toggie Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 naylon kadın corabınu fanlara geriyosunuz sıkıntı cozuluyor. ben yapamadım henuz gerci ama ilk fırsatta uygulayacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 süpürge makinesi .. ... ..... (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Aiko said: şu mesela ; http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/kompresor-600w-s-link-175826364#product-detail veya evdeki süpürge makinasını kullanabilir miyim ? bende bu var sanırım, canavar gibi bir şey, balkona kasayı çıkartıp tutuyorsun, fabrika ayarına dönüyor temizlik konusunda asdasd toz partikülü bile kalmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 çekmeli bişey arıyorum işte süpürge makinası gibi. üflemeli gelmiyo bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 emişle temizlik kasar. üflemesi gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 bingildak said: Aiko said: şu mesela ; http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/kompresor-600w-s-link-175826364#product-detail veya evdeki süpürge makinasını kullanabilir miyim ? bende bu var sanırım, canavar gibi bir şey, balkona kasayı çıkartıp tutuyorsun, fabrika ayarına dönüyor temizlik konusunda asdasd toz partikülü bile kalmıyor. tozlar balkona mı dağılıyor? haznesi fln var mı ? benim balkonda öyle bi alan yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 çıkar sokağa bi esnafa rica et taksın hallet, süpürgeyle olmaz o iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 ya da şey yap, kompresörle üflerken üflediğin yere de süpürgenin başını çıkarıp tut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 tabii canım her tarafa dağılıyor işte içinden çıkan toz. balkonda her yeri açıp yapman gerek. kapalı alanda yapılacak bir şey değil. en kötü pencere pervazı varsa ona ağırlığı dayar, dışarı doğru üflersin ama yine içeri girer az da olsa. oturduğun apartmanda kapıcı falan varsa, kasayı alıp aşağı inersin, adamdan rica edersin bir extensionla işini görürsün zaten 2 ayda bir falan yapıyorsun 10 dk sürmüyor. zahmetli değil çok. elektrikli süpürge ile olacak iş değil, ancak birikmişleri çekersin. ince temizlik olmuyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 valla ben üşenmeyip oto lastikçisine götürüyorum, atıyorum adama bi 5 kağıt alıyorum kompresörün ucunu tutuyorum kasaya bitiyo iş..pırıl pırıl oluyor o hava tazyiğini veremez bu alet..atolyeyede de var kompresör ama havayı yağlı üflüyor o yüzden olmuyo onla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 aikonun linklediği kompresör hayvan gibi güçlü. ben de var W aynı mı bilmiyorum fakat elinde zor zapt ediyorsun, o kadar kuvvetli üflüyor. kasa için fazla bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 daha fazlası aya uçurur zaten aleti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Vulcan_Lionheart said: valla ben üşenmeyip oto lastikçisine götürüyorum, atıyorum adama bi 5 kağıt alıyorum kompresörün ucunu tutuyorum kasaya bitiyo iş..pırıl pırıl oluyor o hava tazyiğini veremez bu alet..atolyeyede de var kompresör ama havayı yağlı üflüyor o yüzden olmuyo onla. veriyor ya hiçbir farkı yok hatta. tabii ki lastikçideki daha güçlü de daha fazla temizlemiyor yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 zarar vermez mi kasaya onlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 harbiden ben de zarar vermesinden korkarım kompresoru kasanın icine tutarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 o ufak sarılar zarar veremez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 valla lastikçideki ufak bir noktaya çok kuvvetli üflüyor, belki sata kablosu falan çıkarır da bir şeyleri kırıp parçalayacak hali yok yani. o kadar da yakından tutmazsın zaten hissedersin onu sdfkj yukarıdaki ilandakiler hiçbir şey yapmaz söylendiği gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 süpürge makinasını denemeyi düşünüyorum akşam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 kardeş süpürge makinesi ne yahu elektrikli süpürge mi bildiğimiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 süpürge makinası ne abi dsfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 taramalı süpürge işe yaramıyor abi söyliyim. kompresörün %20si kadar falan etkili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 slink den alayım ben de madem ya. güzelmiş reviewlar burada kullananların sakdjsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 iki sene önce 25 liraya almıştım gittigidiyordan ya nası 70 lira olmuş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 hahaha adam hala inatla süpürge makinesi yazıyor ya süpürge abi çok detay istiyorsan elektrikli süpürge süpürge temizler bu arada sadece derin ve ince temizlemiyor. birikmiş tozu alıyorsun işte. işini görür yani. sadece daha sık yapman gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 düz ofis kullanımında 100 derecede çalışıyo cpu. nasıl tozlandıysa artık. bağırıyo zaten ordan duydum yardım çağrısını. bütün fanlar dışarı üflüyor diye de hızlandı belki tozlanması(buna dair bi linus videosu izlemiştim ama emin değilim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar