hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 HellHound said: o pis sisko glorified moderatordu zaten, biraksa nolur birakmasa nolur yok o hepler'ı dio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 hepler duruyor daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 hamburger helper mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 herpler demirbaş olmuştur zaten yerinden oynatabileceklerini sanmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 good riddance http://i.imgur.com/tr7HKAu.png bioware komple bitebilir bu saatten sonra. zırnık üzülmem http://i.imgur.com/FcjgYCj.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Bioware ağır sıçıp çok kazanan şirketlerin taklidi peşinde herhalde. Kotiki kiralasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 heplera yetecek boyda bi vinç bulamamışlar daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Alistair,Leliana,Sten,Wyne,Zevran,Oghren arasında geçen diyaloglar,tema,senaryo devam etsin.gidip ramazanda iftar üstüne bi de bunu dağıtayım...ciddiyim abi, Dragon Age Originsten sonra çok az oyun onun kadar iyi olabildi. DA2 gibi sıçmasınlar yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Yaani..tahminen DA2'den cok daha iyi bir action oyunu olacak. Frostbite 3 falan, 3-5 yikilabilir kolon ve duvar, yagmur hava efektleri 3 farkli renk ile biten final, ucana kacana zorla sex illaki olur..Morrigan kartini da kullanmislar, sakalsiz hetero dwarf da var..hamburger acimaz bileti keser nextgen orgy akar :/ ihtimal bile vermiyorum DAO yada izometrik herhangi bir rpg squad olayi olsun. iste DAO dan 1 yil sonra DA2 yi cikarmislardi, 1 sene icinde siz dusunun bu kadar kotu bir oyun olduydu, simdi development olsun frostbite olsun derpderp baya cilalanmis ama gene action/themepark bir oyun cikartirlar..en azindan ugrasmalari icin adam gibi zamanlari var. Open world falan lafina inanmiyorum, hali hazirda sandbox olmasada gayet buyuk DAO dunyasindan DA2 ye dusen ekip, hayatinda hic yapmadigi openworld isini nah yapar. Hayir amk bu kadar interaktif film deneyimi istiyorlarsa gitsinler interactive film ceksinler...companion'i equip etmek devrimmis gibi utanmadan konusacaklarina...utanmasalar GROUNDBREAKING NEW CLASS REVEALED: MAGE! diyecekler. Season Pass'inden tut, havada ucan kelebegi bile DLC edip pompalarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 hatta buraya yazayimde dursun, ME3'de DLC ile Promothean squadmember veren firma, DA3 icin gayette Draconian race, yada sakalli barbarian elf falan acabilir DLC only, onlarla da sevisir hamburger no prob...gene kizdim bak ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 mono said: Hayir amk bu kadar interaktif film deneyimi istiyorlarsa gitsinler interactive film ceksinler...companion'i equip etmek devrimmis gibi utanmadan konusacaklarina...utanmasalar GROUNDBREAKING NEW CLASS REVEALED: MAGE! diyecekler. Season Pass'inden tut, havada ucan kelebegi bile DLC edip pompalarlar. Aynen, ki zaten oyun oynadığı yok milletin işinde gücünde. böyle bir seriye devam edecekler diye heyecanla alıyosun oyunu 40 yılın başında tüm heves patlıyo. Zaten youtube videolarında da yazmışlar.Dragon age originsin devamını getirsinler,sıçmasınlar yeter diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Barbarian elf fikrini tuttum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Seru said: Norak said: knox said: sunun yerine mass effect 4 cikarsalardi ya... oda geliyor hatta en son Gears of War un senior yapımcılarından biri katıldı bioware a oh wait... gears of war mı? dediklerim çıkıyor o zaman bir bir, me2 oynadıktan sonra bundan sonraları gears of war'a benzer demiştim. 4 ? srsly ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Sam said: axedice said: Net net, combatı yine w2 gibi dandik olacak konsoltardizasyon nedeniyle. w1'inki iyiydi sanki lawl. hide&seek mass effect 2/3 e 10 basiyordu en azindan mekanik olarak. sam witcher serisi icin trollemeye baslamis gene, ben kacirmisim bu sefer, gec kalmisim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 2 hafta kadar geç kalmışsın. :p konuya gelince, al me2'yi vur w1'e combat olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 iki farkli oyun turunu karsilastirmanin ne anlami var bilmiyorum ama me2'nin combati w1'e basar... dusun w1'inki o kadar daha beter yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 soldier ac bir tane. ondan sonra saklan cik ates et saklan cik ates et saklan cik ates et... allah allah... valla beni basan tek sey afakanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 evet doggy'e hak verdim, revize ediyorum yazdığımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 soldier acarak dakka birde kaybetmissin zaten :P hayir sam ana karakterin memeleri yok diye takintili o ayri da, w1'in en son savunulacak yani combat ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 HellHound said: soldier acarak dakka birde kaybetmissin zaten :P hayir sam ana karakterin memeleri yok diye takintili o ayri da, w1'in en son savunulacak yani combat ehe iyi oldugunu iddia etmedim ki, hatta bkz: witcher konu basliklarindaki combat yorumlarim w1 icin. ama mass effect 2 ve 3 un combatindan gene iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 W1'in combatı indie oyunlarda bile karşımıza çıkmasın çok rica ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 HellHound said: soldier acarak dakka birde kaybetmissin zaten :P adept in falan daha bir farki yok ki. saklan, singularity at, saydir, saklan, singularity at, saydir, saklan, singularity at, saydir, saklan, singularity at, saydir, saklan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 ^ yok oyle bisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 eger her seyi arguman olsun diye en basite indireceksek, 1 saniye araliklarla 3 kere mouse'a tiklamaktan ibaret witcher 1'in combati. me2 gibi combat sistemi olabilecek en dandik cover shooter bile daha fazla involvement gerektiriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Sam said: herpler demirbaş olmuştur zaten yerinden oynatabileceklerini sanmam. AHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar