Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ozan Güven in da club

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
tsahahahah iyi demiş ama.
Harbiden, ama tabii yaş muhabbeti olmamış. Şu bizim milletin argüman bulamayınca direk yaptığı muhabbet. Yaş kaç? Şimdi orda o muhabir çıksa ona sanane dal... dese yaşımdan iyimi sfdgfdsg
Mesaj tarihi:
3-5 kuruş cebi para görüp de 2 bira içip sarhoş rp'si yapıp sağa sola küfür etmek de paha biçilmezmiş

esas o adam kim ben onu çözemedim ünlü biri heralde..
Mesaj tarihi:
adamın zengin olup, olmaması bir şeyi değiştirmez ki. fakir birisi de özel hayatının deşifre olmamasını isteyebilir, zengini de. ki adam çocuk o soruyu sormadan önce tepki bile vermiyor zaten. okan bayülgen, sorulara geçilmeden müdahele ediyordu sanırsam haha
Mesaj tarihi:
olum 19 yaşındaki çocuk da gidip kamera alıp "ben biraz paparazzilik yapayım" diye çıkmamış ya? adamı gönderiyolar "bu gece fazla mesaiye kalıyosun koçum, eve gitmek yok yallah git o bara çek o adamı, donuna kadar soru sor" diyorlar, o da "peki abi" diyo.
Mesaj tarihi:
ozan yanlış yapmış
gerçi akollü bişi denmemesi gerekiyor ama
sen hakla mâlolmuş bi sanatçısın bu tarz sorular gelecektir ya da insanlar merak edecektir falan. alkole ve yanındaki adamlara güvenerek artistlik yapmış.

o cocuk işini yapıyor orda. ben olsam girişirdim yemin ediyorm. küfürlere bak.
Mesaj tarihi:
o değil böyle küfürü

ŞOKŞOK

KÜFÜR >ETTİ

dünya bunu konusuyor diye veriyorlar ya ahaha sanki hiç küfür etmiyirler

cocuk hakkaten askerlik arkadaşına soruomus gibi sormus.genelde magazinciler hani mal mal sorular sorsalarda işte efendim ozan bey falan diyorlar.

ozanda bişiye sinirlenmiş hırsını almıs iyi etmş dfs
  • Yeni Oluştur...