Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Kendi bölümüne zaten oyunu oynayanlar giriyor diye buraya açtım. http://store.steampowered.com/app/8500/?l=english Atlayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 ohh (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Kaç gün böyle kalacağı hakkında bilgi yok, hemen atlayın yani. Hesabınızı sonra açıp kullanabilirsiniz sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 purchased Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 bu ek paket mi yoksa standalone mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Oyunun ayrı ayrı satılan ek paketleri yok. Oyunun kendisi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 abi alsam becerebilir miyim acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 tam alıyordum çakallığı farkettim. ben onlara 5 dolar verecekmişim onlar bana değil. çakallar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 abi ne olursa olsun, eve 5 dolar, alın dursun bir kenarda, eve iniz gelir bir ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batu Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Red said: abi alsam becerebilir miyim acep Tutorial i tam yaparsan oyunu baya bir kavrıyorsun, ancak 5-6 ay boyunca yetenek geliştirme vs nedeni ile fazla birşey bekleme. Ayrıca okumayıda sevmen gerekli çünkü okunacak tonla malzeme var v:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 dreagloth said: abi ne olursa olsun, eve 5 dolar, alın dursun bir kenarda, eve iniz gelir bir ara. yok ya istesem hazır geliştirilmiş bin tane acc var eşde dostda da biz denedik çekilecek çile değil. 24 saat minning off off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Aldım ben.Şimdi soru ; ben bu indirmiş olduğum eve client ı ile oyunu oynayabiliyormuyum yoksa illa steam dan mı indirmek gerek ? Ayrıca key tarzı birşey gelmedi bana, account u nasıl açıyoruz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Oyuna library de seçtiğinde sağ tarafta cd key var mı? Yoksa oyuna başlarken pop-up şeklinde gelebilir, değilse yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Mighty_THoR said: tam alıyordum çakallığı farkettim. ben onlara 5 dolar verecekmişim onlar bana değil. çakallar (:D (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Gitti 5 lira. İyi ki geçen hafta arkadaşımın ısrarlarına dayanmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 deadwoll said: Gitti 5 lira. dolar İyi ki geçen hafta arkadaşımın ısrarlarına dayanmışım. fixed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Akşam olunca bir up gerek =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 aplamayın şu başlıkları, para kalmadı millette (ve bende de) :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 aldım bende hiç oynamadım biraz da Eve takılak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 abi oyunu alıp eve online bölümünde rage'e bağlamaktan korkuyorum şu an. o kavgalara muhatap olmak ürkütüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Red said: abi alsam becerebilir miyim acep aynı soruyu ben de kendi kendime sordum. millet söylüyor eve şöyle zor böyle zor diye, bu gibi durumlarda da şüpheleniyor insan. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 lan becerirsiniz yavas yavas ogreniyor insan integral almiyorsun sonucta oyunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 lan nabsam alsam mı öfff allah belanı versin steam ya hiç aklımda olmayan şeyi aklıma sokuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 AL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 yogalmıcam. arkadaşa didim alsak mı oynasak mı? yok dedi, beni kesmez bu oyun dedi. o yüzden almıcamyog ha ama benim aylığımı in-game money ile ödeyebilcek bi yoldaş bulursam 5 dolar veririm 1 kereliğine ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar