Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ne Bihter ne Behruz - Bombalariz !!!


Seele

Öne çıkan mesajlar

Afganistan’da izlenme rekorları kıran Aşk-ı Memnu dizisi ülkede büyük bir tartışmanın başlamasına da sebep oldu. Yerel dilde dublajla ABD elçiliği tarafından finanse edilen TOLO televizyonunda yayınlanan 'Aşk-ı Memnu', İslamcılar’ı öfkelendirdi. Bihter (Beren Saat) ile Afgan versiyonunda Behruz olan geçen Kıvanç Tatlıtuğ’un yasak aşkını konu eden ve haftada 5 bölüm olarak yayınlanan dizinin Afgan aile yapısına zarar verdiğini savunan Taliban yandaşları internette kampanya başlattı.

Diziyi seyretmedim ama sanirim sex felan vardi. Of sabah sabah ne güldüm.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bir ülkede Napolyonn'ların oranı belli bir seviyenin üstüne çıkınca bu tür şeyler olması normal. Bizdeki genel NpA (Napolyonn per Area) oranı daha düşük olduğu için o raddeye henüz gelmedik, ama NpA oranı yüksek il ve ilçelerimizde daha küçük çaplı da olsa böyle atraksiyonlar görüyoruz. Zaten bir domainde NpA/zaman çizelgesiyle gelişmişlik eğrisinin tamamen ters orantılı olduğunu çok kısa bir gözlemle bile kavrayabilirsiniz. Bunun yanısıra ülkenin dört bir yanında küçük napolyonncuklar yetişiyor, üçer üçer çoğalıyorlar. Modern, zeki, sağlıklı, kişi haklarına saygılı ve güçlü toplum yaratmak için napolyonnların temizlenmesi, bunun için de eğitim, bilgilendirme, sağlıklı yetiştirme ortamı, aile sevgisi, şart. Küçükken klasik müzik dinletme, düşünmeye sevkeden oyunlara yönlendirme, aile bilgilendirmesi (aman Üresin gibi kişiler tarafından değil ama ha) ve kişisel gelişim programlarıyla destek de olunabilir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Rahat ol Napolyonn, o kadar kirlisin ki temizlenmen pek mümkün değil :)

9 senedir var öyle bir şüphe evet, şeriat için olmasa da toplum yapısının geriye gidip bağnazlaşacağına dair bir şüphe var ve bunu doğrulayacak adımlar da 9 senedir adım adım atılıyor, özellikle son 2 senedir iyice abartılı atılmaya başlandı. Bunları göremeyecek kadar "saf" (saf derken temiz anlamında değil ha) kesim de "e hala gelmedi şeriat ehircik" diye geziyo etrafta işte.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

şikayet ettim mesajı böyle insan temizleyen-aklınca kendi üst idealleri için hakaretler eden adamla bişey konuşulmaz.

olayları tartışıcak olan varsa buyursun gelsin diğer türlü bişey konuşulmuyor örnekte olduğu üzere.

ayrıca rewendor gibi biraz üslubu abartıyım işi paranoyaya götürmüş adamların gittikçe tehlikeli olmaya başladığını düşünüorum kendilerine sanal bir dünya ve sanal korkular yaratıp düşmanlar üretiolar en büyük tehlikede toplumun bölünmesi ben rewendor gibi kafatasçılarla yaşamak istemiyorum mesela. temizlemekmiş peh (:
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bir mesajı alıntılayıp sadece ":D" ekleyip sonra da "sizinle bişi konuşulmaz böhühe" diye ağlaman çok ilginç. Konuşabilecek halde olsan zaten smiley koymak yerine adam gibi cümle kelime yazardın. Ki zaten bütün forumun "bu adamla tartışılmaz abi yormayın kendinizi" dediği biri olarak bu isyanı yapma hakkına sahip en son kişisin heralde.

temizlemeyi ne anlamda anladın bilmiyorum da öldürmek anlamında anladıysan yanlış anlamışsın. Bu insanların zamanla toplum içinde asimile edilip kazandırılması, zihniyetlerinin silinmesi anlamındaydı. Zaten mesajımın devamını da okuyup anladıysan bunun yöntemlerini de eğitim ve bilinçlendirme olarak belirttim, silah ve zorlama olarak değil.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Napolyonn said:

abi bazı insnalarda aşırı şüphe sorunu var yok şeriat gelicek, yok eşlerimize zorla türban taktırıcaklar gibi olmıycak korkularla 9 yıl geçirdiler. beni etkilemio isteyen istediği gibi yaşasında insan düşünür 9 yıldır korkuorum ama bişey değiştiğide yok acaba yanılıomuyum?


E daha geçen gün sizin manyaklık derecesinde taptığınız insanlardan Sibel ÜRESİN demedi mi çok eşlilik gelsin diye?
Hadi internete filtreye çocuklar dediler.
Türbana özgürlük dediler tamam

Bu kimin için neyin için? Sonra şeriat gelmez etmez. Mahalle baskısı almış gidiyor, kadrolaşmanın dibine vurulmuş, ülke siz-biz diye ayrılmış. 70'lerin kaotik ortamını yaratan zihniyet şimdi sizleri dininizle kullanarak aynı ortamı yaratmaya çalışıyor, başarıyor da. Biz sadece sizi uyarıyoruz. Biz görebiliyoruz çünkü biz daha zekiyiz daha ileri görüşlüyüz. Siz maşa olmayın dinin yarattığı zaafı kullanmalarını izin vermeyin.

Belki şeriat olmayacak, ama Türkiye 100 yılın gerisinde bir ülke olacak.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Napolyonn said:

ayrıca sen kimi temizliyosun terbiyeyi ben öğreticek değilim sana.


o zaman herkeze namus bekçiliği yapmayacaksın online ortamda. yapıyorsanda hakı olarka trollendiginde ağlamayacaksın, yada ağlayacaksan forumda degil, anne-baba evinde ağlayığ bizi rahatsız etmezsen seviniriz.


dip not: art arda iki adet post aka double post kasmıyororuz. öptüm kenks. hadi bb
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

şeriat geleceğine kargalar bile inanmıyo bi tek patideki marjinaller hariç. kaldı ki amerikadaki muhafazakarlar yanında bizim muhafazakarlarımız sosyalist gibi kalıyo türkiye kültürü gereği hiç bi zaman dini yönetim altına girmedi anca kendinizi korkutun, milleti kandırın bahçeli den farkınız yok valla.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

napolyon yine oksijeni fazla kacirmissin abi...

bu ülkede akp'nin pisliginin ulasmadgi bir tane yer söyle tmm eyw diyelm özgür ülkede yasiyoruz..

internetten tv ye, gazetelerden dergilere..

ilk okullardan üniversiteye..

ileri demokrasi adi altında kendi gerici fikirlerini ülkeye islemeye calısıyor adamlar.. sen gelmis yok seriat gelmiyor yok bu olmuyor diosun hala..

lan 4. sınıf cocuguna bakirelik testi yapıldi bu ulkede 10 yasindadir o cocuk daha 10 ?

sadece senin dusuncendeki insanlarin zihinlerinde gezen sapıklıktan dolayi..

rew'e tehlikeli demissin (baya güldm buna) hatta onun kafasinin ülkeyi bölunmeye götrcegni söylemssinde.. ne Rew nede sokakdaki apaçiler senin gibilerden daha tehlikeli olamaz..

kadin mini etek giyerse tecavuz ederiz hacuuuu hakkımız bu bizim....

erkek gitsin 4 tane kadin ile evlensn mini haremler isletsin hakkımız bu bizim..

bizce sakıncali diye sizde porno izlemeyn hakkımz bu bizim..

diyen bir kafanin üyesi olarakdan kusura bakma ama

TEHLİKELİSİN
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...