olur. aptal değil abdal :D:D heheeh
Freedoom Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 nileppezdel said: Red said: ben yazıcaktım ama diğer olaylardan devam ettim ahha hyr günlük hayatımda o kadar sık başıma geliyoki irili ufaklı artık alıstım diyebilirim millete nadir olan şeyler devamlı oluyor bi kere düzenli olarak rüyamda gördüklerim cıkabiliyor bi gün önce rüyamda gördüğüm biri ertesi gün mesaj atar falan culionun sağ ayak içiyle son dakkalarda atıcagı golu bile gördüm.birebir mesafeden sağ ayak içiyle vurdugunu gördüm.ama biraz yukarı vuruodu.maçta yerden vurmustu buca maçıydı snaırım ben rüyamda birini görünce telefon ederek o uyandırıyor beni, I win (:P) O kişi arayınca rüya gördüğünü hatırlıyo olmayasın.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 en iyi arkadaşımın adı casper
Öne çıkan mesajlar