nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Duygusallıkla profesyonellik bir arada olabilir. Profesyonel futbolcu sevdiği takımda sürdürebilir hayatını daima. Bu sezon da kalacağım diyip gitmesi ayıp oldu biraz, hele son 2 sezon hiçbişey oynamayıp takım kaostayken ve o kaptanken gitmesi de ayıp oldu.
cetintas Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 kaç sezondur çocuk gidecekken gitmedi kardeşim, ne oldu? gassaray kuş mu kondurdu?hayır.o zaman gitmesi normal.aynı şey bizim gökhan için de geçerli.
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 ya gitsin zaten, ben sadece duygusallığa yer yok lafına takıldım. Tam tersi dibine kadar yer var, insan kendini mutlu eden şeyi yapmalı
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Nilep , kaptanken gitmesi iyi olmadi demissin de biz o cocugun kaptanligini daha 3-5 yil rahat almazdik cok extreme bir sey olmadikca. O konuda yapacak bir sey yok. Bence gitmesi iyi oldu gecen gun milli macta da begenmedim oynadigi futbolu yuruyup duruyo sahada hagi kac yasinda bundan cok kosuyodu , arda bi de kanat olcak. O parayla neler alinir arda'nin acigini kapatcak.
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 ya oynamaması daha büyük ayıptı zaten, o yüzden iyi ki gitti diyorum bi yandan. Sadece bu sezon da kalacağım fatih hocayla falan diyip bi anda tüymesi olmadı işte :)
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 biraz geç bir cevap oldu ama, çetintaş abi malesef sigara örneği biraz kötü oldu asdfsa Avrupa'da şuan bile bir çok üst düzey futbolcu sigara içiyor ve bir şekilde görüntülendiler. Hani bunlara C.Ronaldo, Rooney, Gallas, Mexes falan bir ton adam dahil Hatta üst düzey oyuncuların %80'inin içtiğini de düşünüyorum.
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 o adamlardaki metabolizma hızıyla istedikleri kadar içsinler bişey olmaz.
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Sigaranın az miktarda olanı ciğerin çalışmasına yardım ediyor diye duymuştum ama sallamasyon olabilir. Az dediğim çok az, tek tük. Ciğerin o etkiyi azaltması için çalışmasına neden oluyormuş. Bilemem doğruluğunu.
Konn Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Del Piero'nun bir fotografi vardi, antrenman sonrasi yedek kulubesine yaslanmis sigara icerken. Buffon'un da tatildeyken var. Sezlongda uzanmis pufurdetirken.
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=MdiFnjtq69g aha şöyle birşey var hatta sdf
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Görüldüğü üzere, Oliver Kahn adamın hası. (Hakeza Buffon, ama olayı farklı)
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 buffon içmekte haklı, ben kullanmıyorum normalde sigara ve hayatımda da ağzıma sürmedim ama onun konumunda olsam, yakardım bir tane
Red Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 buffonu görünce bende bi sigara yaktım içmediğim halde
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 berbatov andy garciaya benziyormuş yahu bildiğin.
Czentovic Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 DarKRideR said: buffon içmekte haklı, ben kullanmıyorum normalde sigara ve hayatımda da ağzıma sürmedim ama onun konumunda olsam, yakardım bir tane ahahah
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 sigarayla pek alakası yok olayların.türk futbolcusu türkiyede gelişemiyor.antrenmanlarda mal mal takılıyor.e haliyle yurtdışına çıkıncada mallaşıyor ilk zamanlar.arda şu haliyle kendini geliştirmezse(ki orda silke silke kendini kondüsyon açısından geliştirecek) a.madridde hiçbirşey yapamaz.sonuçta messi de sigara içiyor,c.ronaldo da,ama adamlar it gibi koşuyor,kuvvetliler.bizimkiler önce bunu başarsalar,türkiyeden bir çok futbolcu yurt dışında top oynar.
unK Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 buffon'a yapilan basit efektle gerçekten kafam kaçtı ahaha çok iyiydi.
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 fatih terim dün keita'yı istiyoruz bakalım demiş. arshavin'i de kim istemez ama şartlar uygun mu bakalım demiş. 3 forvet var baros'u tekrar kazanıyoruz elmander iyi stancu biraz daha çalışmalı demiş. eboue kendi ağzıyla perşembe imza atıcam şike soruşturması sebebiyle geç kaldık imzaya demiş. iyi bari bişeyler oluyor gene
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 MrLevie said: berbatov andy garciaya benziyormuş yahu bildiğin. berbatov karizmadan yıkılmış yalnız. ingiliz kızlar rahatsız.
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 gelsin abi keita geri,özledim adamı,gelsin iki cambazlık yapsın yeter bize.
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Helal lan Arda. Valla iyi güldüm şu harekete ahaha. http://media1.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/ArtAndPhoto-Fronts/Sections-StoryLevel/Ya%C5%9Fam/arda-nin-parmak-arasi-misillemesi-1552529.hlarge.jpg http://www.ntvmsnbc.com/id/25241127/
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 CthuLhu said: fatih terim dün keita'yı istiyoruz bakalım demiş. arshavin'i de kim istemez ama şartlar uygun mu bakalım demiş. 3 forvet var baros'u tekrar kazanıyoruz elmander iyi stancu biraz daha çalışmalı demiş. eboue kendi ağzıyla perşembe imza atıcam şike soruşturması sebebiyle geç kaldık imzaya demiş. iyi bari bişeyler oluyor gene Biz Baros'tan memnunuz o da bizden memnun, gitmesi için sebep yok. Hem bazı oyuncuları yeni transfer gibi baştan kazanıyoruz dedi. Keita'yı istiyoruz demedi de laf dolaştırdı. "Taraftarın sevgisini biliyoruz, GS'ye katkı yapacağına inanırsak şartlar da uygunsa düşünürüz, başkanla konuşmak lazım" dedi.
Öne çıkan mesajlar