Seru Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 bu origin'de region lock falan var mıydı rus origin'den alalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Dil seçeneği sırf rusça olabilir, ME3 de öyle olmuştu dosya vs indirmek gerekmişti :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 40 liraymış ru'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 meksika dan ingilizce ve ucuza alınıyor genelde. rusya yı sallayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Would you play a Dragon Age Tactics game? https://twitter.com/BioMarkDarrah/status/700774710565588996 hmm.. neden olmasım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 yapsınlar yani, bu türde oyun yok zaten. yazdım aynen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 gene bu ucube oyunun ucube konu basligini kim upladi diye saydiracaktim. baktim ki haber mevzusu imis. doneyim inime geri, kis uykusuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 GOTY 30 euro şu anda bekleyen varsa haberi olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Ben PS4'te bitirmiştim ve beğenmiştim (vurmayın). PC'ye de alsam mı diyorum ama oturup tekrar oynamam sanırım 30 euro'ya yazık olmasın (steam olsa alırdım gerçi tititi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 15 euro lara inince alirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Standardı 15 euro zaten. deluxe 20 goty 30 euro. Originde indirim var şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 oyun sanki dragon age 2'nin çok geniş ve çok komplike haritada geçen haliymiş gibi. oyunda şunu merak ettim. healing yok mu bu oyunda? da1 ve da2'lerde takıma healer rolünde büyücü alırdım diye aklımda kalmış. bunda sadece stamina/mana restore ediyor sanki, can doldurmak için potionlara mecbur muyuz? aynı yere 4 patikayla gidilecek kadar karışık haritanın içinde sürekli yarı canla dolaşıyorum (healing potları idareli kullanmak için) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Yokmuş. http://www.pcgamesn.com/dragon-age-3-inquisition/bioware-address-concerns-over-the-absence-of-healers-in-dragon-age-inquisition Savaş dışındayken rest olayı yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Var kamp noktalarına gidip dinleniyorsun işte. Pot'lar refleshleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Jedi Knight buildi yapın, hp dedi kalmaz sdkljf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Heal yerine bir tane büyücünü support yapıp, onunla devamlı shield atabiliyorsun. Ölen adamı fightta rest atabiliyor fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 5 dolara aylık alıyorsun dragon age digital deluxe beleş zaten. yanında başka bi ton oyunla birlikte. 1 ayda bitir iptal et aylığı =) need for speed yenisi fln da 10 saat trial var full feature. oyunun 10 saatten fazla ederi yok zaten. origin'i sömürüyorum 1 aydır =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 (:D https://twitter.com/BioMarkDarrah/status/725022641623437312 heyecan dorukta.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 buyuk ihtimal su taktik dragon age oyunla ilgili birseyler cikacak o eger baska duyurulmamis surpriz proje yoksa, mevcut heraldy sembolleri icinde de benzer bir logo yok. hatta direk wartable da kullanilan taslardan biri gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 oo preorderladım hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 arka bahcedeki kazlar icin webcam acmislar, live. http://www.youtube.com/watch?v=VPfdDqQADiw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 BEST GAEM EVER 12/10!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 BioWare: has moved closer to the Light Side. (+3 Light Side points.) y bir yorum https://www.youtube.com/watch?v=y2ctBN3exbk Birisini saklar eve götürürdüm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Laurelin said: dorian gay direk, butun advancelerimi geri cevirdi ve ben bilmiyordum onceden bakmadigim icin. olmadi diye cok uzuldum ya, su oyunda iyi yazilmis tek erkek karakter oha bi saniye şu postu gördüm ve ben şok babalar gibi Varric var orda be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Varric in tarzi yok. Dorian tam bir snob ve giyinmeyi biliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar