Starscream Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 drogba eski drogba değil ama.. dendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Daha o repliğe 5 sayfa vardı acele etme :) imzalanırsa denir hatta baston falan devam eder geyik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Masq haklı, bariz yem.... (fingers crossed(:D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Hayali bile güzel be Selçuklu - kalli orta saha Elamnder - Drogba forvet Trabattida alsınlar sonra rijarkd ağlasın lan lan 4-3-3 total futbol Ben varken alsaydınız ya yirtindim diye :) Cm oynuyor gibi his ettim ya zengin baskan fena olmuyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 durun daha bişi olduğu yok, drogba iyi güzel de bir alex değil bu yaşta. tek forvet oynayacaksak başka forvete de gerek yok bi sol bek bi stoper bi kaleci iki orta saha acil alınması gerekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 buffon sabri serdar ersan caglar selcuk inler kallstrom taarabt drogba arda hadi iyi geceler herkese adsghjkhgjg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Bu kadarı olmaz zaten :) senelik basın gazı :) Ama ilk defa alabilecek paramız var hehe Ama hersey para deil. Ahun birde annesini eşini ikna edemedik Doruk 2 dursa hayal kuralım 14 yabancıdan kurulu takimimizla :) Masa Arda yerinede elmander koydan gidiyo cocuk :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Ya bu arada UEFA'nın kuralı varmış, kulüplere kişiler para veremiyormuş doğrudan. 2007'de mi ne çıkmış. NTVSpor'da söylediydi Ünal Aysal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Chelsea'nin başlattığı abramoviç ekolünden sonra çıkmıştır muhtemelen :) Beşiktaş da öncü kulüplerden tabi bu konuda. Man. City falan yeni yetmeler işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Man city kimin parası ile yapıyor transfer? 2012 ye kadar bu denetimi yarı yarıya yapıyorlar 2012 den sonra full yapmayı deniyip yapamayacaklar yasa İngiliz futbolu ne olur bilmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 böyle kolpalar ara ara çıkıyor uefada, bir ara da yabancı oyuncu kısıtlaması getiricez diyolardı mesela. sonra büyük kulüpler höst diyince geri adım atılıyor. direkt kraldan para alan real madrid, ingiltere liginin yarısı falan çöker öyle durumda. E onlar çökünce futbolcularını yetiştirip yetiştirip yüksek fiyata satamayan porto falan gibi takımlar da çöker haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 hadi elmanderi anladım da, kallstrom ne abi? 5 sezondur her daim transfer listesinin başı adam.. yani bi kallon bi insua olma yolunda ilerliyor kallstrom.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 İngilterede söyle bisi var klüp benim :) sanane para verirsem veririm. Türkiyede ise yasal olarak dernek bu, dernekler bağış kabul edebilmiş. Futbol a.s. Dersen şirket, olmadık bir ürününü faturasını kesersem 300 milyonada alırım. Nasıl olsa vergi vermiyor o şirket gelirinden. İlginç bir statüsü bar dernek şirket arası. 2012 sonrası el altından paramvere,etecekler sözde , bence güzel olurda sonra bazı büyük klüpler ne olur bilemiyorum :) Neyse sonuçta bu sene nasıl m.city harcaya biliyorsa bizde baskan kesesinden harcayabiliriz. Bunun yanında zaten İnan Kıraç zamanında TV'de söyledi Ünal aysak 1 sene daha beklenemez kriterler geliyor diye :) , ama kimse dikkat etmedi. Adnaninada birazcık bu nedenle sepetlediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Esh said: hadi elmanderi anladım da, kallstrom ne abi? 5 sezondur her daim transfer listesinin başı adam.. yani bi kallon bi insua olma yolunda ilerliyor kallstrom.. Birde Marcelo Gallardo vardı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 evet daha neler var da. kallonu 8 sene falan aldılar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Ama yorumları okumak haberlerin altındaki paha biçilmez :) bu sene ingilterede 55 mac çıkarmış çift haneli gol ve asiste ulaşmış adama yaşlı oynayamaz diyen bir halkımız var :) Ya gercekten Drogba seyretmemisler hiç yada bilemiyorum neden futbol seyrediyor bu adamlar ya :) Hele niye çok iyiyse Barça almıyormuş konusuna girip her takımımızı Barça ile real ile bir tutmak paha biçilmez komedi ;) Neyse gelsede gelmesede eğlencesi bambaşka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 hjfgdhgf gelmeyecek adam için bile milletin 33 YAŞINDA O İŞ YAPMAZ Kİ HOHOHO diye ayaklanması komik. drogba lan bu. marsilya talip adama zaten. ayrılırsa gideceği yer de belli. cl'de yine 3-4 tane yazınca bu sallayanlar `abi adam ne oynuyor yahu oyoy diye` yağlarlar ekşide. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 gs ve senelik 5m pound.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 5 sene evvel parasızlıktan kırılıyoduk ne ara noldu bize bu hale geldik biz :D fenerde gider roberto carlos ortega falan alırdı asıl onlara noldu. Hangi ara yer degiştirdik abi biz bunlarla hani bir 96-2000e bakıcak olursak dünya çapında drogba kadar adını duyurmuş bir hagi vardır varsa onun dışında taffarel de biraz tanınırdı o kadar bilege kuvvet oynuyoduk onu da beceremez hale getirdiler bizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 daha bi hal olmadi ki? hala ucuz etin yahnisi peşinde gs . kim veriyo 5 er 10ar topçuya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 yalnız sırf Esh'e inat geliyomuş adam ne gülerim. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 http://www.easyodds.com/sports-betting/football-betting/specials/transfers/specials/didier-drogba-to-join-in-summer-transfer-window.html Ekside linki buldum. Saygılar hala listede yokuş duyum çok sağlam diyenler 1 e 500 falan alabilirler listeye ekletip gsyi :) Bu arada 33 lük dede için favoride supermis , gerçi emeklilik yası gelmiş oradaki takımlarda emeklilik takımı :p Saka bir yana daha oran bile vermiyorsak :( kolpanin en onde gideni haberler gene demektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 yani. real bile alır. morinyo zaten drogba fanı. benzema, higuain falan diz cöker tövbe ister drogbadan. ama yorumlar efsane. 33 lük bitmis drogba harharhar. dasfggjh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Mithat said: fenerde gider roberto carlos ortega falan alırdı asıl onlara ben fenerin transfer politikasından artık memnunum abi.Sanki aykutla yan yana fm den filan wonderkid bakıyoz elimizde katalog çok zevkli harbiden asdf.Bu arada drogba da yaşlılık handikabı değil olay bence.Adam 33 yaşında.Burada chelsea deki gibi özverili filan oynıcağını sanmıyorum.Biraz kasarsa rahat domine eder zaten.Keşke gelsede izlesek valla. Ama ben bi wonderkid adayını isim yapmış futbolcuya tercih ederim. Potansiyelini ortaya koyamasa bile savaşan futbolcular genelde. Hedefleri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 abi wonderkide bırakmaz bu sene terim işini. zamanında 52 tane wonderkid alıp göndermiş adam takıma. maliyeti düşünsene. her bi wonderkid stancu gibi çıkarsa sıçtık yani=) hem o tribünleri doldurmak lazım. drogba gelecekse TTarena için başka bişi değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar