Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Adam Messi ile kiyasliyor bize. Ovgu icin tesekkurler Esh gfdhgfjkgfhghf. Hey Allam, herseye kosacak elinde tuzlukla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Messi Burak Yılmaz gibi ya, her top önüne düşüyor koştururken. Bu kıyaslamayı da yaptım, evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 bence messi biraz mustafa sarp gibi.. messi oyunun bosluklarindan faydalaniyor,sarp o bosluklara saklanip uyuyor macta 1-2km fln yürüyor.. evet gördum ve arttirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Sarp zaten daha iyi bir oyuncu pozisyonu itibariyle, kimse gol beklemezken gol atıyor artıları çok. Messi kendinden bekleneni yapıyor mesela 40 gol atabilir (normal olanı bu zaten) ama defansa yardıma geliyor mu? Hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Fabian Barthezi görmek istiyorum bu sene kalemizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Masquerade said: Adam Messi ile kiyasliyor bize. Ovgu icin tesekkurler Esh gfdhgfjkgfhghf. Hey Allam, herseye kosacak elinde tuzlukla. ben kıyaslamıyorum abi, cümle içinde "messi" kelimesi kullanana, gs nin o kontraatağının baldan ibaret olduğunu , Yalçın abinin yaşlandırma tekniğiyle açıklamaya çalışıyorum. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Yok. O sene hucum hattimiz baya iyidi, baya böyle gollerimiz oldu KLAB (kewell, lincoln, arda, baros) ile, bal falan değil, baya organize tek top oynadıgımız maclar vardı, ozellikle avrupada. Ama müdafa leş olunca tabi başarı gelmedi, orası ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 bal dediğin zaten baros arda lincoln'ün kısaltmasıysa bam stili, o zaman olur ama bak. kewell da işte sakat olmadığı zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 De Sanctis ve Meira'yı da işin içine katınca baya iyi bir kadroydu fakat kullanamadık, hem yönetim hem teknik olarak zayıf kaldık. Şampiyonluktan çıkmış bir kadro feci formda yerliler Topal,Balta,Arda,Servet vb. + Baros Kewell Lincoln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Skibbe'nin harcandığı gün GS bu hale gelmiştir. En büyük hatayı orada yaptı kulüp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Ben her zaman rikarddanda memnun kalmışımdır. İki üç maç kaybetti de noldu o gidince şampiyon mu olduk tribine sokmayın şimdi beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Son yıllarda sadece Geretz harcandı, gerisi hikaye. Ha Reijkaard'a istediği adamları verebilseydik ya da en azından Skibbe'nin kadrosuyla oynasaydı çok daha farklı bir yerde olurdu bugün Galatasaray ama kısmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Gerets'in kadro kötüydü kabul ama Orhan Ak, Cihan, Inamoto gibi adamlar katlanılabilir oyun sergiliyordu. Kaldı ki Song-Tomas defans hattı, mükemmel yerli forvet rotasyonu ve Ilic gibi underratedin kralı bir adam vardı. Mondragon reise girmiyorum bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 gerets dönemi gene çekilebilirdide lucescu döneminden bi 11 oluşturun desem kimse oluşturamaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Jardel ve Hasan Şaş yeter. 4 senelik Terim dönemi en son peak yaptı ama Lucescu'lu 2 sezon direk başarı hikayesiydi bir Türk takımı için, her hafta düzenli olarak bir Avrupa takımına döküyorduk betonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 gerçi ümit karan da baya bi döktürmüştü lucescu döneminde ama yinede geçen sezonun ki hariç sonraki sezonlara göre baya kötü bi kadroydu :D.ona rağmen şl de çeyrek final oynadık helal olsun luceye şimdi düşününce 2. ft dönemi daha kötümüydü ne :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 gerets'li dönem en kötüsüydü. Kadro dışında,maddi açıdan çok kötüydük... Ödemeler hep sıkıntıydı,herkes isyanlardaydi. Hagi yine enkaz bırakmıştı. Gerets Ümit karan'ı adam etti(hagi agzına sıçmıştı yine misimovic gibi harcadı), Yönetim hagi döneminde 1 maç bile şans verilmeyen, malatya'ya kiralanan saidou'yu elden çıkaralım dedi Gerets oynattı hatta en çok top kapan adam olmuştu galiba 1 sezon. Gençlere hep şans verdi (uğur) onun döneminde pişti bir kaç kişi daha vardı adını unuttugum paso oynattı onlarıda ama adam olmadılar :) Peki 2 sezonda ne transfer edildi? Hiçbirşey... Birde inamoto'yu adamın üstüne yıktılar.. Gerets bu sene tek istediğim transfer Thomas Gravesen dedi saidou ile kontrat imzalamadılar onun yerine inamoto'yu aldılar. Tamam gerets istedi onu ama kaçıncı opsiyonuydu acaba boş beleş inamoto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 arda da gerets döneminde parladı.hagi ye kalsa yollardı bi anadolu klübüne.bi ersun yanal kadar gerets inde katkısı büyüktür arda nın üzerinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 ardanın durumu neymiş? dün sakatlandı falan deniyodu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 yok bişiyi. http://www.galatasaray.org/mpsaglikraporu/haber/10573.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 forvet transferi dondurulmus baros elmander stancu devam hyr tamam iyi forvet hattı.fakat nie atıp tuttunuz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 iyi olmuş zaten ihtiyacımız yoktu.baros,elmander,stancu,okan ve anıl yeter artar bile.hatta gerektiğinde pino ve kazım da oynayabiliyor orda. bize orta saha lazım kaleci sanırım kupa maçları bitince açıklanıcak ama bi orta sahada yanında açıklasalar tadından yenmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Fatih Terim: -Bir değişim olacaksa gerçekten olmalı. -Gelene göre giden olmayacak. Gitmesi gereken gidecek. -Emre Çolak'ın fiziksel olarak iyi hale gelmesini istedik kondisyonerlerimizden -1 değil 2 orta saha transferi istiyorum. -Bazen taraftardan hep beraber kırmızı olalım diye istekte bulunacağız -Galatasaraylılardan bugüne kadar hiçbirşey istemedim. Fakat bu sene bize toleranslı davransınlar,onlardan rica ediyorum. -Galatasaraylı zor günlerde yardım eden insandır. -Taraftarımı çok özledim. Kazandığımız başarılardan sonra eşime ve çocuklarıma tribünde el sallamayı özledim. -Buraya gelmeden önce takımın bu kadar zor durumda olduğunu söylediklerinde buna katılmadığımı söylüyordum fakat işimiz zor. Güven problemimiz var. -Taraftara bir vaadte bulundum. Bunu yerine getireceğim. Sahada dik duran bir Galatasaray göreceğinizden emin olabilirsiniz. -Galatasaray taraftarını artık klasik başarılar kesmiyor. Daha büyük başarıları hedeflememiz lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 IMPARATOR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 gaza geldim sdfs bu yuzden fatih terim dogru tercih ya.şu kötü durumda anca o umut verir.başarılı olur başarısız olur bilemem ama en azından tribünler falan dolacaktır.yanlıslıkla cambiasso gelirse yemin ederim 3 tane cambiasso forması alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar