ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 sabahtan beri o kadar kastı HEPAR faşist değil şu bu propaganda yapacam diye; en sonunda gerçek yüzünü gösterdi :) demekki bünye bir yere kadar dayanıyor. her dilde tercüman bulunduracak devlet; bulunduramazsa üniversitelerden bu durumlarda yardım alacak. bir Fransız cinayet işlese ne yapacaksın? adama git türkçe öğren gel sonra yargılayacaz mı diyeceksin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathWarrioR Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Lancelion said: oh banlanıyor da kurtuluyoruz bari sanki biz bilmiyoruz pkk terörist, pkk bebek öldürüyor. pkk adam öldürdü diye kürtleri ezdiğinde pkknın güçleneceğini anlamayan adamın oy hakkını almak lazım elinden Kürt=PKK zihniyetinde olan senin gibi insansılar yüzünden bu vatan bölünecek. Önce o kafana PKK'dan nefret eden binlerce kürt olduğu gerçeğini kazı. Kimse Kürt halkına laf etmiyorken, PKK'ya ve PKK'nın kurumlarına edilen lafları Kürt halkına maal etme sapkınlığını gösteren sizlersiniz. Gerçekleri buraya koydum diye banlayın umrumda bile değil. "Terör bitecek evet, ancak oğlu için ağlayan anaları tatmin edecek şekilde bitecek. PKK kurutulacak, zulum gören Kürt halkı kurtarılacak." Osman PAMUKOĞLU. Banlayın şimdi pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 sen de pkk'dan nefret etmeyen milyonlarca kürt olduğu gerçeğini kafana kazırsan belki bir yerlere varabilirsin. senin osman paşan %3 alamayacakken her seçimde %6 oy potansiyeli ve 20 den fazla milletvekili var adamların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Tercüman olablir tabi baska ülke vatandasını yargılıyorsundur filan.Ama sen bu ülkenin evladısın gelip sırf artislik olsun diye ben kürtçe konuscam mahkemede diyemezsin. Sadece kürtçe için degil bu görüşüm yanlıs anlasılmasın bizim köyde herkes gürcüce konusur bebeklikten itibaren ögrenirler anadil gibi ama gidip onlarda ben gürcüce savuncam kendimi diyemez mantıksız çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Hmpfs hmpfs ban kokuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 kalten ben de gürcüyüm gidip gürcüce konuşmam manyak değilsem. ama bu adamlar kürtlükle alakalı bir mevzudan yargılanıyorlar ve bu dili bir simge olarak görüyorlar. devlet kürtçe televizyon açıyor, mahkeme önce "bilinmeyen bir dil" diyor, sonra başka bir şey diyor. kürtçenin varlığını bile kabul etmiyorlar. bu adil değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 deathwarrior, kürtleri ezdiğin sürece pkkya taban kazandırıyorsun, bunun dışında nereden çıkardın dediklerini göremedim, yardım et. @rew, elbette dediğin gibi, yoksa mesela zimbabwelinin biri suçlansa, tutuklasak türkçe konuşmuyor diye sonsuza dek hapiste mi kalacak, nedir prosedür ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Bir kere Türkiye devleti de Kürtçe tercüman bulundurulamaz demiyor; eğer yargılanan kişi gerçekten Türkçe bilmediği tespit edilirse veya bildiği kanıtlanamazsa bizim adliyelerde Kürtçe tercüman hakları var ve uygulandığı durumlar var. KCK davalarındaki durumda, yargılananlar savunmalarına Türkçe başladılar. Yani Türkçe bildikleri aşikar; Kürtçe savunma talebi sonradan ortaya çıktı. Dolayısıyla mahkeme sanıkların Türkçe bildikleri ortadayken tercüman tayin etmeye gerek yoktur diyor. Yoksa adam Zimbabwe'li ise veya Moğolsa onlara tercüman çağrılıyor. Hatta Kürt'e de; kürtçe tercüman çağrıldığı örnekler var. Adam Türkiye vatandaşı bir Kürtse ve türkçe bilmiyorsa bunda devletinde suçu vardır zaten; seve seve tutacak o tercümanı. Bir ton adam var Türkçe bilmeyen doğu köylerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Tamam bilinmeyen dil derken assagılamaya çalısmıslarsa ayıp evet ama gelip sen X bi ülkenin vatandaşıyken mahkemede o ülkenin anadili hariç bi dilde canım öyle istiyor diye savunma yapma hakkına sahip olamazsın bu akla mantıga aykırı bişey.Alman vatandaşı bi türk almanyada mahkemede türkçe konuscam derse oda saçma sen o ülkenin vatandaşısın o ülkenin yasalarına tabisin.Hani derdim kürtle türkle türkiyeyle degil mantıksız bişey oldugunu söylemeye çalısıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Abi bu ülke AKP'yi hakediyor. Kılıçdaroğlu boşa kürek çekiyor. İşinize gelince özügrlük hak mak diye AKP'ye ağlayıp işine gelmeyince asıp kesen aptal zihniyet AKP gibi bir taraftan sırıngayla kan alan bir hükümneti hakediyordur. AKP bir 30 yıl daha kalsın hükümette belki o zaman dersini alır bu bağnaz zihniyet. İlk sayfadaki resimlere gelince AYIPTIR! Ölüyede saygın olsun afiş değil onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Savunma ve adil yargılanma hakları gereğince çatır çatır tutulur o tercüman, istediğiniz dilde de savunmanızı yaparsınız aslanlar gibi. Hangi dilde kendini daha rahat savunacaksanız o dilde. Kürtçe de dahil buna tabii ki. Uygulamada da tutuluyor gayet. Ha savunmana Türkçe başlayıp, Kürtçe devam edip savunma hakkı adil yargılanma hakkı aihm'ye gideceğim diye ağlarsan komik olur, o ayrı tabii ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freedoom Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Barış alkolde gençler, bir ara toplaşıp türk kürt laz ne varsa içmek lazım türkü söylemek lazım. Boşverin gerisini:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 İşin garip yönü, 7 milyon Kürt 70 milyon Türk'ten fazla ses çıkarıyor, isyan ediyor, fakiriz eziliyoz diye yaygara yapıyor. Ulan bu ülkede doğu fakir de batı pek mi zengin, aynı standartlar var nerdeyse hemen her yerde. hem fakiriz diceksin, hem de doğuya gelen işadamının müteahitinin makinasını kundaklamalarına göz yumcaksın, öğretmeni öldürmelerine kovmalarına göz yumcaksın, baskıya boyun eğip kepenkleri kapatcaksın, çoluk çocuğunun polise askere karşı kullanılmasına göz yumacaksın, sonra da devlet bizi sevmiyor diyeceksin bu ne iş ya. Teröristleri ve onların siyasal yandaşlarını geçtim ama biraz da gerçek Kürt halkının elini taşın altına koyması gerekiyor artık, en çok haksız yeşilkart ve kaçak elektrik kullanılan bi bölgeden bahsediyoruz bu arada, bi de o var ya neyse lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Ne 7 milyonu yahu, o eskidendi. Bugün nerden baksan 15 milyonu geçti kürt sayısı. Yakında azınlık Türk olacak zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 o değil de http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150182947737581&set=a.10150182947712581.303878.83658487580&type=1&ref=nf şurdaki zihniyetler ne abi sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Killer said: o değil de http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150182947737581&set=a.10150182947712581.303878.83658487580&type=1&ref=nf şurdaki zihniyetler ne abi sdfsdf ya cidden aynı ülkede mi yaşıyoruz anlamıyorum ki. bu ne abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 sdfksd insan aklını anlamak imkansız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Niye ki sevmediğimiz her şeyi trollüyoruz hergün. Neyi farklı yapıyoruz da aynı ülkede, insan aklından falan bahsediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 alttaki mesajları okumadın dimi buddha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 öff konuya öff'lüyorum habere değil ne desem boş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 İmzam süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Aluriel said: alttaki mesajları okumadın dimi buddha? Facebook kullanmadığım için uzun zamandır, yorum olayı aklıma hiç gelmedi :) Direk resme baktım kapattıp :) Evet yorumlar tam ızdırapmış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Rewendor said: Ne 7 milyonu yahu, o eskidendi. Bugün nerden baksan 15 milyonu geçti kürt sayısı. Yakında azınlık Türk olacak zaten. 9-9.5% max 15 çıkmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar