Saeros Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 o biraz zor ama neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 -Deno- said: çok karizmatiğim anasını satayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Abi o ust dudak burun arasi genislikle 4 katli bina iskani alir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 kırek olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 allahusnackbar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 g2a'den alıcam sanırım, güvenilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 ya oyunda bende arada böyle takılmalar oluyor ufak ufak. anlamadım neden size de oluyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Nigger_of_the_sand said: g2a'den alıcam sanırım, güvenilir mi? g2a shieldla aldım. ilk başta invalid key geldi bir gün olmadan düzelttiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Nigger_of_the_sand said: g2a'den alıcam sanırım, güvenilir mi? Valla orda senin benim gibi birilerinden key alıyosun site key satmıyor, o yüzden bi reputation olayı var orda. Sorun çıkarsa iade alıyosun galiba ama benim şu zamana kadarki alışverişlerimde sıkıntı çıkmadı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 invalid key aynı keyi birden fazla kişiye satarsan olur. demek ki geçirebildiklerine geçiriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Namessar said: Red said: ben buna 170 tl verip aldım bakalım nasip. baktım ps4'e şubata kadar adam gibi bir şey gelmiyor. sıkıldım fifa oynamaktan. arada buna akarım. muhtemelen bitiremem ztn sdfs Aral a para verenler banlansin pls. Hele 170 tl. spot akar ya ne vercem arala para sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 spot piyasa da el altindan aral aslinda ama dogru, daha makul orasi. D&R a biz bu fiyattan satiyoruz demek yemedigi icin spota el altindan kendileri suruyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 bu dwarven throne nerden çıkıyor ya, kalemde herşey dwarven bi o eksik kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Esh said: Abi o ust dudak burun arasi genislikle 4 katli bina iskani alir. ulan harbi orası biraz fazla olmuş galiba ahahah yalnız gerçekten customization'da baya bir seçenek olsa da elle tutulur bir karakter çıkarmak harbi zor. bu da ilk inkizitör olduğu an sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Anelor said: ya oyunda bende arada böyle takılmalar oluyor ufak ufak. anlamadım neden size de oluyor mu fps lock olayından olabilir. bir de çok konuştuk onu ya, genel belli başlı ayarlar ve yöntemler mevcut. onları uygularsan akıcı oynanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 -Deno- said: bu da ilk inkizitör olduğu an sdf DUDE, SPOILERS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 ISN'T IT TOO OBVİYUS DÜĞD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 oyunun ssd bozmayan versiyonu çıkmış; malum yerlerden edinebilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 kadın olarak eşcinsel romance e izin vermiyo oyun damn. once cassandrayı denedim ı ıh sonra cezayir göçmeni büyükelçiyi denedim, leliana ayar çekti doğal olarak, kıskanç bitch. sera zamana ihtiyacımız var diyo inquisitor olarak scout hardinge mi kaldık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 sera ile sadece lezbiyen ilişki yaşanıyor, ona yürü. innit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 -Deno- said: ISN'T IT TOO OBVİYUS DÜĞD THA'S TEH JOKE DAAAWG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Sera buglandi bende ya, lvl 18de red jenny questini bitirince geldi takima . Sadece 3-4 skill puani verebildim. Hala lvl 5 karakter gibi dolasiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Saeros said: -Deno- said: ISN'T IT TOO OBVİYUS DÜĞD THA'S TEH JOKE DAAAWG DAWG JUST LUK AT MyY EMEYZİNG TEAM AND CRY NİGGA ALL SHINY AND GLOWING AND SHIT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Esh said: Sera buglandi bende ya, lvl 18de red jenny questini bitirince geldi takima . Sadece 3-4 skill puani verebildim. Hala sikko lvl 5 karakter gibi dolasiyo sağlam sahne kaçırıyosun o zaman üstad http://www.youtube.com/watch?v=knGLlEXLRyQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar