TheSilver Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Bu araştırmayı ingiliz erkekleri üstünde yapmışlardır onlarda muayyende olur her şey olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 said: Bugarea, 12 Eylül 2004 14:48 tarihinde demiş ki: türk erkeğinin muayyen günü mü olurmuş be bu gavurlar içindir bonzi bitirmiş konuyu :D[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 zuzu ben de hep muayyen gündeim ozman..5 gündür odtüde mal mal geziom bi mik anlamadım bu odtünün olayından bi geceleri stadta içerken canlı müzik sesleri gelio orası güzel bi de net beleş :D[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Alexi_Septimus,23 Ağustos 2004 18:23 tarihinde Mavi'ye demiş ki: Kuzucum, "My way or the highway..." diyeceksin. Bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 kızların en buyuk bahanesı kızım odewını nıye yapmadın hastayım hocam dersten sıkılınca hocam hastayım tuwalete gıtmem lazım fln dıyolar ya bızde yaptık ogle bısı hoca : oglum sacın uzun hafta sonu hane kestırecektın hastaydım hocam bılırsınız ya sey gunumdeydım . . . hoca : oglum okul gomlegının altına renklı thshırt gıymek yasak nıye gıydın hastalanacam hocam . . . yane bızde cok kullandık sonra hoca sok oldu ama bız cok cok uzaklasmıstık[signature][hline]"Erkek adam renkli takım tutmaz" "Birgün herkes Beşiktaşlı olmasın bırakın o şeref bize kalsın" "1903'de doğdu bizim aşkımız 2004'e geldik hala aşığız" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 ooo yandık bunlar erkekte de kanama oluyor derler ama başka yerden. birde piyasaya şimdi erkek ped i cıkar yakında Always kanatlı diye bak muhabbete o zaman.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
od3on Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 hahaah kraaz yardin beni :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 said: Wendigo, 12 Eylül 2004 13:00 tarihinde demiş ki: delikanlı adam muayyen olmas huleyn! :p ahaha[signature][hline]E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 kraaz +1[signature][hline]"Erkek adam renkli takım tutmaz" "Birgün herkes Beşiktaşlı olmasın bırakın o şeref bize kalsın" "1903'de doğdu bizim aşkımız 2004'e geldik hala aşığız" [Bu mesaj Burax tarafından 13 Eylül 2004 00:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 said: blackchaos, 12 Eylül 2004 13:36 tarihinde demiş ki: o zaman ben hep muayyen günümdeyim. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 said: BabacumMostors, 12 Eylül 2004 13:37 tarihinde demiş ki: erkeğin muayen günü maaş günüdür.. maaşı hangiş borçlulara pay edeceğini düşünmekten beynini yer ehe bu doğrusu.... PMS mi deniyordu hatunkişilerinkine?? Mmmm Walla benimde Huzunyen Gunlerim oluyor,Yüreğim Kan ağlıyor böyle eski hatunları hatırladıkca...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Hiç Bitmeyen Özgürlük...Pédalé! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 La havle.[signature][hline]Fecondation under control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Erkeğin muayyen günü cinsel hayatı ile ters orantılıdır. Çok cinsel gün , az muayyen gün demektir.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyushuk Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 e erkekten kan gelmediği için muayyen günündeki erkek kan getiresiye kadar başkasıyla uraşıyor.[signature][hline]Si quis vis pacem, para bellum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 said: Halfmumi, 13 Eylül 2004 03:13 tarihinde demiş ki: Walla benimde Huzunyen Gunlerim oluyor,Yüreğim Kan ağlıyor böyle eski hatunları hatırladıkca... +1923847198247[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Morgana Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Yani bu kadar kıskançlık olmaz yakında siz regl filanda olmaya başlarsınız. Hatta bu azimle doğum filanda yaparsınız... Yapın yapın valla bizim işimize gelir :D[signature][hline]W.M. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
avp Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 o bizim deil ryan'in cabasi daha öncede belirtmistik zaten kendisinin cinsel kimliğini ;)[signature][hline]not everyone who drops shit on you is your enemy not everyone who gets you out of shit is your friend and when you are in deep shit, keep your mouth shut. [Bu mesaj avp tarafından 13 Eylül 2004 12:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 benim için bişi deişmiyo olsa gerek :) 7/24 zate başım ağrıyo , genelde yatarak vakit geçio vs vs :) . Sinirlensemde elimden bişi gelmes :)[signature][hline]Bu gün asılıyorum İnsanlar son kez kadehimi dolduruyor Ama Bu Kes En kıymetli hazineleriyle Gözyaşlarıyla . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 28 august 2004 17:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 said: Heffer, 12 Eylül 2004 14:51 tarihinde demiş ki: dikkat ediyorum böle saçma sapan araştırmalar hep ingilizlerin başının altından çıkıyor. bende hep solumdan kalkıyorum hem. diğer yanda duvar var. terste yatamam bikaç ingiliz bilim adamı sevindirik olacak diye kusura bakmasınlar. bide üstüne kafam gire hepsine.. hayır muayyen günümde deilim oda neymiş:D yok valla deilim. neden? Çünkü ingilizlerde tık yok. kalkıp bize mok atıyorlar boyları devrileseciler.[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 uykumu almama bağlı..[signature][hline]Allah kahr bela.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Bu olay türklerde araştırmamışlar böyle bişi çıkmaz bizde :) İngiliz erkekimsilerinde yapmışlardr dogru bi admalarımı var ingilizlerin dogal olarak yamuk ların olur böyle şeyleri ehehe[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 allah allllaahhhh neler oluyo dünyada :lol:[signature][hline]| Mail | Lominadze [spo1=Herkeze Slogan Lazım]|The stupid sees difficulty in every opportunity; the intelligent sees opportunity in every difficulty.|[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar