Lorrotar Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=cIsPsA6r_Vk tebrikler orduspor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 bu videoyu her izlediğimde gülüyorum:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 umarım çok basın toplantısı izleriz bu adamdan ordusporla ilgili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 15 numara seneye 3 büyükten birinde yalnız.. Aganiko mu ne.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 hehe bu video için bir de cevap verdiydi. http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/30081/ne-dedigi-anlasilmayan-adamdan-sitemize-cevap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 10 yaşlarında falandım ben Orduspor birinci lige veda ettiğinde, seyircisiz, arkadan ittirme süper lig takımlarıyla kıyaslamayın bu takımı, arkasında koskoca bir "Ordu" var ;) eminim güzel maçlar çıkaracaklar seneye de, en azından play off'taki son 3 maçını izleyenler hak vereceklerdir tebrik ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 df said: Memleketimi ilk defa süper lig'de izleyeceğim. çok sevindim lan =) ahah aynen :D MOOOR BEYAZZZ !! (renkler çok kötü ama ya :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Lorrotar said: umarım çok basın toplantısı izleriz bu adamdan ordusporla ilgili. zannetmiyorum, kendisi şoförler cemiyeti başkanıdır, takımla alakası o kadar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 abi real madrid'in cakması iste. menekseler sdf. seneye belediye takımları dussun de bunlar kalsın ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 toggie said: abi real madrid'in cakması iste. menekseler sdf. seneye belediye takımları dussun de bunlar kalsın ya. oha trabzonspor orduspor maçları ispanyada da gösterilmiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 o konuda da ya benim yanlışım var ya da spikerin, ben mor menekşeler diye bir lakap duymadım, menekşe ne alaka :p hani menekşesi meşhur olsa neyse diyecem de, benim bildiğim mor şimşeklerdir o, karadeniz uşağına öyle çiçek böcek lakabı uymaz :D misal Trabzon, karadeniz fırtınası derler, yani olsa olsa şimşek fırtına tufan gider burada, ne öyle menekşe lâle hanımeli falan heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 gosterilmeli. renkler tutuyor en azından. jr el clasico. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 el kalasiko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 5 yaşında filanken ilk kez orduspor maçında girmiştim tribüne, cebeci inönü stadında.valla memleketimizi süper lig'de izliycez artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 abi ordu fln diyince acmadim bile baslıgı :D 3 sayfa olms baktim futbolmus pıhahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 ordu sporlular an itibariyle sokağımı gürültüye boğdular.. boğuyorlar. LAN SKTİRİP GİTSENİZE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 BlackRose said: 10 yaşlarında falandım ben Orduspor birinci lige veda ettiğinde, seyircisiz, arkadan ittirme süper lig takımlarıyla kıyaslamayın bu takımı, arkasında koskoca bir "Ordu" var ;) eminim güzel maçlar çıkaracaklar seneye de, en azından play off'taki son 3 maçını izleyenler hak vereceklerdir tebrik ediyorum Nisan sonu Ordu'daydım ben iktisat kongresi için, Ordu'lu bir arkadaşımda kaldım, şehri gezdik vs. her yerde Ordu Spor bayrakları vs. vardı. İnsanlar cidden kulübe inanmışlar ve bayağı destekliyorlar, Ordu'yla tek alakam orada geçirdiğim 4 gün olsa da ben de Ordu'yu destekliyordum, güzel oldu. Taraftarı bol takımlar lige renk getiriyor. Hoşgelmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 darbe sandım futbolmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 bir Samsunsporlu olarak pek sevişmesekte hoşgeldin toprağımın takımı. Şehir içinde 12-13bin kişilik statları Akıncılar ve Fidangör(Ordu'nun İstiklal Caddesi) isminde 2 tane taraftar grupları vardır ve taşlamalarıyla meşhurdurlar. İstanbul'da organize yapılanmaları da iyidir. Artık bizde Ordu'da rekor denemesi yaparız Zulumpiyat Stadında. Giresun'la olan rekabetleride dillere destandır ilk sayfadaki gabakcıları görünce aklıma geldi:) birde takımın resmi maskotu MOR GÖDENdir. göden Orduca Kurbağa demek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 son iki maçın özet görüntüleri, artık odun mu kalas mı siz karar verin ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Şimdi Ordu'lu bi arkadaşım aradı, ankarada maçtaymış sesi titriyodu. Maçı izlemedim de özellikle ilk yarı antep bayağı sağlam bastırmış galiba, Ordu pek oynayamamış, adamlar tribünde kalp krizi geçiriyorlarmış dakika dakika. İkinci yarı biraz toparlamışlar sonra. Gol de çok abzürt bi gol olmuş sanırım, şoka girmekten sevinememişler, adam hala şoktan kurtulamamıştı eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 yok abzürd falan değildi basbayağı bir goldü, görüntüsünü bulursam koyarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 İlk yarıyı izledim ben de gol pozisyonu falan bulan Ordu'ydu, hatta bir kafa şutu direkten falan döndü. Oynama yüzdesi de %60'a %40 Ordu lehineydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 aynen abi maçın hakkı direk Ordu idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 final haftası olmasa bende giderdim Ankara'ya demin aradım arkadaşı açmadı mesaj attı abi müsait değiliz koptuk ölüyoruz diye 15binden fazlalardı Ankara'da ne konvoy olur şimdi dönüş yolunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar