Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 amin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 mondiye laf mi edilir be. gayet iyidi adam. kac maci var takimin kotu oynayip tek basina aldigi. o degil mondi ligde sadece manisa deplasmaninda selcuk inan dan frikik golu yemisti. baska da yok. alex atamamisti mesela. frikiklerde efsane fundamentali olan biriydi. mondi reyiz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Rewendor said: Golü kaleci yemez, takım yer. Mondragon gayet iyi kaleciydi. Tek maçta bu skorun çıkmasını adama bağlamak manasız. bunu iddia eden zihniyet kendi takımı liverpooldan 8 yedikten sonra da tüm suçu kalecisine atıp sırf onu cezalandırdı, takımdan kesti. E sonra da oynatıp test ettik işte golü kaleci yiyomuş resmen :) 1 değil, 2 değil defalarca test edildi onaylandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Rewendor said: Golü kaleci yemez, takım yer.bi kere o golu ben yemedim. takim yedi. bunu ayiralim. o atakan'i bulacam agzini burnunu kiracam o atakan'i. http://www.youtube.com/watch?v=LVCn1b0c61U Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Buyuk bi tartisma baslattim galiba farkinda olmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Gökalp halısahaya gel artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Abi su an istanbulda bile degilim sen dusun artik. Pazartesi donucem. Sonra secim icin twkrar antalya yapicam. Kismetse sonraki hafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Antalyadan ne ki olm halı saha. Ben ta nerden geliyorum yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 http://www.maraton.com.tr/Ibrahim-Cim-Boma-yakin_141559.html İ.Akın'ı almak zaten iyi bir transfer, üstüne bir de o arada Serkan'dan kurtuluyoruz daha ne olsun? Aydın toparlar mı diye şüphelerim de vardı, ara ara güzel oynuyo kerata da, istikrarlı değil. İleride toparlarsa alırız geri zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 İbrahim Akın rotasyon içinde gayet güzel olabilir evet, ve dediğin gibi Aydın'dan ve Serkan'dan kurtulursak iyi olur, ikisi de kesinlikle bu takımda oynayacak kalitede değiller maalesef.... 2006'dan beri bekliyoruz Aydın'ı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 IBB tam Aydin'in takimi. Genis alan yakalayip hizli toplarla gol atiyor IBB yillardir. Orada daha basarili olabilir sprinti ile falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 kermit said: Tafarelin o kurtarisindan sonra benim gozumden yaslar suzuldu olm hatirlatma bak tuylerim dikenlesti. REVENDOR KAC GUNDUR UYUMUYOSUN?? niye bu kadar ciddiye aldin abi ahahaha Bu akşam milli maç sonrası bebek gibi uyuyacam nihayet, yarın hayata toz pembe gözlüklerle bakarak kalkacam umarım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Hurriyet'e gore Cisse'yi almisiz. Drogba ya da Vucinic den sonra olabilitesi yüksek bir isim. son 2 sezon 50 kusur gol + 14 asist ile oynamis. Yunan ligine gore güzel istatistikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 hangi cisse bu? orjinali djibril olan mı? eğer oysa ayağı kırıldıktan sonra toparlayamamıştı diye biliyorum ben, gerçi 2 sezonda 50+ gol iddialıymış bayağı. Ama adam kaç yaşında ki, olayı hızlı olmasıydı onun 32 33 yaşındaysa hızı gitmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 cisse ne ya başka adam mı kalmadı abi hep aynı adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Heeh şöyle ya... Biraz kendinize gelin.. Drogbalar Vucinic ler falan.. cisse tamam işte yeter.3-5 tane gol atar 4 ay sakatlanır.. 20 golle bitirirsiniz ligi.. 25 maça da forvetsiz çıkarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 ahah eternal win =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Djibril http://www.youtube.com/watch?v=CIRNF-kcunA&feature=related Bu sene 42 maçta 25 gol 10 asist yapmış. 09-10 sezonunda 49 maçta 29 gol 7 asist yapmış. 29 yaşında. Valla şaşırıp üzülmeyin Djibril gelirse, Vucinic & Drogba falan uçmayın ahahha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Eternal said: Heeh şöyle ya... Biraz kendinize gelin.. Drogbalar Vucinic ler falan.. cisse tamam işte yeter.3-5 tane gol atar 4 ay sakatlanır.. 20 golle bitirirsiniz ligi.. 25 maça da forvetsiz çıkarsınız. Eternal diye biri diyordu Drogba okeye dönüyomuş ondan vazgeçmiş getirmekten Unal Basgan. Ha bi de; Djibril > Niang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Phanatinaikos dan geliyor, fena gol atmamış gerçi ama yunan ligi ne kadar kaliteli acaba? En azından adam kendini toparlamış görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Çok korkuyorum Cisse'den çok :( Ayrıca İbrahim Akın bi sezoncuk iyi oynadı diye Beşiktaş'taki fail günlerini ne çabuk unuttunuz ya? Bu adama bu kadar güven niye yani? Bence orada oynadığının yarısını oynayamaz Galatasaray'da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 1 sezon mu ? ibrahim akın ibbde kötü oynadıgını görmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Tümer'in emeklilik yıllarında gol atıp, GS'den gitmesi gündemde olan Ayhan'ın gidip son yıllarını geçireceği bir lig işte, daha ne :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Abi böyle şov yapmadı ama yani.. Ivankov da Bursa'da kötü oynamadı, alalım Galatasaray kalecisi olsun. Yani küçük takımın büyük topçusu faktörü var, umarım yanılırım da eskiden o kadar kötü oyuncuyken orada şov yapmasını sadece küçük takım olmasına bağlıyorum. Dediğim gibi, göt olursam çok sevinirim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 ha bide bence baros>cisse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar