axedice Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Var mı böyle bi mekan? Kköy diyar, tophane ya da maltepedeki çay bahçeleri falan sürekli aynı yerlere gidiyoruz şöyle biraz daha farklı nargilesi güzel bi mekan arıyorum. Tercihen deniz kenarında olsun. Var mı bilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 fenerbahçe var ya. bilmiyorum deme sakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Arnavutköy civarında var 1-2 kafe direkt sahilde. Onun dışında tam deniz kenarı değil ama deniz manzaralı kafeler var moda'da. Moda kafe kadar güzel değil nargileleri ama manzaraya karşı nargile içmek için güzel. Reçel'di adı yanılmıyorsam bir tanesinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 bonepart bilirdir uğramıyo foruma heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 "roket adam" said: fenerbahçe var ya. hakkaten. cokzel fener taraflari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 maltepe de yeni bi yer acildi 1 ay olmamistir heralde. mekan guzel, adi sato.bu tam kfc-kofteci ramizi felan biraz gecince hemen. maltepe istemiyormussun ama karar degistirirsen deneyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 kadastro tepesi var tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 "roket adam" said: fenerbahçe var ya. bilmiyorum deme sakın. Bilmiyorum sdf. Fenerbahçede mi yoksa mekanın adı mı fenerbahçe? Bi de adres veya yer tarifi falan yazarsanız sevinirim. Misal kadastro tepesi neresi onu da bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 kadıköy'e git, taksiye bin, fenerbahçe sahil de tarif et abi böyle çay bahçeleri falan varmış marina varmış de, 6 lira öde, orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Orayı biliyorum park var bi tane. Hmm parkın hemen solunda bi kafe vardı böyle deniz kenarına doğru, orayı mı diyosun? Nargile var mı orda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Bebek'te Ottoman var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 8-9 ay oldu gitmeyeli, tam hatırlamıyorum ben de. Ama nargile var o marina tarafında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Baltalimanı'nda Oba var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 beykoza giderken var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 En sevdiğim yer Kasımpaşa'da deniz kuvvetlerinin yanındaki karadenizlilerin mekanı. Adını hatırlamıyorum ama deniz kuvvetlerini hemen geçince, komşular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 napae said: Baltalimanı'nda Oba var. Bi arkadaş özellikle burası olmasın dedi sdf. Ne özelliği var bu obanın? Bi de mümkünse müzik güzel olsun, demet akalın makalın bişeyler çalmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Deniz kenarı yerlerin bir çoğu serdar ortaç, demet akalın tadında malesef =/ hele ki yaz geldi, durmadan çalarlar artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 axedice said: napae said: Baltalimanı'nda Oba var. Bi arkadaş özellikle burası olmasın dedi sdf. Ne özelliği var bu obanın? Bi de mümkünse müzik güzel olsun, demet akalın makalın bişeyler çalmasın. Hırt dolu olabilir. Ondan demiştir. Bi ara öylesine İstinye'de deniz otobüsü iskelesinin orda cafemsi bi mekana oturmuştum arkadaşla, nargilesi hoşumuza gitmişti. Hemde deniz kıyısı. Aklıma geldi birden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 hafta içi sakin zamanda fenerbahçe.yazın yolu öteki tarafına koydukları için herşeyi mis gibi oluyor.gecevakti olucak bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar