S-H Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 gökmen abi haklı galiba beyler üstüne gelmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 5 Efes içmiş harryden başka herkes Taurisi'nin GS'de olduğunu biliyor. "Taurisi ve Orhanı akladık sonra transfer ettik" derken adam bir anda çelişkide kaldı sanırım "nasıl lan" "Efes? 5? Kerem Gönlüm? Orhan Şam? Taurisi? Bu nasıl bir şey" gibi bir kafa yaşadı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 sleepingdeath said: 5 Efes içmiş harryden başka herkes Taurisi'nin GS'de olduğunu biliyor. ben de biliyorum, sleepingdeath said: "Taurisi ve Orhanı akladık sonra transfer ettik" derken adam bir anda çelişkide kaldı sanırım "nasıl lan" "Efes? 5? Kerem Gönlüm? Orhan Şam? Taurisi? Bu nasıl bir şey" gibi bir kafa yaşadı sanırım. zaten bu yüzden şaşırdım ya, aziz amca aldı deyince, acaba dedim aziz amca mı takımları karıştırdı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 harrykewell said: sleepingdeath said: 5 Efes içmiş harryden başka herkes Taurisi'nin GS'de olduğunu biliyor. ben de biliyorum, sleepingdeath said: "Taurisi ve Orhanı akladık sonra transfer ettik" derken adam bir anda çelişkide kaldı sanırım "nasıl lan" "Efes? 5? Kerem Gönlüm? Orhan Şam? Taurisi? Bu nasıl bir şey" gibi bir kafa yaşadı sanırım. zaten bu yüzden şaşırdım ya, aziz amca aldı deyince, acaba dedim aziz amca mı takımları karıştırdı ? topla gel topla gel hooop tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Abi kewell'a yazık etmişsiniz resmen sdfsdf ikisini de aklayıp aldık demek taurasi'yi fener transfer etti gibi bir yere gelir net bir şekilde. lütfen gökmen title'ını kaldırıp yeniden hıncal uluç yazın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Radyospor Özgür Sancar- Eskişehirspor'un genç yıldızı Sezer Öztür artık Fenerbahçe forması için savaşacak. Genç yıldız Fenerbahçe ile 5 yıılık anlaşırken yıllık 1 milyon 600 bin Euro alacak, bu paranın 600 bin Euro'su ise garanti para olacak. Fenerbahçe, Sezer Öztürk için Eskişehirspor'a 5 Milyon Euro ve Abdülkadir Kayalı'yı bonservisi ile birlikte verecek. RADYOSPOR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 abdulkadir kim? bi de bu garanti para olayı nedir? garanti olmayan para hangi kosulda odenmiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 garanti olmayan para maç başı sanırım mı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 toggie said: abdulkadir kim? bi de bu garanti para olayı nedir? garanti olmayan para hangi kosulda odenmiyor? http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=abd%C3%BClkadir%20kayal%C4%B1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Sezer'i is-te-mi-yo-ruuuuum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Artık maclarda bol bol emre-sezer kavgası goruruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 sezer cok yetenekli topcu da, sımarıklık varmıs galiba herifte biraz. eskisehir'in bi macını izlemistim adam dokturmustu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Pele'den ayarı yiyen değil miydi Sezer:)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 iyi gidiyo transferler hadi hayırlısı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hastadam Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 onun borusu ötmez bizim takımda o kadar yıldızın arasında. abbiyee abiiyeee diye gezer etrafta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 yahu beyler bi dakka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 abdülkadir gitmese :( gitcekse geri alma sözleşmesi olsa yahut kiralık gitse o çocukta potansiyel var,bariz bir şekilde hemde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Bi dakka beyler Taurasi doping mi yapmış? kesin Fenerde oynuyodur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 DoGMeaT said: abdülkadir gitmese :( gitcekse geri alma sözleşmesi olsa yahut kiralık gitse o çocukta potansiyel var,bariz bir şekilde hemde. Potansiyel varsa bile fiziğini bitürlü geliştiremedi. Bu sezon çoğu maçıda gene sakat geçirdi sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 sakat değildi pek,istanbul BB'de kiralıktı fiziğide bizim A2 menşeili cocuklar arasında en gelişmiş olan fln. ilerki yıllarda iyi bir futbolcu olacagından şüphem yok gökayın fiziği onun yarısı bile değil,yinede azda olsa ilk 11'de yer buldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Yahu bi dakka beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 harry haklı ama onunla kafa yapmak ayrı bi tatlı be ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Sezer gelmeyecek abi bu takıma.. Onun gibi karaktersiz bebelerin işi yok bu takımda.Batuhan ve türevleri barınamaz Fenerbahçe'de. Sezer Gelmeyeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Ok abi. -Sezer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 espiri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar