Arkasokak Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 yalnız düşünüyorum da futbolcu olsam, beni galatasaray beşiktaş istese sevinirim de Fenerbahçe istese tutulur kalırım heralde. korkunç bir his olmalı Fenerbahçe tarafından istenmek, transfer edilmek, Şükrü Saraçoğlu'nda maça çıkmak.. kıskanıyorum bu yüzden yerli transfer edilen futbolcuları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Maraton Üst A-B Full C-D-F-G falan sadece en tepelerden yer kalmış Fenerim Üst benzer şekilde sadece en tepelerden yer var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Arkasokak said: yalnız düşünüyorum da futbolcu olsam, beni galatasaray beşiktaş istese sevinirim de Fenerbahçe istese tutulur kalırım heralde. korkunç bir his olmalı Fenerbahçe tarafından istenmek, transfer edilmek, Şükrü Saraçoğlu'nda maça çıkmak.. kıskanıyorum bu yüzden yerli transfer edilen futbolcuları. AHAHAHHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Bakalım Hurma bu sefer kac milyon kaldirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peppermint Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Arkadaslar facebook'u olan fenerli arkadaslarimdan rica etsem su sayfayi sikayet edebilirmi? bir videolarinda Fenerbahçe'ye saldiri yapiyorlar. Ahmet çakar'in her zamanki gibi aleyhimizde konusmalari falan var. Anlamiyorum arkadas geçen sene 33.haftada bursasporlu futbolcularin ve yoneticilerin aciklamalarini hatirliyorum yok bu ligde sike var bilmemne var, sampiyonlugu kaçirinca yok abi bu lig çok temiz dunyanin en duzgun ligi açiklamalarinida hatirliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Fener'in yapmasi lazim zaten. Bu sene Afrika Kupasi var. Niang, Emenike, Dia ve kalirsa Yobo kritik bir donemde takimdan uzak kalacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 serdarı almışsak kesin çok güzel olmuş ya. iyi işler yapıyoruz bu sene transferde, bir de yıllardır beklediğimiz appiah tarzı bir orta saha alırsak emrenin yanına çok iyi olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Peppermint said: Arkadaslar facebook'u olan fenerli arkadaslarimdan rica etsem su sayfayi sikayet edebilirmi? bir videolarinda Fenerbahçe'ye saldiri yapiyorlar. Ahmet çakar'in her zamanki gibi aleyhimizde konusmalari falan var. Anlamiyorum arkadas geçen sene 33.haftada bursasporlu futbolcularin ve yoneticilerin aciklamalarini hatirliyorum yok bu ligde sike var bilmemne var, sampiyonlugu kaçirinca yok abi bu lig çok temiz dunyanin en duzgun ligi açiklamalarinida hatirliyorum. nesi hakaret yahu? biri kanalturk'teki ahmet çakar konuşması biri başka kanaldaki oğuz sarvan'ın karısı+kızının fenerium alışverişi görüntüsü geri kalanı da hakem hataları videosu. hatta 03.05'teki olayı mantıklı şekilde açıklayabilen birine rastlamadım ben hala heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Masquerade said: NTVSPOR SON DAKIKA: FENERBAHCE SERDAR KESIMAL ICIN HURMA ILE ANLASTI fenerin emenike dahil en iyi transferi. kiskandim. Hem genç hem türk hem defans hiç izlemedim ama Masq eğer dalga geçmiyorsa izlemiş ve beğenmişse gerçekten çok temiz transfer olmuş. Ama kayserispor'u izlmesemde az gol yiyen iyi defans yapan bir takım olduğunu biliyorum. O takımın defansıda sağlamdır heralde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Serdar Kesimal Almanya alt yapısında yetişmiş 22 yaşında bir genç , müthiş geleceği var Allah utandırmasın , çok iyi transfer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Serdar doğruysa Emenike'den daha iyi bir transfer bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Ee güzel transfer deniliyor da, oynayacak mı peki bu adam? Ben sanmıyorum :) Parlak oyuncuları alıp alıp çürütüyor Fenerbahçe. Ek: Şöyle gelecek vaadeden bi futbolcu olsam, kesinlikle adına aldanıp da fenerbahçeye gitmezdim. Oynamayıp yedek kulübesine mahkum olmanın ne anlamı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 peh kesimal ı kaptırmamıza üzüldüm bize gelmesini istiyordum.bu transferden sonra gs ersan a daha bi ağırlık verir heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Kesimal kesin değilmiş henüz sadece söz verdik demiş hurma, dini imanı para olan bi adam olduğu için hala parayı basıp alabilir almak isteyen varsa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 bide kayseri galatasaraya hayatta oyuncu satmaz heralde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 kayseri sivas gibi takımlar fenerin pilot takımı gibi zaten o konuda. hele kayseri yönetimi gelmiş geçmiş en çirkef kadro olabilir, başkan yardımcısı tam bir soytarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Zaten hiç Galatasaray demiyorum, çocukken topu floryaya kaçmış Hurma'nın, Topuz ve G.Ünal'daki tavırlarıyla baya net olarak gösterdi zaten bunu, en son Ali Turan olayında da şovunu yapıp noktayı koydu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Fenerliden çok gsli var lan topicde ahaha beyler belki bedavaya gelmiştir q_q ama bir saniye lan /typo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 ne var işte her sene sizin başlığınız en az mesaja sahip olduğu için bu sezon sizinkini de dolduralım üzülmeyin diye geldik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 boş konuşmuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 ben boş konuşuyorsunuz demedim zaten. saçma konuşuyorsunuz gerçi bazen ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Serdar çok iyi transfer.. Şimdi 1 yabancı daha alıyoruz L. Diarra olabilir ve yanına Gökhan İnler'i koyuyoruz. olay bitiyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 ortaya bir yabancı kesin gelecek sanırım ya, selcuk inanı alsaydık olurdu da simdi mecbur yabancı lazım emrenın yanına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 zenci alın zenciler hoşunuza gidiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Wishmaster said: Ee güzel transfer deniliyor da, oynayacak mı peki bu adam? Ben sanmıyorum :) Parlak oyuncuları alıp alıp çürütüyor Fenerbahçe. Ek: Şöyle gelecek vaadeden bi futbolcu olsam, kesinlikle adına aldanıp da fenerbahçeye gitmezdim. Oynamayıp yedek kulübesine mahkum olmanın ne anlamı var. Aykut oynatır bu sene gençlere çok şans verdi. Guiza'ya bile şans verdi adam. O genç değil ama herkes biliyor onun durumunu :) Zaten Aykut'un gelme sebebi ileriye yönelik başarılar alt yapı ıvır zıvır. Fenerbahçe'nin söylediğin zihniyetini değiştirmeye başladı bile Aykut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar