arcane Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 ahah ps/xbox'da DA2 oynadım, DA:O oynamadım, oynadığım bioware oyunları mass effect serisi, zorluk casual. en önem verdiğim şeyler puzzle solving ve romance. discovery de önemli. epic storyline olmazsa olmaz, illaki bir ejderha keseceğiz, trailerda marilyn manson çalacak. tactical party, dark gritty? no no. hiç pauselamadım. kamera da önemli değil şef ne tavsiye ediyorsa. herşeyi de radial menuye koyalım playstationımda rahat oynayayım. companionlar kendi kendini oynasın AI halletsin. select all, group attack all the way baby! kapanış: "I would like to see real world issues like LGBT rights and feminism explored." dragon age 2 oynamış arkadaşlar devamının keyfini çıkarsın, patlayın ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Tesekkurler arcane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 DA3 hedef kitlesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 uçmadan izleyin, 30dk gameplay: http://www.youtube.com/watch?v=qDlhWp0nXYs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Bu adamlar DA2 den hiç mi ders almamışlar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Meh tam action rpg olmuş, neyse DA2 yarım yamalak, arada derede değil en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 DA benim için ölmüştür , 1 i açıp oynarım daha iyi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 ilk 10dk'yi izledim, aslında fena durmuyor. o radyal menü olayı konsol sürümleri için zaten, pc'ye herhalde hotkey satırları ve izometrik geri gelir. yalnız gene kinayeli konuşabiliyor muyuz onu merak ediyorum da 20dk daha izleyesim gelmedi ehu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 valla cok net duruyor oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 combat game play fane değil, oyun içi senaryo ve dialoglara bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 ben 2'nin gameplayini görünce duasını okumuştum. bioware'e olan inancınızla ölüyü diriltirsiniz sdfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 bioware inancı pek yok da harita vs ortada, da2'den fersah fersah ileride gözüküyor. 327652 mob'dan oluşan pack kafası da yok gibi. swtor'da da o gudiklik vardı. da1'i gözünde çok büyütenler üzülsün, benim gönlüm ferah ehu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 da2 bioware fanboyluğu dışında hiçbir şey için kıstas olamaz. da1 atatürk gibi oyundu. yiğidi öldür, hakkını yeme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Buram buram konsol kokan, Skyrimden çakma UI'si olan ( dragonlarda çakma aslında ) EA'dan gelebilecek klasik boktan bir Action RPG oyun işte. Ha deli gibi oynayacağız yinede muhtemelen. Yalnız oyunun motoru çok ağır göründü bana. PS4 olsa tamam da PS3 bu oyunu bu şekilde bu görsellikte oynatabilecek mi çünkü PC'de bile bu görsellikte oynamak için çok sağlam bir makineye sahip olmak gerekeceğini düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 da1 olmasa da olurduk! ne bilim insan fallout'a filan atatürk der, adam gitti da1'e layık gördü. eh yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 fallout allah gibi oyun. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 oooo, tuşe denir buna. ama olsun, üzülmedim ehu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 videoya şöyle bir baktım ama çok hızlıcana. skyrim pusulası gelmiş. bir de çöl gibi bir mekan vardı archlı, o ortada oyun yokken gösterdikleri dragon age SSler vardı 10 senelik, tam oraya benzemiş sdfsd adamlar bir vazgeçemedi ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Game Of The Year olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Inventory yok yine be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Bi aksyon oyununda inventorye ne gerek var? Bam güm combatlamaca işte, diablonun tps olanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 e diablo inv'in en önemli olduğu oyun filan oyun tarihinde. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Action maction, adam gibi oyun olsun da. Fena gözükmüyor şimdilik. Gene de ilk önce ilaçlı denerim. Bayoveyır'a güvenim az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Düşün işte diablodan inventoryi bile çıkarmışlar, geriye kalanı da3 Bide arkadaş adam gibi oyun kriteriniz nedir sizin? Bu kadar gerzekçe dialogları olan oyunlara nasıl katlanabiliyorsunuz? Yakarım lan bu şirketi grafiği de batsın dünyası da batsın diyip badhesda/biyover merkezine intihar saldırısı düzenlemek geçmiyor mu içinizden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 inventory var; 2'de farkli karakter modellerine armor mesh'i hazirlamamak icin companionlarin armorlarini kaldirinca "cosplayerlar icin boyle yaptik" diye gotten salladiklarinda tepki gelince bunda "companionlarin armor parcalarini degistirebileceksiniz ama ekranda modelleri ayni kalip color swap olacak sadece, cosplayerlar rejoice" diye orta yolu bulup iyice jrpg moda gectiler zaten izometrik/top-down kamera da videonun sonlarina dogru bir yerde gozukuyor ayrica fallout bir gercek, oyle cakma ortadogu masallariyla karsilastirilmamasi lazim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar