kermit Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 hayırlı olsun fafda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Beşiktaşıda satın alırız sorun değil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 "Facebook iletilerinden" said: Aziz Yıldırım: Futbolculara şampiyonluk primi yok. Bütün parayı hakemlere yatırdık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 http://www.superfb.com/index_ozel_sampiyon.php?nc=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Madcat said: http://www.superfb.com/index_ozel_sampiyon.php?nc=1 Ahahaha süper :D Cidden şu ligde herkes bize ağlıyor. O kadar iyiyiz ki kalan herkes bize ağlıyor ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Buddha said: Madcat said: http://www.superfb.com/index_ozel_sampiyon.php?nc=1 Ahahaha süper :D Cidden şu ligde herkes bize ağlıyor. O kadar iyiyiz ki kalan herkes bize ağlıyor ^^ işin komik tarafı gerçekten o kadar iyi olduklarına inanıyo adam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 dsafasf wtf is thz sht http://twitpic.com/517cjs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Masquerade said: dsafasf wtf is thz sht http://twitpic.com/517cjs 2 tane gey insan? get over it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Aykut Maraton'da konuşuyor şimdi. Kıpkırmızı gözleri, yüzü. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 harrykewell said: herhalde sivas kalecisinin yediği goller hakkında hiçbir yorum yapılmamıştır, yapılması abes olur zaten aygut dilmen aleksle kucaklaştı mı, kucaklaştı ise kim kime kucağa aldı gören oldu mu tebrikler çeyrek fener ( alıntı : gg )Harry ya cadde yakınlarında oturuyorsan arabayla gelip alıym bi şampiyonluk turu atalım seninle. Sevinmek senin de hakkın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 ben caddede çok tur attım, benim bütün dostlarım fenerlidir ben hak edilmiş hiçbir başarıyı küçümsemem, sonuna kadar da destek veririm kutlanmasına ama bu seneki şampiyonluk için kimse başarıdan bahsetmesin 33 maç gol atamayan yobo bile bu maçta gol attı, niye ? çünkü kaleci olduğu yerde sıçrayarak topa dokunma ihtimalini ortadan kaldırdı ha tabi bu da kalecinin tecrübesizliğinden geçiyor, aldığı paralardan değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Selçuk'un golüne ne diyorsun harry? Çok talihsizce kaydı kalecinin elinden :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 fenerbahçe beşiktaşa kıyak geçti hakanı yollayıp korcanı almayı planlıyorlardı yerine :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 harrykewell said: ben caddede çok tur attım, benim bütün dostlarım fenerlidir ben hak edilmiş hiçbir başarıyı küçümsemem, sonuna kadar da destek veririm kutlanmasına ama bu seneki şampiyonluk için kimse başarıdan bahsetmesin 33 maç gol atamayan yobo bile bu maçta gol attı, niye ? çünkü kaleci olduğu yerde sıçrayarak topa dokunma ihtimalini ortadan kaldırdı ha tabi bu da kalecinin tecrübesizliğinden geçiyor, aldığı paralardan değil... hosgeldin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Holy said: Selçuk'un golüne ne diyorsun harry? Çok talihsizce kaydı kalecinin elinden :( fenerin attığı gollerin hepsi şaibeli gerçi bu maça gelene kadar da aldığı destek ortada neyse konuşmaya gerek yok sevinin çeyrekler, gelecekler reşatların seçim reklamlarında da söylendiği gibi hayaldi, gerçek oldu, tebrikler akp... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=JrR05Iiu5CE kaliteli kaleci korcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 korcan neymis oyle ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 manisanın bile parası yetiyormuş öyle bir kaleci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 spiker ne sevinmiş beşiktaş gol yiyince :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Ulan hala paraydı, maç almaydı falan konuşuyorsunuz ya...Pes... Bu ne kıskançlık kardeşim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 korcana laf yok beyler korcan iyi adamdır pişsin diye oraya verilmiştir daha çocuk o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 fizban said: http://www.youtube.com/watch?v=JrR05Iiu5CE kaliteli kaleci korcan Abi 1.20DEki ofsayt ne öyle yaa :D adam dokunmasa zaten gol olucak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 ben şeyi merak ediyorum, acaba hakemler fener lehine herhangi bir hata yapmış olsa (trabzon lehine verdikleri gibi), veya fbye yatıyo olsalar (trabzona yaptıkları gibi) insanlar ne derdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 şimdi dediklerini derlerdi, zira bahsettiğin şeyler zaten yapılıyor gayet. ama biz fenerlilere iki sefer aynı şoku yaşadıkları için acıyoruz ve çok üstlerine gitmiyoruz. 20 saniyeden uzun süre sevinmek onların da hakkı tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 şampiyonluktan sonra abuk yorumlar daha çok güldürüyor Eze eze şampiyon! Fenerbahcem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar