Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ŞL Finali: Barcelona - Manchester United / 28.05.2011

sleepingdeath

Öne çıkan mesajlar

real taraflarının haterlıklarını man u saflarında devam ettirdiklerini izlemek cok eglenceli..

ben barcelonayı favori goruyorum zaten de barcelonayı tutuyorum.. barcelonanın oyununu durdurmak icin morinho 8654312 cins lik yaptı. sir bunları yapar mı gorucez.. yapmazsa zaten barcelonayı durdurucak tek guc barcelonanın faillaması olur.. villa nın gununde olması lazım artık..
Sosyal ağlarda paylaş

screwy said:

real taraflarının haterlıklarını man u saflarında devam ettirdiklerini izlemek cok eglenceli..

ben barcelonayı favori goruyorum zaten de barcelonayı tutuyorum.. barcelonanın oyununu durdurmak icin morinho 8654312 cins lik yaptı. sir bunları yapar mı gorucez.. yapmazsa zaten barcelonayı durdurucak tek guc barcelonanın faillaması olur.. villa nın gununde olması lazım artık..

yoo
Sosyal ağlarda paylaş

Geçmişe bakarsanız zaten ingiliz futbolunun barça ya ters geldiğini görürsünüz..

Sert, agresif oynayan takımlar barcayı bozabilirler..

Geçen sene intere elendiler, ondan önce chelsea yı yenmeden elediler falan filan.. Yani xavi iniesta messi fln tabiki müthiş bir + takım için ama kolektif olarak iyi oynayan hızlı oynayan sert oynayan takım man utd.

Banko barca alır yada banko man utd alır demek.. Çok saçma amaçsız vede bilgisizce bir yorum olur sadece gününde olan, istediğini yapabilen takım kazanacak..

iki farklı futbol felsefesi karşılasacak cumartesi günü. Barcada as oyuncular neredeyse 2 haftadır maç yapmıyorlar. Man utd ise tam kadro çıkıyor şampiyonluğu garantilemelerine rağmen. Bakalım hangisi avantaj olacak göreceğiz.

Haa ronaldo lu kadrosu ile yenememişti barcayı oda ayrı bir konu. ama bence bu sene bayağı iyi oynuyor man utd.
Sosyal ağlarda paylaş

abi o kadronun başına kütük koysan onları yapar

barcelona guardiloya ragmen alıyor kupaları ahha

bi cacık bildiği yok.ezberlemiş 1-2 şey onu yapıp duruyor.nasılsa messiler xaviler bişi yapar

fergusonla guardiola çok farklı iki adam yani.ha ztn karşılaştırılmamış ama karşılaştırılmasın ahha
Sosyal ağlarda paylaş

screwy said:

Konunun en doğru mesajı şu abi resmen :p Real'e taktıklarında "oho ben zaten ManU-Barca finali istiyodum" diye, derbi sonrası "iyi ki yenildik abi yensek kötü gidişat anlaşılmazdı" bahanesi üreten ortaokul çocuğu gibi ayak yapanlar vardı, hepsi doluşmuş ManU tarafına. Barca yine alırsa artık dağa bayıra kaçarlar, sırf onun için kazansınlar istiyorum valla :p ManU bence de biraz daha favori ama.
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:

screwy said:

Konunun en doğru mesajı şu abi resmen :p Real'e taktıklarında "oho ben zaten ManU-Barca finali istiyodum" diye, derbi sonrası "iyi ki yenildik abi yensek kötü gidişat anlaşılmazdı" bahanesi üreten ortaokul çocuğu gibi ayak yapanlar vardı, hepsi doluşmuş ManU tarafına. Barca yine alırsa artık dağa bayıra kaçarlar, sırf onun için kazansınlar istiyorum valla :p ManU bence de biraz daha favori ama.

Fanboyların faturasını kesip evlerine yollicaz bu cumartesi,onlardan ricam sopayı yedikten sonra ManU saflarına katılmamaları olucak.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...