Yalnz Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 İmkansız değil tabi. Ama oh götü kurtardım, faşizmden kaçtım, bok olmuş sosyal yaşantıdan kurtuldum diyemiyeceksiniz hiç bir zaman. En ufak bir Türkçe müzik tınısı duyduğunuzda hatıralarınız gelecek gözünüze, en ufak siyasi gerilimde aileniz aklınıza gelecek, tarihiniz aklınıza gelicek. Acayip ve çok ilginç bir şekilde Türkiye'deyken tiksintiyle baktığınız şeyleri arar olacaksınız. Türkiye'de saldırdığınız şeyi orada bir bakacaksınız savunuyorsunuz. Böyle garip bir şey. İşte o an insan anlıyor götü kurtarmanın insanın kendisiyle bitmediğini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yalnz Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Başladı dayıoğlu, amcaoğlu geyikleri. Zaten yapılan en büyük hata gidenleri görüp, gidip geri dönenleri görememekten ileri geliyor. Eğitiminize güvenmediğiniz sürece denemeyin, harcanırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Yalnz said: İmkansız değil tabi. Ama oh götü kurtardım, faşizmden kaçtım, bok olmuş sosyal yaşantıdan kurtuldum diyemiyeceksiniz hiç bir zaman. En ufak bir Türkçe müzik tınısı duyduğunuzda hatıralarınız gelecek gözünüze, en ufak siyasi gerilimde aileniz aklınıza gelecek, tarihiniz aklınıza gelicek. Acayip ve çok ilginç bir şekilde Türkiye'deyken tiksintiyle baktığınız şeyleri arar olacaksınız. Türkiye'de saldırdığınız şeyi orada bir bakacaksınız savunuyorsunuz. Böyle garip bir şey. İşte o an insan anlıyor götü kurtarmanın insanın kendisiyle bitmediğini. Bunu koymayı unutmuşsun aga. http://www.youtube.com/watch?v=ODFGNn5nUz0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 bu forumda okuyan adamların neredeyse büyük kısmı yl, doktora kasıyor. ha bunun sebeplerinden birini de artık sadece akademik değil, sektörün tamamında globalleşmenin izlerinin yer alması ve profesyonelleşmenin kazançlı olmasındna dolayı diye düşünüyorum. atıyorum büyük bi projenizde bi italyan gelip sizin üst seviyenize oturabiliyor artık. ya da siz arabistandaki bir projede görev alabiliyorsunuz. doğal sınırlar elbette kalıcak ama iş için sınırlar silikleşmeye başlayalı uzun zaman oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Yalnz said: İmkansız değil tabi. Ama oh götü kurtardım, faşizmden kaçtım, bok olmuş sosyal yaşantıdan kurtuldum diyemiyeceksiniz hiç bir zaman. En ufak bir Türkçe müzik tınısı duyduğunuzda hatıralarınız gelecek gözünüze, en ufak siyasi gerilimde aileniz aklınıza gelecek, tarihiniz aklınıza gelicek. Acayip ve çok ilginç bir şekilde Türkiye'deyken tiksintiyle baktığınız şeyleri arar olacaksınız. Türkiye'de saldırdığınız şeyi orada bir bakacaksınız savunuyorsunuz. Böyle garip bir şey. İşte o an insan anlıyor götü kurtarmanın insanın kendisiyle bitmediğini. bence bunlar senin korkuların ve yaşayacağını sandığın şeyler. herkesi öyle görme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Yalnz said: İmkansız değil tabi. Ama oh götü kurtardım, faşizmden kaçtım, bok olmuş sosyal yaşantıdan kurtuldum diyemiyeceksiniz hiç bir zaman. En ufak bir Türkçe müzik tınısı duyduğunuzda hatıralarınız gelecek gözünüze, en ufak siyasi gerilimde aileniz aklınıza gelecek, tarihiniz aklınıza gelicek. Acayip ve çok ilginç bir şekilde Türkiye'deyken tiksintiyle baktığınız şeyleri arar olacaksınız. Türkiye'de saldırdığınız şeyi orada bir bakacaksınız savunuyorsunuz. Böyle garip bir şey. İşte o an insan anlıyor götü kurtarmanın insanın kendisiyle bitmediğini. sdfsdf konuyla alakasız olacak bu yazacaklarım tamamı bana uzak aslında ama türkçe müzik tınısı duysam maksimum "hmm arkadaki DOP DOP DOP patlak top sesinden vazgeçemediler" derim sanırım. çocukluğumdan beri adamlar bi adım yol alamadı gerçekten ehehe /alakasız mode of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Araya mesaj girmiş @Yalnz: yok öyle bir şey. evet ucuza çalıştırmak da bir etken, ama adamların ucuza anlayışı bile kalifiye insan için burada alacağından daha iyi bir yaşam kurmasını sağlıyor, burada en iyi firmadan aldığın parayı orada "ucuza çalışarak" alıyorsun üstüne kar bile alıyorsun. Bunun dışında belli kalifikasyonlardaysan zaten bayağı pazarlık şansın oluyor. "Şunları şunları yapabilen adamım ben bu kadar zamanlık bu tecrübem var" dediğinde adamların ihtiyacı olan niteliklere geliyorsun zaten öyle çok ucuza çalıştırma gibi bi şansları olmuyor. Bunun dışında çok daha fazla sayıda tatil hakkı (yılda 30 gün izin hakkını veren türkiyede kaç yer biliyorsunuz?), belirli mesai saatleri (türkiyedeki gibi gecenin körüne kadar fazladan çalıştırma, haftasonuna iş yıkma falan yok), ücretinizin her zaman zamanında ödenmesi vb gibi çok daha iyi iş koşulları da var. Türkiyedeki gibi adamı köpek gibi çalıştırıp, gece geç saatlere haftasonlarına kadar mesai yıkıp sonra da maaşta izinde mırın kırın etmiyorlar. Orada "insan gibi" davranıyorlar çalışanlara. Bunun dışında da dizilerdeki gibi olmasa da gayet iyi yaşam koşullarında kafa rahat şekilde yaşam sürmek mümkün. Tek sorun ara ara türkçe konuşan konuşulan ortam özleyişi bir de aile etkeni var işte... Bu arada saydıklarım nitelikli, iyi okul mezunu ve kendini belli başlı konularda eğitmiş sivriltmiş kişiler için geçerli. niteliksiz adam olarak giderseniz adam sizi napsın, kendi ülkesinden adam alır vergi indiriminden de faydalanır, oturma izniyle çalışma izniyle de uğraşmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yalnz Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Allah düşürmesin agalar o zaman sizi bu hallere, umarım 10 değil 11 kez düşünüp de alacağınız bu kararlarda başarılı olursunuz. Olanınızda çıkacaktır zaten ama başarılıların oranını başarısızların oranına oranlarsanız her zaman paydası payın bilmemkaç katı olan kesirli sayı çıkacaktır ortaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Gavrlar kötü ya sana köpek gibi bakarlar meh, di mi? sdfsdf Bi AKP'liden daha iyi davranacakları kesin. Ülkem beni yaşatmaktan vazgeçerse ben de ülkemde yaşamaktan vazgeçerim. Bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yalnz Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Ülkeni terketmen ülkeyi batırmaz ama senin ülkeyi terketmen kendini batırmanla sonuçlanabilir aga. Bahsettiğimiz mevzu bu, akp falan değil yani. http://blogs.independent.co.uk/wp-content/uploads/2010/11/american-dream-upload1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Bizim millette homesick denen olay var. Kolay kolay yapamıyoruz yurtdışında. 100 kisi gidicem diyorsa 80`i vazgeciyor, gozu yemiyor zaten. Giden 20 kisiden de 5 tanesi tutunabiliyor, kalani geri donus yapiyor. O dedigi kisim dogru Yalnz`in. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yalnz Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Ha bide şu akp ne etki yapmış bünyelerde aga, maşallah, Almanya'ya kamyon altında saklanarak kaçmaya çalışıp da "sarı saçlı mavi gözlü nerdesin dost" türküsünü söyleyen kitleler geldi gözüme zaaa xdxd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 özgüvensiz çocuk yetiştirmesin onlar fda. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Askerden dönünce (2012 Şubat) aklımdaki 2-3 ülkeden birine gidebilmek ve kalıcı olmak için elimden geleni yapacağım şahsen. Masquerade said: 100 kisi gidicem diyorsa 80`i vazgeciyor, gozu yemiyor zaten. Giden 20 kisiden de 5 tanesi tutunabiliyor Şu doğru bir bilgi olduğu için korkutuyor işte biraz eheh, görücez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Her yurtdışına çıktığımda bir kez daha emin oluyorum... 1)Ben kesinlikle yurtdışında yaşamak istemem,sadece iş için,o da mümkünse 1-2 haftayı geçmeyecek şekilde olabilir. 2)Yurtdışında yaşayan,yaşayabilen Türk; milli özelliklerinin çoğunu kaybediyor, belki de kaybetmek zorunda yoksa bulunduğu ülkeye uyum sağlayamaz çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 milli ozellik ne be, racial bonus mu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 ben milletime hizmet ederim ha akp ye oy atarak batırıyolar ama yapcak bşi yok akıllanırlar elbet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forex Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Askerlikten kurtaracaksa neden olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 said: 2)Yurtdışında yaşayan,yaşayabilen Türk; milli özelliklerinin çoğunu kaybediyor, belki de kaybetmek zorunda yoksa bulunduğu ülkeye uyum sağlayamaz çünkü. yurtdisinda yasayabilen türk milli özelliklerini kaybetmiyor, patch geliyor onlara, gurbetci ismi altinda aniliyorlar. bulundugu ülkeye hic bi sekilde uyum saglayamiyor zaten sirf bu yüzden, o yüzden avrupadaki ülkelerin cogundaki gündem ENTEGRASYON! nasi cözüm bulucaz buna diye yirtiniyor adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 uyum sağlamayan yokolmayı haketmiştir zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 dedi darwin ve sakalını okşayarak şarabından bir yudum aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisst Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 2-3 ay sonra amerikan vatandaşıyım. Belkide daha kısa süre içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 vaniLLe said: yurtdisinda yasayabilen türk milli özelliklerini kaybetmiyor, patch geliyor onlara, gurbetci ismi altinda aniliyorlar. bulundugu ülkeye hic bi sekilde uyum saglayamiyor zaten sirf bu yüzden, o yüzden avrupadaki ülkelerin cogundaki gündem ENTEGRASYON! nasi cözüm bulucaz buna diye yirtiniyor adamlar. Senin dediklerin olmamış olanlar Nil. Ben bunu becerebilen çok Türk gördüm Nil.Onların hepsi gayet entegre ve gayet olmuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 cetintas said: Senin dediklerin olmamış olanlar Nil. Ben bunu becerebilen çok Türk gördüm Nil. gerilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 en son da bi nil atlamış. 95. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar