Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hosgeldin Ordu

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

10 yaşlarında falandım ben Orduspor birinci lige veda ettiğinde, seyircisiz, arkadan ittirme süper lig takımlarıyla kıyaslamayın bu takımı, arkasında koskoca bir "Ordu" var ;)

eminim güzel maçlar çıkaracaklar seneye de, en azından play off'taki son 3 maçını izleyenler hak vereceklerdir

tebrik ediyorum
Sosyal ağlarda paylaş

o konuda da ya benim yanlışım var ya da spikerin, ben mor menekşeler diye bir lakap duymadım, menekşe ne alaka :p

hani menekşesi meşhur olsa neyse diyecem de, benim bildiğim mor şimşeklerdir o, karadeniz uşağına öyle çiçek böcek lakabı uymaz :D

misal Trabzon, karadeniz fırtınası derler, yani olsa olsa şimşek fırtına tufan gider burada, ne öyle menekşe lâle hanımeli falan heh
Sosyal ağlarda paylaş

BlackRose said:

10 yaşlarında falandım ben Orduspor birinci lige veda ettiğinde, seyircisiz, arkadan ittirme süper lig takımlarıyla kıyaslamayın bu takımı, arkasında koskoca bir "Ordu" var ;)

eminim güzel maçlar çıkaracaklar seneye de, en azından play off'taki son 3 maçını izleyenler hak vereceklerdir

tebrik ediyorum

Nisan sonu Ordu'daydım ben iktisat kongresi için, Ordu'lu bir arkadaşımda kaldım, şehri gezdik vs. her yerde Ordu Spor bayrakları vs. vardı.

İnsanlar cidden kulübe inanmışlar ve bayağı destekliyorlar, Ordu'yla tek alakam orada geçirdiğim 4 gün olsa da ben de Ordu'yu destekliyordum, güzel oldu. Taraftarı bol takımlar lige renk getiriyor.

Hoşgelmişler.
Sosyal ağlarda paylaş

bir Samsunsporlu olarak pek sevişmesekte hoşgeldin toprağımın takımı.
Şehir içinde 12-13bin kişilik statları Akıncılar ve Fidangör(Ordu'nun İstiklal Caddesi) isminde 2 tane taraftar grupları vardır ve taşlamalarıyla meşhurdurlar. İstanbul'da organize yapılanmaları da iyidir. Artık bizde Ordu'da rekor denemesi yaparız Zulumpiyat Stadında.

Giresun'la olan rekabetleride dillere destandır ilk sayfadaki gabakcıları görünce aklıma geldi:)

birde takımın resmi maskotu MOR GÖDENdir. göden Orduca Kurbağa demek :)
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi Ordu'lu bi arkadaşım aradı, ankarada maçtaymış sesi titriyodu. Maçı izlemedim de özellikle ilk yarı antep bayağı sağlam bastırmış galiba, Ordu pek oynayamamış, adamlar tribünde kalp krizi geçiriyorlarmış dakika dakika. İkinci yarı biraz toparlamışlar sonra. Gol de çok abzürt bi gol olmuş sanırım, şoka girmekten sevinememişler, adam hala şoktan kurtulamamıştı eheh
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...