Sam Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 zaten geçen ff13-2 aldım da, store'da ne dlc'leri var diye gezerken http://media-curse.cursecdn.com/attachments/64/691/ff132321.jpg bioware'ci adam "ff13 rpg deyil!" dedikten bu yana bu gelişmeler çok ironik oldu ehu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 HellHound said: resimle ne alakasi var bilmiyorum da zaten gec kaldin :P http://www.youtube.com/watch?v=TUH5eFr3qT4 origins'de dudukle diye kerhanede odana hayvanat yollayan sirketten bahsediyoruz pls... şunu seyrederken -sesiz- aklıma ergen dizileri geldi, renkler mekan falan üni. kampusü gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 umutluydum bundan ya. atmosfer falan kurtarmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 1 de kötüydü zira, f3 den bile kötü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 yoo 1 güzeldi gayet, fallout 3 kadar kötü değildi, sen yetememişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 1 son zamanların en başarılı rpg'si. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Feamer said: 1 de kötüydü zira, f3 den bile kötü :) you have shit taste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Sparkcaster said: yoo 1 güzeldi gayet, fallout 3 kadar kötü değildi, sen yetememişsin. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 31dk gameplay sizmis. edit: ACTIOOOOOON ehuehue....bu izometrik olaylar da zoom out ozurlusu, kanepe tabanli bakis acisini uygulayan/kisitlayan kafa ne pis bir kafadir ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 sizmisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 knox said: Feamer said: 1 de kötüydü zira, f3 den bile kötü :) you have shit taste http://www.baltaci.av.tr/wp-content/uploads/2013/02/patent.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 foruma 'noraklanmak' diye bir fiil lazım. norak koymuş oluyor içerik namına yeni ne bilgi varsa zaten. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 peh gec kaldim desene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Sparkcaster said: yoo 1 güzeldi gayet, fallout 3 kadar kötü değildi, sen yetememişsin. da1 e yetebilme bir kriter ise ben ps oyunculuğunu bırakıyorum... hatta da iyi "rpg" -aslında bir bakıma doğru tabi ama ne rp yaptığına göre değişir- olduğu bir düzlemi de kabul etmiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 pc o ps değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 da 2 ne ilginç bir oyundu ya. isabella iyiydi ama. nefis bir kıç vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Dragon age 2 yi 30dk oynmıştım max oda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 aveline ile isabella'nın geyikleri için bile oynanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Sırf Isabella için de oynanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 isabella'nin biyikları vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 meh çok kötü ya. allahtan project eternity falan geliyor da gerçek bişiler oynayabilecez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Deathblade said: 1 son zamanların en başarılı rpg'si. suna ancak bioware deki abiler sagolsunlar ortada rpg diye bir tur birakmadiklari icin ancak "evet" diyebiliyorum. ortalama uzeri bir oyun olsa da eski rpg ler akla gelince sinifta kalabilecek bir oyundu DA1. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Feamer said: Sparkcaster said: yoo 1 güzeldi gayet, fallout 3 kadar kötü değildi, sen yetememişsin. da1 e yetebilme bir kriter ise ben ps oyunculuğunu bırakıyorum... hatta da iyi "rpg" -aslında bir bakıma doğru tabi ama ne rp yaptığına göre değişir- olduğu bir düzlemi de kabul etmiyorum... da1, adamlar zorlugu nerf'lemeden once ve dlc item'lari cikmadan once(ilk cikanlari da kullanmazsan) gayet challenging'di. daha da zoru icin oyunu olmeden(hatta herhangi bir karakterin unconscious olmadan) bitirmek gibi bir achievemnet da vardi nightmare'da falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Unconcious olmadan bitirmek imkanli degil. Normalde bile ayni anda 4 archer sikip ikisi critlese yatabiliten var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar