Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 aquila said: hulkla ilgili espri yapmak serbest mi? serbest çünkü bende birazdan masticore un nickiyle ilgili espri yapıcam. ooo ooo ooo mascito mascito gibi sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Bana kızan galatasaraylı kardeşler soruma cevap versin lütfen.. Birini seçiceksin dicekler size..Galatasaraya veriyoruz. Hulk mu ? Drogba mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 yedek kalır ikisi de gereksiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 hulk sinirlenmeden ise yaramaz, sinirlenince de kontrolu zor, zararli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Eternal said: şu üstteki " bu kim ya ? " diyen arkadaştan sonra daha da durmam zaten burda.. Önce bu kardeş forum ortamında nasıl davranılması gerektiğini ögrensin sonra tekrar yazışırız. Birine bu kim ya ? gibi teenage bir yorum yapılmaz kardeşim forumlarda..he böle uslubunu tarzını yaparsın benim yaptığım gibi onada bişey demeyiz takılıyoruz burda..üyeyiz buraya belli bir yıldır tyazışıyoruz..her yiğit farklı yogurt yer bu patide onuda insanlar az çok takıldıkca tanır.tıpkı rewendor'un benim post tarzıma bişey demediği gibi.veya masq'ın. bu kim ya... falan tam komedi vallahi. olay birbirimize bu kim ya demekse. benim sana demem lazım bence. Rew yazsın ona da bu kim ya neyin kafasında derim o yorum kişiye olan bir yorum değildi zaten de Drogba ya en iyilerden değil demek, Alex bu sene Feneri şampiyon yapmadı demek gibi birşey. Çok bariz olan birşey bu. Öte yandan Hulk mu Drogba mı sorusunun cevabı yaşı ve geleceği açısından Hulk tabi ki de aralarındaki fiyat farkı Hulk'un şu anda daha iyi olmasından değil, önünde 7-8 sene daha verimli sene bulunmasından kaynaklanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Hatta 2 si de değil, keşke Neymar'ı alsak maçta kendi orta açar kendi kafa vurur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 aquila said: hulk sinirlenmeden ise yaramaz, sinirlenince de kontrolu zor, zararli olur. bu saatten sonra hulku alamayız zaten bonservisi de ünü de uçtu gitti. Daha Brezilya'nın balta girmemiş ormanlarında Bruce Banner'ken alıp kendimiz yetiştirecektik, öyle Hulk olacaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 drogba şu anda en iyi forvetlerde bu çok net. ilk 5 mi olur ilk 10 mu olur bilmiorm ama adam çok iyi. ayrıca hulk gitsin portekiz liginden ispanya'ya ingiltere'ye orda yapsın yapıcağını ole konusalım cok iyi diye. falcao falanda aynı şekilde. tevez denmiş mesela tevezde tam forvet oyuncusu değil drogba gibi. tevezi forvet hattında nereye koysan oynar ama drogba gibi ne dominant bi oyuncu ne de skor yukunu alıcak bi adam. bi kere boy olarak baya bi kısa. drogba 4 tane servetin arasından vurur topa ama tevez ole bi adam değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Bilicayı bacağında taşır lan Drogba :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Drog-baydi ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Ne zamandan beri düşünüyosun bunu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Vergi dairesinde sira bekle 2 saat , akim jenetatoru bile dusunebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 ERİK? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Esh said: Vergi dairesinde sira bekle 2 saat , akim jenetatoru bile dusunebilirsin. Dün sabah 9 da girip 12.30 da çıktım, çok ilginç şeyler düşündüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Yeni transfer istiyoruz HARHARHAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Ben BAM'ın gidişini dört gözle bekliyorum. Transferler olur nasıl olsa bir şekilde o konuda güveni sağladı yönetim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Ayhan gitmeyecek. Sözleşmesi 1 sene sonra bitiyor. Sözleşmem bitince futbolu da burada bırakmak istiyorum şeklinde açıklaması vardı geçen sene. Bence kalır takımda, sene sonu da güzel bir şekilde bırakır futbolu. Zaten Fatih Terim Ayhan'ı pek oynatmaz. Yedekte bekler, bazen kadroya giremez. O yuzden sıkıntı olmaz bence, kalsın sezon sonu zaten bırakacaksa futbolu. Barış'ı Fatih Terim sevmiyor. Zaten kendisi de misyonunu tamamladığını söylemişti. Mustafa Sarp konusunda supheliyim. Fatih Terim bu adamı sevebilir. Banko 11 bile olabilir bu adam. Cok tedirginim bu konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Son cümlen tüylerimi ürpertti yalnız olayın ciddiyetine vardım şu an Tehlikenin farkında mısınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Ayhan 1 sene daha oynayıp sonra yurtdışına gitmek istiyorum demişti futbolu bırakmak değil :D Baya dalga geçmiştik hatta burada. Ayhan muhtemelen gönderilecek. Gönderilmese bile yedek kalacak. Sarp'la ilgili korkularımı zaten belirtmiştim bayağı bir önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Yok askerlik muhabbeti o Tümer tarzı gider bi Larissa'ya falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Eternal said: Abicim sene 2011'de Drogba'ya top 5 faal forvet demek için ya futbol cahili olucaksın ya gözünde at gözlüğü bir galatasaray taraftarı olucaksın ya da en güzel ihtimal marsta falan yaşıyo olucaksın.. Az önceki sayfada geyik yapan kardeşlerim bi top5 forvetleri yazarlar mı yerküremizdeki.. bi görelim ki ne kadar dünyada.. Hadi ben 2-3 ipucu veriyim size.. Tevez'in T si.. Hulk'un H si... David Villa'nın V si.. Runiy meselaa R si.. bundan sonra da Drogba'mı geliyo ? siz biraz düşünün ben runiyy'den sonra size 6-7 tane daha sayıp drogbayıda e hadi patili kardeşlerime ayıp olmasın diye 12-13 e koyarım. http://forum.paticik.com/thumbnails/9f6/66b/61d/a92/41c/600/966/db3/46a/3b5/3c_450xNULL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 neyse neden drogba bence en iyi forvetlerden yazayım. adam tam all arounder. kafa var sut var teknik var guc var hız var oyun zekası var frikik var topu alıp yardırır, yıkar gecer, kaleyi bombalar. adam komple bir forvet. falcao ve hulk da 3-4 sene sonra goruruz drogbanın oynadigi ligde oynasınlar oyle olurlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Rewendor said: Ayhan 1 sene daha oynayıp sonra yurtdışına gitmek istiyorum demişti futbolu bırakmak değil :D Baya dalga geçmiştik hatta burada. Ayhan muhtemelen gönderilecek. Gönderilmese bile yedek kalacak. Sarp'la ilgili korkularımı zaten belirtmiştim bayağı bir önce. Abi Ayhan gidicek swe, norvec, yunanistan gibi kolpa liglerde takılıp dovizli yapacak. niyeti o. bi de sezer ozturk diyolar? gitmedi mi bu adam fenere? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Abi Sarp'ı bir takıma verdiğimiz yolunda haberler vardı? Yalan mıydı onlar? Biz burda havai fişek patlatıp, şampanya açtıydık :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 @masq abi bence drogba'ya kötu denilmemstr denmez de zaten.. orda senin top 5 söylemine karsi geliniyor :D yoksa tabiki drogba her yönuyle cok iyi forvet ama top 5 diyince van minut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar