Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbul'da Deniz Kenarında Nargile

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Var mı böyle bi mekan? Kköy diyar, tophane ya da maltepedeki çay bahçeleri falan sürekli aynı yerlere gidiyoruz şöyle biraz daha farklı nargilesi güzel bi mekan arıyorum. Tercihen deniz kenarında olsun. Var mı bilen?
Mesaj tarihi:
Arnavutköy civarında var 1-2 kafe direkt sahilde. Onun dışında tam deniz kenarı değil ama deniz manzaralı kafeler var moda'da. Moda kafe kadar güzel değil nargileleri ama manzaraya karşı nargile içmek için güzel. Reçel'di adı yanılmıyorsam bir tanesinin.
Mesaj tarihi:
maltepe de yeni bi yer acildi 1 ay olmamistir heralde. mekan guzel, adi sato.bu tam kfc-kofteci ramizi felan biraz gecince hemen. maltepe istemiyormussun ama karar degistirirsen deneyebilirsin.
Mesaj tarihi:
"roket adam" said:

fenerbahçe var ya. bilmiyorum deme sakın.

Bilmiyorum sdf. Fenerbahçede mi yoksa mekanın adı mı fenerbahçe?

Bi de adres veya yer tarifi falan yazarsanız sevinirim. Misal kadastro tepesi neresi onu da bilmiyorum.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
En sevdiğim yer Kasımpaşa'da deniz kuvvetlerinin yanındaki karadenizlilerin mekanı. Adını hatırlamıyorum ama deniz kuvvetlerini hemen geçince, komşular.
Mesaj tarihi:
napae said:

Baltalimanı'nda Oba var.

Bi arkadaş özellikle burası olmasın dedi sdf. Ne özelliği var bu obanın?

Bi de mümkünse müzik güzel olsun, demet akalın makalın bişeyler çalmasın.
Mesaj tarihi:
axedice said:

napae said:

Baltalimanı'nda Oba var.

Bi arkadaş özellikle burası olmasın dedi sdf. Ne özelliği var bu obanın?

Bi de mümkünse müzik güzel olsun, demet akalın makalın bişeyler çalmasın.

Hırt dolu olabilir. Ondan demiştir. Bi ara öylesine İstinye'de deniz otobüsü iskelesinin orda cafemsi bi mekana oturmuştum arkadaşla, nargilesi hoşumuza gitmişti. Hemde deniz kıyısı. Aklıma geldi birden.
  • Yeni Oluştur...