Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EVE Online oyun+bir ay 4.99$

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Kendi bölümüne zaten oyunu oynayanlar giriyor diye buraya açtım.

http://store.steampowered.com/app/8500/?l=english

Atlayın.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Kaç gün böyle kalacağı hakkında bilgi yok, hemen atlayın yani. Hesabınızı sonra açıp kullanabilirsiniz sanırım.
Mesaj tarihi:
Red said:

abi alsam becerebilir miyim acep

Tutorial i tam yaparsan oyunu baya bir kavrıyorsun, ancak 5-6 ay boyunca yetenek geliştirme vs nedeni ile fazla birşey bekleme. Ayrıca okumayıda sevmen gerekli çünkü okunacak tonla malzeme var v:)
Mesaj tarihi:
dreagloth said:

abi ne olursa olsun, eve 5 dolar, alın dursun bir kenarda, eve iniz gelir bir ara.

yok ya istesem hazır geliştirilmiş bin tane acc var eşde dostda da biz denedik çekilecek çile değil.

24 saat minning off off
Mesaj tarihi:
Aldım ben.Şimdi soru ; ben bu indirmiş olduğum eve client ı ile oyunu oynayabiliyormuyum yoksa illa steam dan mı indirmek gerek ? Ayrıca key tarzı birşey gelmedi bana, account u nasıl açıyoruz ?
Mesaj tarihi:
Red said:

abi alsam becerebilir miyim acep

aynı soruyu ben de kendi kendime sordum. millet söylüyor eve şöyle zor böyle zor diye, bu gibi durumlarda da şüpheleniyor insan. :D
Mesaj tarihi:
yogalmıcam. arkadaşa didim alsak mı oynasak mı? yok dedi, beni kesmez bu oyun dedi. o yüzden almıcamyog

ha ama benim aylığımı in-game money ile ödeyebilcek bi yoldaş bulursam 5 dolar veririm 1 kereliğine ^^
  • Yeni Oluştur...