Suark Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Densiz said: Ben karakteri aldığım gibi, 0.0 a geldim, sisteme pk girdiği zaman 3.5 atıp istasyona giriyorum (pve de isem). Millet onu patlatana kadar bekliyorum, yada sistem değiştirmek istersem, cloak bir gemiye binip, 100km uzaktan gate e bakıp dönüyorum sonra gemimle gidiyorum felan. ultima eve online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 pk değilmiydi? kırmızımı diyorlardı onlara :P. Aklımda pk kalmış ya. Eh, o kadar çok şey sorunca, bazıları yalan yanlış akılda kalıyor =). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Pk yanlis degil bence ya sonucta Player Killer demek degil mi ? Birbirine ozgurce girisebildigin her oyunda pk demek normal bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Biz Evede genelde Hostile diyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zweisamkeit Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 daha çok red deniyor veya neut 1 red in bilmemnere sistemi tarzı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Hehe evet o daha genis ve her yerde rahatca kullanilcak bi tabire benziyor :) Eve communitysini mi kircam hostile diyosaniz hostile deriz abi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 zweisamkeit said: daha çok red deniyor veya neut 1 red in bilmemnere sistemi tarzı patideki red napcak peki sfkgjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 aha oyun içi browserdan açılıyormuş lan pati asdafs. süpermiş bu iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Bende bizim klasik as kes quest yap lvl atla boss kes hop oyundan sıkıl muhabbetlerınden baydım hazır finaller biticek şuna girişmek istiyorum ama çok korkutucu gozukuyor gozumde. Boyle klasik git 3 sundan topla 5 sundan kes item yap boss kes muhabbetı olmayınca affalayacagımdan korkup eger sürekli online olan birileri varsa yardımcı olabılecek oyun içi yakın zaman içinde başlamayı dusunuyorum ve fakat daha oyunu bıle almadan oyun hakkında az buz bilgim var diyen birileri pm atarsa soru sormak isterim ( gugıl ile ugrasana kadar biriyle birebir soru cevap yapınca daha detaylı spesifik oluyor ıyı oluyor). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 yardım bulmada hiç sıkıntı yaşamazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yafeshan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 yanıp tutuşuyoruz yardım için, oy oy oy. buyursunlar efendim, uzay eriği verelim.yersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 bizim corpta umut vardı.ama corp dağıldı millet oyunu mu bıraktı nedir anlamadım xenoyla beni bağrına basacak corp aranıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yafeshan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 corp dağılmadı sizin, ben eritiom orayı ama daha eğlenceli bi yere getiriom sadece, bir bc ye binip t2 booster yada repair kullanabilir olunca atla gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Adam çalışıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 militan gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 ulan 1.6.1 diye patch gelcekmiş, extended maintenance gene. açılmaz şimdi akşama kadar bide bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yafeshan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 tek istediğim millet sıkılıp bırakmasın oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 harbringera binebiliyorum sdfs onun harici skiller train ediyor işte giriyorum arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 hurricane aldım yardırıyorum level 3 görevlerde. yalnız bazen elite frigateler falan yakına girip uyuz ediyorlar ama onlarada buldum sayılır çare. şimdiki sorum buradan sonra t2 silahlara falan mı train edeyim yoksa bs mi? hani bs her türlü daha rahatlık olur gibi geliyor solo görevlerde falan. tavsiyeler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 level 1 quest yapamıyorum ben ya kestrel aldım bi tane shield booster koydum 4 tane roketatar koydum göreve gidiyorum 100 tane gemi üflüyo patlıyorum =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Abi level 4ler icin BS daha ideal olur tabi ama artik ufak ufak pvpye yonelmende gerek o yuzden t2 silahlar engineering ve mechanic skiller birazda electronics kasman gerekli 5lemesen bile level 4e getirmen bir cok skilli ilerde binecegin gemilere hem rahat binmene yardimci olur hemde pvpye ufak ufak hazirlanmis olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 nerde bu nooblar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 sunucu kapalı mı yahu hiç açıklama filanda yok sitesinde edit : ddos saldırısı yapmışlar ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 PARA için 3 miner karakter mi, carrier ile sanctum + noctis ile salvage mi önerirsiniz? (00 altındayım.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 0.0 da en temizi plex. Senin yazdigin secenekler icinden sanctum daha agir basiyor sanki. Kuzeyde biz salvage ile zaman kaybetmez carrier+bs ile seri sekilde sanctum yapardik. Guneyde salvage yapmaya gerek varmi bilemedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar