roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 trabzona da dandik bi öneleme takımı gelse keşke. cenabet adamlar yine liverpool cekmesinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 BabacumMostors said: 3 derken 4 oldu yok lan atalı 5 dakika olmuş umut bulut yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 bu saatten sonra 15 dakkada 2 gol atamaz zaten sivas. "fener satın almış" totemimiz de böylece söndü. oysa bugüne kadar ne zaman kullansak fener aleyhinde bitiyodu maçlar, yazık oldu. hayırlı olsun fenerliler, tebrikler şimdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Gangren said: Kaijad said: Bu akşam Fenerbahçe şampiyon olursa kutlama yapılmayacakmış. Bu sayede kutlama sayısı ile şampiyonluk sayısı eşitlenecekmiş manyak espri aci gercekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Bize skor deil korcan konuşma fırsatı veriyor :) Karabük'de bir korcan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Gangren said: Kaijad said: Bu akşam Fenerbahçe şampiyon olursa kutlama yapılmayacakmış. Bu sayede kutlama sayısı ile şampiyonluk sayısı eşitlenecekmiş manyak espri /win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Red said: lan anadolu yakasında oturmanın kötülüğü işte suan meşalelerden falan camdan bakamıyorum.sanki yan odamda 100 fenerli varmıs gibi butun sesler içerde Abi ev caddede, 2 gün sokağa çıkamayacağım ben :( sabaha kadar korna sesi de cabası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 evet totem bitti dağılabiliriz ben biraz dod source atayım gürültüden uzaklaşmak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Esh said: trabzona da dandik bi öneleme takımı gelse keşke. cenabet adamlar yine liverpool cekmesinler. güney kıbrıs takımı seçseler de yeniliyo onlar, farkeden bişi yok :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Beyler topiğin komiklik kotası dolmadı henüz, devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 ben bu gece caddeden epey uzakta bir yerdeyim eheh caddeye yakın olanlar düşünsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 BabacumMostors said: ben bu gece caddeden epey uzakta bir yerdeyim eheh caddeye yakın olanlar düşünsün istanbulda olanlar düşünsün abi. bursadayım mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 ünal başkan duy sesimizi yenilmez armada gelsin artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 icimdeki 4-4 olacakmis hissinden kurtulamiyorum delircem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 mersin idman yurdu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Kanuni said: icimdeki 4-4 olacakmis hissinden kurtulamiyorum delircem. ahahaha korkma bişey olmaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 selçuktan xavimsi paslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 altta da reklam çıktı HEYECEN BAŞLIYOR TRABZON 2011 diye asdadfkaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 ŞAMPİYOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Lan bari sivas atsın 1 tane daha son saniyelernheyecan olsun kaleyi bulan top olursa korcana çarpmasın gol olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 valla korcan ın durum çok kötü olacak en az 1 hafta, bence direk kaçması lazım ülkeden , 1 nci ligde daha top oynayabileceğini sanmıyorum, yani anca satan adam böyle goller yerdi satmadığı halde böyle gol yiyorsa yerine bir tane çam ağacı dik daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 ahaha cam agaci guzeldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Satıp satmaları hiç onemli deil, kötü kaleci olabilir ama kimseye derdini anlatamaz. Acımaz kimse :) İnşallah Satmistir bari para kazansın :) yoksa hayatını gelese riske atiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 diger kalecide 4 yedi yani insallah sorun olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar