Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

eve online nub toplaşması


Red

Öne çıkan mesajlar

steam şeysi sayesinde bir yeni oyunuc akını görecez sanırım, yardım isteyin soru sorun muhabbet edin, konuşun oynaşın, iş rutine binerse oyundan sıkılıp koparsınız. ilk beraber gezindiğiniz arkadaşlar belki de yıllarca sizinle olabilir. birlikte bişeyler başarmanın tadı bambaşka

ayrıcanak bildiğim türkçe yardım kanalları:

merkez
turk kardesligi
eveturks

duruma göre aktiflik değişebilir ama sorulan soruya cevap bulursunuz eninde sonunda. ingilizce biliosanız guideları okuyun özellikle daha önce linki verilen "isktheguide"

propaganda niyetine http://www.eveturks.com sitesini tavsiye ederim :) paticik stickydeki guidelarda güzel tabi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

aynen 5$ ile başlayacaklar arasında olacağım bende. Ama ilk 1 ay kadar oyuna girmeyi düşünmüyorum, skill basıp çıkma düşüncesindeyim. Gerçi en hızlı kasma yolu bu mu, yoksa, oturup maden-para derken 1 ay düzgünce oynayıp, o para ile pvp karakteri (gemi-hesap artık ne diye geçiyorsa) almakmı bilmiyorum. O konudada yönlendirebilecek varsa iyi olur.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

moral bozmak istemem ama doğru düzgün para kasmak için uygun bir gemiye binebilmek en az 2-3 ay alıyor. zaten karakter fiyatlarıda milyar isk mertebesinde az para değil.
başlar başlamaz oyuna ısınma amaçlı oyunu oynamak millete sorular sormak daha mantıklı oyun mantıgını ve hangi oynayış tarzından hoşlandıgınızı çözmeden alınacak karakterin pek bir amacı olmaz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...