apsingir Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 daha bişey belli olmadan bu ne hız ön yargılar şahane. Terim daha bugun dedi 3 transfer daha yapıcaz diye.(forvet ki bu sanırım fabiano olucak ve fabiano bana göre tam 10 numara mevkiinde oynayabilecek bir oyuncu-ortasaha-kaleci ki bu da sanırım muslera olucak) Bu kadroyla avrupada da oynanır ki şuan sadece türkiye ligi var bizim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 bırak eğlensin çocuklar. kendi takımlarında bi nane yok, burada takılıyorlar esh önderliğinde fgdh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 pardon da 1 temmuz da nası bi gaz bu gs'ye karşı..? bi olsun aralık falan bu sene gs den bi cacık olmaz diyebilesiniz, daha sezon başlamadan medyum kesilen arkadaşlar kaç kere muslera'yı, fabianoyu ve hatta selçuk inan'ı canlı izledi ki, çok saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 bu sene gsden bi cacık olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 unK said: pardon da 1 temmuz da nası bi gaz bu gs'ye karşı..? bi olsun aralık falan bu sene gs den bi cacık olmaz diyebilesiniz, daha sezon başlamadan medyum kesilen arkadaşlar kaç kere muslera'yı, fabianoyu ve hatta selçuk inan'ı canlı izledi ki, çok saçma.muslerayı canlı izlemedim zaten abartı videolarından etkilendim belki de iyi transfer dedim ama Fabiano yu tam anlamıyla yaklaşık 15-20 maçında canlı izleme imkanım oldu ve performans düşüklüğüde mevcut. bunu hepimiz biliyoruz ayrıca yazıda yazdığım üzere ne gerek vardı tarzında konuştum. eğer 4-3-3 e geçicekse terim o zaman eleştiri gerekir çünkü daha önce oynatmadığı bi taktikle ne denli akıcı çözüm üretebilir ben cevap vermiyim siz cevap verin. Ayrıca Fabiano'nun takımı Sao Paulo, golcü oyuncu için kimseyle görüşmediklerini satma gibi bir düşüncelerinin olmadığını açıkladı. Kulübün resmi internet sitesinde yapılan açıklamada sözleşmesi devam eden bir oyuncu ile kulübünden habersiz olarak transfer görüşmesi yapılmasının, FIFA'nın kuralları çerçevesinde suç olduğu da vurgulandı. Em resposta às notícias veiculadas nesta sexta-feira, dia 01, sobre uma suposta transferência envolvendo o atleta Luis Fabiano Clemente, o São Paulo Futebol Clube esclarece que não há nenhuma negociação em andamento e muito menos qualquer interesse em liberar o jogador. É importante ressaltar que existe rígida legislação da FIFA penalizando clubes que mantenham contato direto com atletas sem consentimento do clube detentor de seus direitos federativos, o que caracterizaria um possível aliciamento. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 İyi ki koymuşsun sondaki yazıyı da ya.. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 bir de selçuk dışındakileri daha almadılar ki. Zaten selçuk da fasülyeden sayılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 gs ne zaman antremanlara başlayacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apsingir Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Lig başladı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 şampiyon gs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Esh said: gs ne zaman antremanlara başlayacak? o kadar iyiyiz ki antremana gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 ilk defa ciddi bi soru sormuştum =P var mı bi haber nedir ne değildir vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 başladı 27sinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 fabiano dunyanın en kanser edici futbolcularından biri 1 tane güzel gol atacak diye 90 dakka her topu piç ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 haberturk yinbe bombalamış gs nin transfer acemilikleri bitmiyor diye muslera ve fabianoyu borsaya bildirdiler ama klubu fabianoyu satmıomuş gsyi fifaya şikayet ederlermiş dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 http://www.saopaulofc.net/noticias/noticias/futebol/2011/7/1/nota-oficial-luis-fabiano/ kısa meali, satmak istemiyoruzmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 arşavin diyolar şimdi de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 adam gibi satmak istemiyoruz deselermis gorusmeye gidince, boyle hareketlere gerek yok, fenerden beter cikti adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 said: £13.5M teklif etti. sdfsfdsgfd hasseseerere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Abi dun ft nin dedigi gibi... Basina dustugu zaman transfer haberi, 1se 4e, 4se 12ye aliyoruz, 12yse alamiyoruz:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 eşşeklik edip haldunu yollamasalardı o zaman, adam ser verip sır vermiyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 valla haldun'un sırf kimsenin haberi bile olmadan transfer yapması bile cok iyiydi ya. transferlerin takıma verdigi katkıyı gectim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Yalnız ispanya basınında dalga geçiyolarmış galatasarayla.Hayaln ürünü transferlere Fabianoda eklendi falan diye.. Yönetimin bu acemiliğini çözmüş değilim. Hadi Futboldan anlamıyorum Futboldan anlayan adamlardan anlarım diyodu. Meğersem onuda beceremiyomuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Beyler bi sakin olun, daha önce de dedim bi Muslera gelsin transferi kapasınlar sorun olmaz benim için. Gidip abuk subuk çapsız adamlar alırlarsa bu dakkadan sonra küfrederim o ayrı konu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Grast NTVSpor'un fake'i misin arkadaş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar