Bullbird Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 ahahah iyi iyi gelsin izleriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 2012'de kıyamet kopuyo lan 2013'e dizi mi konur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 4400 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 farkli bisiy bekliyodum ama su csi'a donmesi yuzunden pek sevmedim. ha 2 bolum gorduk belki degisir de su anlik polisiye gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Gideri var mı beyler ? indiriyorum 2 bölüm vakit kaybı yaşamayalım =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 gayet güzel ilk 2 bölüm. csi ile ne alakası var onu anlamadım. CSI izlememiş, youtubedan 2-3 videosunu izlemiş biri bile csi a benzetmez. Baya alakasız CSI lıkla. abla güzel. daha fazla koşsun. koşunca izlemesi daha bi zevkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 izliyom u y u z Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Hatun cogiyi, dizi de fena değil. Ama içimden bir ses konu çok boktan bi yere bağlanacak diyor. Hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 4400 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 yine doğa üstü olaylar yine zamanla ilgili sırlar/gizemler yine topluluğun içinde gizli&üstün bi örgütlenme fringe/lost/poi hepsinde olan şeyler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 bir yanda sherlock izliyorsun zekaya hayran kalıyorsun. sonra bunu izliyorsun 4400 ve diğer bilimum benzer dizi aklına geliyor ve inş diyorsun bu sefer tutar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Hatunun nesi iyi Allah aşkına. Tırt. Beli sürekli açık, pantolonu kısa, saçı kısa, inanılmaz antipatik bir tipi var (ya da bana öyle geliyor). Diziye gelirsek beni sarmadı valla. Lost'un olayları tek bölümde biteni. Ben çok sevmedim açıkçası. Person of Interest ve Fringe bu tipte ihtiyacımı fazlasıyla karşılıyor, muhtemel bu sebepten sevemedim pek. Dimension güzel isim koymuş diziye : "prison.break.but.spookier" :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 hatunun memeler iyi idare eder dizi daha 2. bölümü izliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 mani said: gayet güzel ilk 2 bölüm. csi ile ne alakası var onu anlamadım. CSI izlememiş, youtubedan 2-3 videosunu izlemiş biri bile csi a benzetmez. Baya alakasız CSI lıkla. abla güzel. daha fazla koşsun. koşunca izlemesi daha bi zevkli. csi diyince illa birebir ayni olacak degil. polisiye iste. "cinayet > delilleri topla > son anda katili yakala > her bolum katili degistir". "konulu polisiye" iste tam tarifi olur. ben daha cok ana konunun islenecigini saniyordum mesela. bu direk polisiye cikti. castle gibi bisiy, background'a alcatraz'i koymuslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Polisiye olayları fazla uzun sürmez diye tahmin ediyorum. Yani ana konuyu teşkil etmez. Şimdilik arkada duran buzdağının görünmeyen bir yüzü var. Bi göstersin kendini yavaş yavaş bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 lost ve fringenin yapımcılarının ortak çalışmasıymış izlesem mi acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 lost karakterlerini özlemişim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 sonu losta benzemesin. dinimiz amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 7. sezonda bırakırım da lost-frinde-person of interest falan izledikten sonra dizi başlarken tahmin ediosun bazı şeyleri, 2. bölümü izlemedim daha. konuşmak için erken ama yine de bi süre izletip sonra bıktırcak gibi geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 J.J. Abrams dizinin yönetmeni yada yazarı değil, fikir bile onun değilmiş niye ismini koymuşlar acaba :p ,herşeyi Elizabeth Sarnoff diye biri yapmış ama daha dizi başlamadan ayrılmış lol proje durdurulmuş yeniden çekilmiş bazı yerler falan filan tam drama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 bu diziye direkt sarı bayrak benden. izlemem, takip etmem; 1 sene sonra hakkında başarılı dizi yorumları okursam ancak o zaman izlerim. sam neill dışında izleyecek kimseyi göremedim ve bu dizide de silah tutmayı bilmeyen kahraman kadın polis var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Norak said: J.J. Abrams dizinin yönetmeni yada yazarı değil, fikir bile onun değilmiş niye ismini koymuşlar acaba :p ,herşeyi Elizabeth Sarnoff diye biri yapmış ama daha dizi başlamadan ayrılmış lol proje durdurulmuş yeniden çekilmiş bazı yerler falan filan tam drama ohoo tam arkak sokak esnaf dizisi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 jj i arayıp abi biz bi dizi yapıyoruz kafa karıştırmalı.senin ismini yazsak olur mu diye soruyorlar herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 eskiden bütün dragonlace kitaplarında kocaman margaret weis - tracy hickman yazardı kapakta ufak harflerle de önsözü onlar yazdı!! diye eklerlerdi yanına, koca kitapta 2 sayfa anca onların yazdığı, onun gibi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Baksam mı diyordum, başlıkta Fox gördüm (ben yazdım ya onu da :)), vazgeçtim. Nefret ediyorum Fox'dan. Arada sırada iyi dizi çıkartıyorlar ama hepsi iptal oluyor. Sezon sonunda iptal olursa bu da izlerim, yoksa bakmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar