Red Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 abi senelerdir mmo oynamadım.ne oynasam böyle olucaktı kısmet eve oldu ahaha gayet güzel abi.aksam oynarken stargateden jump yapıcam bi ses duydum mouse u bi çevirdim bildiğin battlestar galactica kim bilir kimindi sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 ben 0.9 da görev alıyorum bi tane 0.8 görevine gittim fazla inmemek lzm demek dfs bide türk olarak kesin önceden sorulmustur.sigortayı sömürebiliyoruz mu :) gidip gidip patlayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 0.4 ve altında başka bir oyuncu tarafından patlatılırsın büyük ihtimal ile. Ona dikkat et işte. Eskiden sömüren vardı. Sigortadan gelen para CCP tarafından düşürüldüğünden beri pek mantıklı olmuyor o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 ya şimdi ben bu military okulunun görevlerini yapıyorum da, gittikçe zor gelmeye başladı ve şu anda yapmaya çalıştığım görevin yerine gittiğimde ağzıma sıçıyorlar baya. neyi eksik yaptım bilmiyorum, görevlerin ödülleri haricinde gemiye bi eklenti yapmadım ama zaten ney yapmam gerektiğini de bilmiyorum falan. bana bi yardımcı olun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Görevleri iyice anlatan bir site vardı ama unuttum adını. En geç yarına bilen biri yazar buraya. Ordan bakarak gidersin görevlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 başladığımız gemi ve görevler ile taktıklarımız en dandik şeylerden sanırım. Yeni başlayanlara direk bir kaç skill kastırıp, başka bir gemi ve fit için malzeme önerisi görmüştüm (geçmişte niyetlendiğimde görmüştüm). Ayrıca sanırım, doğru bir yönlendirme alıp, ilk başlarda oynamak için aceleci olmamak gerekiyor. yanlışım varsa düzeltilsin lütfen. not: bende satın aldım, tutorial ı istasyona girmeye kadar tamamladım. Sonra skillerimi ayarlayıp çıktım. Bir kaç gün daha sürecek bu işim sanırım. warp yap git dandik görevler için tıkla vur loot dön vs. işleriyle uğraşmak istemedim. Daha sonradan düzgün bir gemi ve silahlarla bu aşamaları yapmak istiyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Bazı skiller neden x2? her zaman x2 mi oluyor? olmuyorsa onca onlarımı yapmak gerekiyor vs. öyle birşeyler görmüştüm eski mesajlarda. learningle birlikte ilk bilmem kaç sp x2 kalktı mı? kalktıysa var olan bazılarında neden x2 var? hep varmı dediğim gibi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Sadece 2x fln olsa yine iyi 14x'e kadar yolu var onlar ogrenmedeki zorluk seviyesi 1 olanlari lvl 5 yapmak genellikle 4 gun surerken carpani arttikca gun suresi carpan kadar artar mesela 10x olan bir skilli lvl 5 yapabilmek icin 40gun beklemeniz gerek anlamini tasiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 bunları düşürmek için yapabileceğimiz bir şey var mı? bu çarpan olayı çok sakatmış =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Onceden o carpanlar icin gecen zamani dusurebilmek adina Learning skilleri vardi ve oyuna yeni baslayan birisinin genellikle 2 ayi sadece bu skilleri basmak ile yanip gidiyordu CCP yeni oyuncu kitlesini hep kolladigi icin bu learning skillerini direk kaldirdi boylece yeni baslayan birisine en az 2ay kazandirdi bu rakam Learning skillerini 5 yapmak isteyenler icin 4ayi gecen bir sureydi... Ama oyun mekaniginin en keyifli kismi skill train etmek acele etmeden iyice sindirerek oynamani sagliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Anladım bu çarpanların olayı eskiden kalan bir sistem ile alakalı. Daha önce başka bir arkadaş yazmıştı learning lerin kaldırıldığını artık hepimizinkilerin 5 miş gibi davrandığını vs. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Zaten ben de learninglerin kalktığını duyunca yıllar sonra yeni karakter yaratmaya karar verdim eskisini silip. Yoksa hayatta yapmazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 eskisine yeni skilleri neden öğrenmedin acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Sıfırdan başlamak istiyordum çünkü. Oyun başları ayrı bir zevkli paran-pulun yokken. Oynadığım ilk 4-5 hafta 200m kadar bir şey toplayıp bir koloni kurdum, sonra final dönemi geldi. Eğlenceli oluyor tekrar başlamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Red said: ahah abi ben riske atmıyorum hiç basıyorum warp şuan patlarsam oyundan sogurum cunku dfs bu level olayı security level mı doruk beraber yapalım görevleri.beraber yapılıyor mu bu mevzularyapalım ya oyun içinde bi ekleyelim de online olduğumuzda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 ya bana kariyer seç dedi set destination diyip gittim akademiye almıyo adam beni no mission falan diyo nası katılcam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 yok görev mörev de vermiyo kimse kaldım tutorial da ilerleyemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 abi arkadaş eklemeyi bulamadım dsfjjs benim nick de Xenocide Ediconex asd ben yapamadım siz ekleyin bari ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 bende geliom kanbersiz düğün olmaz gari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Öncelikle EVE bir sandboxdur yani ne yapmak isterseniz onu yaparsınız. Yanlız başınıza oynamayı kesinlikle tavsiye etmiyorum 1 aya filan kalmaz bırakırsınız. EVE'in güzelliği player corp ve alliance'larda, savaşlar,drama vs. O yüzden benim tavsiyem EVE University gibi bir noob friendly bir corp a girip ordan başlamanız. Forum sticky'lerindeki EFT ve Evemon'u kesinlikle edinin hem para hem zaman kazandırır. Ona ek olarak eve-wiki'den bir çok yararlı bilgi edinebilirsiniz.Bir de şu forum da baya yararlı bilgiler içerir, özellikle gemi fitleri vs iyidir. Ayrıca TS3 veya Ventrillo edinmeniz ileride işinize yarar. Ayrıca, oyunu oynamadan train edip sonra skiller gelince oynarım olayını tavsiye etmiyorum çünkü EVE'de deneyim herşeydir. Deneyim olmadan gemi nasıl fitlenir vs bilmeden 100m sp bile olsa sürekli patlarsınız. Bir de "100m sp'li birine asla yetişilmez!!!11111" gibi bir şehir efsanesi var, tamamen yanlış bir olay. Evet toplam SP olarak yetişemezsiniz AMA gemilerin gerektirdiği max skill point bellidir, atıyorum 25m sp li biri max skill vagabond yapmışsa 100sp'li birinin max vagabond'una eşittir. 100m sp'li kişinin daha çok binebileceği gemi vardır ve daha deneyimlidir(teoride) daha güçlü değildir. O yüzden pvpye başlamak için asla erken değildir. Son olarak kim ne derse desin EVE bir pvp oyunudur. Eğer ultima online oynadıysanız, eve'in sistemi ona benzer. Yani pve content'in pvp için para toplamaktan başka bir olayı yoktur. Pvp'ye ne kadar erken başlarsanız o kadar iyidir. Zaten şu an kaybedeceğiniz birşey yok bol bol saldırın ona buna :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 geliyorum beyler 10dk oyundayım nickler ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
STY Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 lan gözlerim yaşardı. farklı insanlar eve oynamaya başlamış. kolay gelsin herkese =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
STY Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 bu arada, oyunu deneyenlerin %90 ın yorumu 30 gün sonra şu olacak kesin. " bu ne yaaa bıktım mission ları tekrar tekrar yapmaktan ne biçim oyun la bu.." Bu oyunu Ticaret ya da PVP yapmak dışında başka bir amaç için oynuyorsanız hiç başlamayın , benden söylemesi. Heleki Solo falan takılmayı düşünüyorsanız silin gitsin. 30 gün de yetmez bu arada. 2-3 ay karakterin biraz toparlaması lazım zevk almak için oyundan. =) haydi tekrar kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 valla ben tamamen combata yönelik yapıyorum karakteri oyunun temelini ögrenmeye calısıyorum suan işte görev mörev Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 ha ben şeyi sorucaktım bide ırklar arası savaş cart curt hakkında biri özet geçebilir mi kimler savaşta biz hangi taraftayız gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar