Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dragon Age: Inquisition

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
zaten geçen ff13-2 aldım da, store'da ne dlc'leri var diye gezerken
http://media-curse.cursecdn.com/attachments/64/691/ff132321.jpg
bioware'ci adam "ff13 rpg deyil!" dedikten bu yana bu gelişmeler çok ironik oldu ehu.
Mesaj tarihi:
HellHound said:

resimle ne alakasi var bilmiyorum da zaten gec kaldin :P

http://www.youtube.com/watch?v=TUH5eFr3qT4

origins'de dudukle diye kerhanede odana hayvanat yollayan sirketten bahsediyoruz pls...

şunu seyrederken -sesiz- aklıma ergen dizileri geldi, renkler mekan falan üni. kampusü gibi
Mesaj tarihi:

31dk gameplay sizmis.

edit: ACTIOOOOOON ehuehue....bu izometrik olaylar da zoom out ozurlusu, kanepe tabanli bakis acisini uygulayan/kisitlayan kafa ne pis bir kafadir ya.
Mesaj tarihi:
Sparkcaster said:

yoo 1 güzeldi gayet, fallout 3 kadar kötü değildi, sen yetememişsin.

da1 e yetebilme bir kriter ise ben ps oyunculuğunu bırakıyorum...

hatta da iyi "rpg" -aslında bir bakıma doğru tabi ama ne rp yaptığına göre değişir- olduğu bir düzlemi de kabul etmiyorum...
Mesaj tarihi:
Deathblade said:

1 son zamanların en başarılı rpg'si.

suna ancak bioware deki abiler sagolsunlar ortada rpg diye bir tur birakmadiklari icin ancak "evet" diyebiliyorum. ortalama uzeri bir oyun olsa da eski rpg ler akla gelince sinifta kalabilecek bir oyundu DA1.
Mesaj tarihi:
Feamer said:

Sparkcaster said:

yoo 1 güzeldi gayet, fallout 3 kadar kötü değildi, sen yetememişsin.

da1 e yetebilme bir kriter ise ben ps oyunculuğunu bırakıyorum...

hatta da iyi "rpg" -aslında bir bakıma doğru tabi ama ne rp yaptığına göre değişir- olduğu bir düzlemi de kabul etmiyorum...

da1, adamlar zorlugu nerf'lemeden once ve dlc item'lari cikmadan once(ilk cikanlari da kullanmazsan) gayet challenging'di. daha da zoru icin oyunu olmeden(hatta herhangi bir karakterin unconscious olmadan) bitirmek gibi bir achievemnet da vardi nightmare'da falan.
  • Yeni Oluştur...