Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2011-2012 Sezonu Genel Tartışma

Tatar Ramazan

Öne çıkan mesajlar

yalnız düşünüyorum da futbolcu olsam, beni galatasaray beşiktaş istese sevinirim de Fenerbahçe istese tutulur kalırım heralde. korkunç bir his olmalı Fenerbahçe tarafından istenmek, transfer edilmek, Şükrü Saraçoğlu'nda maça çıkmak.. kıskanıyorum bu yüzden yerli transfer edilen futbolcuları.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkasokak said:

yalnız düşünüyorum da futbolcu olsam, beni galatasaray beşiktaş istese sevinirim de Fenerbahçe istese tutulur kalırım heralde. korkunç bir his olmalı Fenerbahçe tarafından istenmek, transfer edilmek, Şükrü Saraçoğlu'nda maça çıkmak.. kıskanıyorum bu yüzden yerli transfer edilen futbolcuları.
AHAHAHHA
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaslar facebook'u olan fenerli arkadaslarimdan rica etsem su sayfayi sikayet edebilirmi? bir videolarinda Fenerbahçe'ye saldiri yapiyorlar. Ahmet çakar'in her zamanki gibi aleyhimizde konusmalari falan var. Anlamiyorum arkadas geçen sene 33.haftada bursasporlu futbolcularin ve yoneticilerin aciklamalarini hatirliyorum yok bu ligde sike var bilmemne var, sampiyonlugu kaçirinca yok abi bu lig çok temiz dunyanin en duzgun ligi açiklamalarinida hatirliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Peppermint said:

Arkadaslar facebook'u olan fenerli arkadaslarimdan rica etsem su sayfayi sikayet edebilirmi? bir videolarinda Fenerbahçe'ye saldiri yapiyorlar. Ahmet çakar'in her zamanki gibi aleyhimizde konusmalari falan var. Anlamiyorum arkadas geçen sene 33.haftada bursasporlu futbolcularin ve yoneticilerin aciklamalarini hatirliyorum yok bu ligde sike var bilmemne var, sampiyonlugu kaçirinca yok abi bu lig çok temiz dunyanin en duzgun ligi açiklamalarinida hatirliyorum.
nesi hakaret yahu? biri kanalturk'teki ahmet çakar konuşması biri başka kanaldaki oğuz sarvan'ın karısı+kızının fenerium alışverişi görüntüsü geri kalanı da hakem hataları videosu.

hatta 03.05'teki olayı mantıklı şekilde açıklayabilen birine rastlamadım ben hala heh
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:

NTVSPOR SON DAKIKA: FENERBAHCE SERDAR KESIMAL ICIN HURMA ILE ANLASTI

fenerin emenike dahil en iyi transferi.
kiskandim.

Hem genç hem türk hem defans hiç izlemedim ama Masq eğer dalga geçmiyorsa izlemiş ve beğenmişse gerçekten çok temiz transfer olmuş. Ama kayserispor'u izlmesemde az gol yiyen iyi defans yapan bir takım olduğunu biliyorum. O takımın defansıda sağlamdır heralde :D
Sosyal ağlarda paylaş

Wishmaster said:

Ee güzel transfer deniliyor da, oynayacak mı peki bu adam? Ben sanmıyorum :) Parlak oyuncuları alıp alıp çürütüyor Fenerbahçe.

Ek: Şöyle gelecek vaadeden bi futbolcu olsam, kesinlikle adına aldanıp da fenerbahçeye gitmezdim. Oynamayıp yedek kulübesine mahkum olmanın ne anlamı var.

Aykut oynatır bu sene gençlere çok şans verdi. Guiza'ya bile şans verdi adam. O genç değil ama herkes biliyor onun durumunu :) Zaten Aykut'un gelme sebebi ileriye yönelik başarılar alt yapı ıvır zıvır. Fenerbahçe'nin söylediğin zihniyetini değiştirmeye başladı bile Aykut.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...