Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 hatlarda ufak bi gecikme normaldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 valla piyasalar avustralyadan başlayıp amerikaya doğru ilerler kıyamet nasıl ilerler bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 yahu soyleyin, tez ceviriyorum saat kacta kopcak kiyamet? saati belli ise hic cevirmiyim oturup oyun oyniyarak bekliyim dunyanin yok olmasinida boyle bi arada bi derede cidden sorunlu oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 avustralya'da 22 mayis olmadimi daha dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 gök gürüldemeye başladı burda. geliyor yavaş yavaş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 saat 6'daymış, şimdi haberler altyazı geçti. hadi hayırlı tıraşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Mezun olayım bir hele. Sonra istediği kadar yokolabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 aha ankarada yapmur başladı gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 hava bulutlu ama üzerime güneş vuruyo sanırım cennete gidicem guest pass isteyen varsa pm atsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 golt uyelik lazim aga vatikan heklenip satislari kestiginden beri surunuyoruz, ucuz ve erisilebilir olcak sekilde birileri su golt uyelik isine el atsin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 şu anda stuttgart'ta inanılmaz bir dolu yağışı başladı pat küt pat küt vuruyor cama, sürekli yıldırım duyuyoruz ve sokaklardan çığlıklar yükseliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 geldim beyler mesele neydi ? http://i.imgur.com/ky4Lj.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 gugil inmisti demin, simdi geri gelmis aboooov Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 kankalar ben backdoor buldum cennete. atın bi 100er kaat alıyim sizi arkadan. çok göze batmazsanız sıkıntı olmaz. kapıdan girdiğiniz gibi nerde lan benim 750 hurim diye gezinmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 SuSaNoO said: dengede durmaya çalışan adam ve dışarda duran dil baya bombaymış senin bunu ilk kez şimdi görmüş olman daha bombaymış bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 1 saat mi kaldı simdi bi yemeğe gidiyim bari kebapçıya bi daha ne zaman yiciz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 herkes aynı anda kitlenip giderse hiç bi esprisi kalmaz ama ayrıca 18 us için deil mi? yani daha çok var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 tey enan ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Bizimde bilgilenmeize vesile oldugun için eyw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 teget geçmiş sanırım gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SuSaNoO Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 mascio said: SuSaNoO said: dengede durmaya çalışan adam ve dışarda duran dil baya bombaymış senin bunu ilk kez şimdi görmüş olman daha bombaymış bence şu an alkollüyüm taksimden geldim, yazdığın mesajın niyetini yanlış anladıysam baştan özür diliyorum ama ilk anladığım anlamına cevaben: ben uykusuz kaçırmam favorim "işimdeyim gücümdeyim"dir (son sayısında Maya-Doktor-Otobüs-Dr. Öz - yiğit özgürde dedebayt-messi-çık çık vs bulunmaktadır). yiğit özgürü pek sevmem. ama o karikatürü haftasında okumuştum. amacım forum sinerjisi içinde ilk defa okuyormuşçasına heyecanla beğenimi paylaşmaktı. ama senin onca mesaj arasında X birisine laf sokmaya çalışman daha bombaymış bence. internet üzerinden tanımadığın insanlar hakkında varsayımlarda bulunmamanı tavsiye ediyorum ki komik duruma düşmeyesin. editler alkolden kaynaklanan gramer hatalarını düzelmeye çalşmakadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 7 edit icin kaliteli icmis olmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SuSaNoO Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 çok içtim arkadaşlımdan yarım aldım düzeltmye. şu threadde kimse birbirine sataşlmıyoken nedir amaçyani bu anlamadım* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 ee noldu daha zaman var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar