kaanaksu1 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Millet Muslera'nın geliş videosunu gördünüz mü? Bu sene Lazio 'da çok başarılı değildi çok saçma goller yediği oldu ama Copa Amerika'da baya iyidi. Muslera geliş videosu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Arka Arkaya c/p oldu, iyi reklam yaptık ama asıl koymak istediğim yazı sonra gelmiş... Çok fazla haklı olduğu konu olduğunu düşünüyorum ben yazıyı çok sevdim.. http://wwwextensor.blogspot.com/2011/08/3-galatasaray-cemaati.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 keita geri gelmek istiomuş off ne iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 yazı güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 bülent'e laf etti orada bitti yazı, gerisini okumam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Güzel yazıymış, bahsettikleri adamlar içinde de en iğrenci Hakan Ünsal'dır heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Ya Bülent ama harbiden o Gb maçıydı sanırım koluyla hareket çekmişti Gs tribünlerine Hasan Şaş olayı zaten dün gibi aklımda.Hatta sonrasında Hasanın soyunma odasında görüntüleri düşmüştü internete bi orta failledik hemen tepki filan bişeyler aglak aglak konusuyordu. Evet bu adamlar Hakan Şükür le Bülent basta olmak üzere bize çok güzel seviçler yasattılar ama işte böyle bi kötülükleride var.Bu da bi gerçek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apsingir Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 herif iyi yazmış taktir ettim. keita gelse sağda şahane olur özledim keratayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 O yazi insani resmen uzuyor ya , inanmak istemiyorsun aci gercege. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 lan culio ya çok üzüldüm bende :( satmaktaki mantığıda anlamadım gitti.şu kadroda nereye koysan oynatabileceğin bir oyuncuyu ne diye satarsın ki :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Arda da gidici diyolar? Aysal'a ben gidicem diye tutturmuş, zam mam da kesmemiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 ardanın 2 sene önce gitmesi lazımdı bu senede kalırsa hasan şaş olcak başımıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 cidden gitmek istiyor sanırım hazırlık maçlarındada baya bi isteksizdi.sene başında olsa ve culio gönderilmese kesin gitsin derdimde gönderilirse yerine koyabilceğimiz bi oyuncu yok ve bu saatten sonra kaliteli bir oyuncu bulmakta zor olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 said: Mersin İdman Yurdu’nda transfer görüşmeleri devam ediyor. Kırmızı Lacivertliler Galatasaray’ın eski yıldız Abdul Kader Keita ile görüşmelere başladı. Spor33.com’dan Volkan Toslak’ın transferdeki son durum ile ilgili sorularını yanıtlayan Mersin İdman Yurdu Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Işık, Keita ile resmi olarak görüşmelere başladıklarını belirtti. Işık, “İhtiyacımız olan bir futbolcu ile görüşmeler yapıyoruz. Aramızda parasal konularda çok büyük fark yok. Görüşmelerimiz bu hafta sonuna kadar tamamlanır. Eğer her şey olumlu olursa ki şuan da olumsuz bir durum yok Keita’ya imzayı attırırız” dedi. Keita’yı Nurullah Sağlam’ında kadrosunda görmek istediğini ifade eden Işık, “Süper Lig’e yeni çıkan bir ekip olarak iyi transferler yaptık. Kaliteli bir ekiple Süper Lig’de ses getiren ve söz sahibi olan bir takım olacağız” dedi. http://www.spor33.com/haber-19151-Mersinde-son-bomba-Kader-Keita.html#.TkE5VlXiY-8.twitter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 abi gidicekse gitsin,böyle isteksiz bir ardadan bizede bi yarar gelmez,kendinede.adam haklı,ömrünü bizimle yemeye devam ederse hasan şaş 2 olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 arda avrupaya giderse eğer Tuncay Şanlı rezilliğinden daha beter bir tablo ortaya çıkacaktır. Tuncay Fenerbahçe Camiası'nın sevdiği hırsla oynayan beceriksiz kompleksli bir futbolcu iken bedava gitti, gidişi çok yadırganmadı. ilk avrupa maçlarında yeri arandı ama sonrasında takım oturdu teknik oldu vs. vs. arda ise adeta memur ailenin geleceği parlak çocuğu misali. iyisi kötüsü yok en iyisi olacak ama nasıl olacak. malesef şişirilen egosu, yaratılan ortam sayesinde kendini çok fazla önemli hissetmesi sonunu getirecek. umarım avrupaya gider ve bu çöküşü tüm galatasaraylı arkadaşlarla birlikte takip ederiz. yıllardır yaratılamayan "galatasaray ruhu"nun sembolü için bir on yıl daha bekleriz. arda nasılsa o boşluğu dolduramıyor hali hazırda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 ardanın gitmesi her iki taraf içinde en hayırlısı olur kulyo iyi bir yedekti ama sanırım yabancı kontejanı açısından gitmesi gerekiyordu hayırlısı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 tuncayla arda ne alaka ya o kadar mı kör sünüz tuncay nere arda nere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 tuncay kız, arda oğlan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inprc Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 arda futbol olarak beklentilerin çok altında kaldı sakatlıklar vs falanda oldu tabiki.kendisine taraftardan ve medyadan yediği inanılmaz baskı gitmesinde rol oynadı ama.kendisini sevmeyen ben bile acımaya başlamıştım kendisine.kaptanlık verilmesi mesela facia bir karardı.adam zaten baskı altında ne kaptanlığı. gitsin mis gibi ispanya liginde oynasın. başarısız olursada fener ve beşiktaş onu havada kapar döner türkiye'ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Gitsin gitmesine de, dönerse bize dönsün. Kalleşlik etmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 ben atleticoda oynayamayacağını düşünüyorum. kondisyonu yükselir, bişeyler yapmaya başlar ama aradan 1 sene geçmiş olur. tabi o zaman ispanyollar ne yapar bilinmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 yeni kaptanimiz sabri reyiz hayirli olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Gitti Arda... 15 milyon euro Arda gibi adamı o yaşta 15e alamazsın ki... Topalda da aynı hatayı yaptık. Üstüne kontenjan da yiyecek. Umarım Arda'dan gelecek parayla Arshavin falan almazlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 niye be Arshavin çok iyi olur bence. Kimi alsınlar volkan'ı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar