Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Alcatraz (2012) - Fox

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
gayet güzel ilk 2 bölüm. csi ile ne alakası var onu anlamadım. CSI izlememiş, youtubedan 2-3 videosunu izlemiş biri bile csi a benzetmez. Baya alakasız CSI lıkla.

abla güzel. daha fazla koşsun. koşunca izlemesi daha bi zevkli.
Mesaj tarihi:

yine doğa üstü olaylar
yine zamanla ilgili sırlar/gizemler
yine topluluğun içinde gizli&üstün bi örgütlenme

fringe/lost/poi hepsinde olan şeyler..

Mesaj tarihi:
Hatunun nesi iyi Allah aşkına. Tırt. Beli sürekli açık, pantolonu kısa, saçı kısa, inanılmaz antipatik bir tipi var (ya da bana öyle geliyor).
Diziye gelirsek beni sarmadı valla. Lost'un olayları tek bölümde biteni. Ben çok sevmedim açıkçası. Person of Interest ve Fringe bu tipte ihtiyacımı fazlasıyla karşılıyor, muhtemel bu sebepten sevemedim pek.

Dimension güzel isim koymuş diziye :
"prison.break.but.spookier" :).
Mesaj tarihi:
mani said:

gayet güzel ilk 2 bölüm. csi ile ne alakası var onu anlamadım. CSI izlememiş, youtubedan 2-3 videosunu izlemiş biri bile csi a benzetmez. Baya alakasız CSI lıkla.

abla güzel. daha fazla koşsun. koşunca izlemesi daha bi zevkli.

csi diyince illa birebir ayni olacak degil. polisiye iste. "cinayet > delilleri topla > son anda katili yakala > her bolum katili degistir". "konulu polisiye" iste tam tarifi olur.

ben daha cok ana konunun islenecigini saniyordum mesela. bu direk polisiye cikti. castle gibi bisiy, background'a alcatraz'i koymuslar.
Mesaj tarihi:
Polisiye olayları fazla uzun sürmez diye tahmin ediyorum. Yani ana konuyu teşkil etmez. Şimdilik arkada duran buzdağının görünmeyen bir yüzü var. Bi göstersin kendini yavaş yavaş bakalım.
Mesaj tarihi:
7. sezonda bırakırım da lost-frinde-person of interest falan izledikten sonra dizi başlarken tahmin ediosun bazı şeyleri, 2. bölümü izlemedim daha. konuşmak için erken ama yine de bi süre izletip sonra bıktırcak gibi geliyo
Mesaj tarihi:
J.J. Abrams dizinin yönetmeni yada yazarı değil, fikir bile onun değilmiş niye ismini koymuşlar acaba :p ,herşeyi Elizabeth Sarnoff diye biri yapmış ama daha dizi başlamadan ayrılmış lol proje durdurulmuş yeniden çekilmiş bazı yerler falan filan tam drama
Mesaj tarihi:
bu diziye direkt sarı bayrak benden. izlemem, takip etmem; 1 sene sonra hakkında başarılı dizi yorumları okursam ancak o zaman izlerim. sam neill dışında izleyecek kimseyi göremedim ve bu dizide de silah tutmayı bilmeyen kahraman kadın polis var.
Mesaj tarihi:
Norak said:

J.J. Abrams dizinin yönetmeni yada yazarı değil, fikir bile onun değilmiş niye ismini koymuşlar acaba :p ,herşeyi Elizabeth Sarnoff diye biri yapmış ama daha dizi başlamadan ayrılmış lol proje durdurulmuş yeniden çekilmiş bazı yerler falan filan tam drama

ohoo tam arkak sokak esnaf dizisi olmuş
Mesaj tarihi:
eskiden bütün dragonlace kitaplarında kocaman margaret weis - tracy hickman yazardı kapakta ufak harflerle de önsözü onlar yazdı!! diye eklerlerdi yanına, koca kitapta 2 sayfa anca onların yazdığı, onun gibi olmuş.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Baksam mı diyordum, başlıkta Fox gördüm (ben yazdım ya onu da :)), vazgeçtim.

Nefret ediyorum Fox'dan. Arada sırada iyi dizi çıkartıyorlar ama hepsi iptal oluyor. Sezon sonunda iptal olursa bu da izlerim, yoksa bakmam.
  • Yeni Oluştur...