Kaspar Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 bu da siyah forma fiyatında olsa çok iyi olurmuş, forma güzel
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Bu forma kaslı vücudumda ne durur ya hhfsssh
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Spor Toto Süper Lig'in tecrübeli hakemlerinden Bünyamin Gezer hakemliği bırakma kararı aldı
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 çok az daha daha temiz yönetimler bizi bekliyor demek ki
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Vah kıyamam yazık olmuş çok iyi niyetli ve başarılı bir hakemdi. :(:(
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Görevini bıraktığını açıklayan üst klasman futbol hakemi Bünyamin Gezer, Galatasaray'ın kalesini koruyan Muslera'nın kırmızı kart gördüğü Kardemir Karabükspor-Galatasaray karşılaşmasından sonra kendisine maç verilmediğini ve bunun hakemliği bırakmasındaki en büyük etken olduğunu söyledi. ilahi adalet
toggie Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Saracoglu'ndaki derbiden (yan hakemin kafası yarılmıstı) sonra yaptıgı acıklamanın uzerine istifa etmesi gerekiyordu. Cok gec alınmıs bir karar.
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Oynatmazsam Kadıköy karışırdı diyen bir adam evet. Trajikomik.
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Melo takimla antremana cikmis bursa macina oynayacak gibi duruyor
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 DoruK said: Görevini bıraktığını açıklayan üst klasman futbol hakemi Bünyamin Gezer, Galatasaray'ın kalesini koruyan Muslera'nın kırmızı kart gördüğü Kardemir Karabükspor-Galatasaray karşılaşmasından sonra kendisine maç verilmediğini ve bunun hakemliği bırakmasındaki en büyük etken olduğunu söyledi. ilahi adalet ya bıraktığına dair basın toplantısı mı artık yazılı mı vermiş neyse o çok komik, tam metin bulup okuyun bir yerden.
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 http://www.resimyukleyin.net/images/98422756342901700040.jpg Azerbaycan maçı sonrası bu kare. Sol alttaki 5-10 gişeden çıkmaya çalışıyor insanlar. Bir de bunun metro devamı var part 2 olarak. Dün 1-2 şaklaban yorumcu ne olacak yea Avrupada da insanlar stada yürüyor, niye yol istiyor Galatasaray taraftarı, yürüyecekler bir zahmet diyordu. Salıcaksın onu buraya al yürü diyeceksin.
toggie Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 ya o fotograf korkunc gorunuyor da insanlar da sabırsız. ben ilk 2 maca gittim stad acıldıktan sonra, 15-20 dk dısarda bisiler yedim ictim, bekledim kalabalıgın gitmesini. mis gibi oldu. zaten cok sık metro seferi koyuyorlar mac gunune sıkıntı olmuyor yani. mal gibi once ben gidicem tribine girersen arada ezilip geberirsin diger mallarla beraber.
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 ben de bekliyorum maç sonu,futbolcular tekrar çıkıyor rakip taraftarlarla dalga geçiliyor güzel oluyor falan ama işin bitince çıkıp gitmek istemek mallik değil gayet doğal.
toggie Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Cıkıp gitmek mallık degil, biz de stadda yatmıyoruz zaten. Kalabalıgın arasına dalmak mallık, sakince takılsa herkes zaten yavas yavas eriyor kalabalık. Oyle saatler surmuyor olimpiyat stadındaki gibi. Ama ayılar ille tellere yuklenecekler, arkadadan birbirlerini ittirecekler falan. Baska turlu cıkamayacaklarını sanıyor cunku denyolar.
Red Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 bende 40 bin kişilik maçlara gittim zihniyet yüzünden oluyor o.herkes koşuyor.normal davransalar maks 15 dakka geç binerler metroya gişe konusunda gişe az orda evet.ama çok abartıldı ulaşım yani sonuçta binlerce kişiden bahsediyoruz.insna kalabalıgı olmadan binlerce kişi nasıl ulaşabilir ztn öyle bi model mi var insanlar boşuna kaos ortamı yaratıyorlar orda.kavga gürültü stres.
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 O gişeler tam eziyet yalnız, abartma yok bence. Hele bazen küçük çocuklar falan arada sıkışıyor sırada tam felaket oluyor. Maçın son 15 dk.sında çıkman gerekiyor, e ne anladım o zaman o maçtan ben?
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Red said: bende 40 bin kişilik maçlara gittim zihniyet yüzünden oluyor o.herkes koşuyor.normal davransalar maks 15 dakka geç binerler metroya gişe konusunda gişe az orda evet.ama çok abartıldı ulaşım yani sonuçta binlerce kişiden bahsediyoruz.insna kalabalıgı olmadan binlerce kişi nasıl ulaşabilir ztn öyle bi model mi var insanlar boşuna kaos ortamı yaratıyorlar orda.kavga gürültü stres. mesela ben orada insanlıktan çıkılıyor, metro dayanmıyor, rezalet falan dediler diye bon jovi konserinden son şarkıdan önce çıktım, sonunu göremedim. Kuzenleri bekleyecektim dışarıda ayrıydık işte, çıkmadı onlar, çıkışlarını bekledim birde dışarıda falan derken konserden 20 dakika sonra dışarıya doğru hareket etmeye başladık asfasd bir tek ilk gişelerden çıkışta biraz sorun yaşadık onda da herkes ortaya yüklenmişti, kenarlardaki gişelerden birinden aktık direk, metroya koşmadık, diğer insanlarda gayet normal yürüdü. Metroya geldik sıra vardı kapı aralıklarında, birinciye binemedik ikinciye bindik rahat rahat geldik. Hani gişeler cidden sorun olabilir fakat metro düzeninde hiçbir sorun yok. Bon Jovi konserine gelenlerde insan, maça gelenlerde insan ama işte aradaki fark. Maçlardaki o çapulcular senin benim gibi adamların da dönüşünü rezil ediyor.
Red Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 rew: yok öyle bişi ben gittiğim maçlarda 85 87 civarlarında cıktım.ki gittiklerimden biri 42 bin kişi vardı diğerinde 35 falandı. 30 saniye sürmedi gişeden geçmem evet gişeler biraz ağır ittirmesi falan zor.birde az ama hala abartı.yani oraya 100 tanede gişe koysan herkes koştuktan sonra yine sıkışırsın insanlar biraz sakin davranmalı.yani sanki hayatlarının son 20 dakkasıymış gibi davranıyorlar.15-20dk geç binsen nolcak metroya
4Ever Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Tribunleri sırayla bıraksınlar aslında 5dk aralıklarla
toggie Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Gişe dediğiniz şey şu metro tüneline girmeden önceki büyük turnikelerse eğer, her maç en az 10 kişinin ölümünü engelliyor. Maçtan 15 dakika erken cıkacagınıza, mactan sonra 15 dk dısarda takılın.
jarjar Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 son maçta özellikle üst üste 2 metro kalktı ilk defa ben maç bitimiyle çıktım tamam koşmadm demiyorum çünkü acelem vardı ama boştu yani gişelerde metro da önceki maçlara göre
Öne çıkan mesajlar