Esh Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 zapata rus milli takımının kalecisiydi zaten sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Esh said: bir zamanlar 25 yaşında olup genç yetenek diye anılan bir kişi var bu ülkede. ismini söylememe gerek yok herlde.. Kaleci için genç bi yaş sayılır 24-25. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ciprian Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Esh said: bla bla bla bla bla bla http://galeri.uludagsozluk.com/41/obvious-troll-is-obvious_48605.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Ekşideki Muslera başlığını okudum da, adamlar 2009'da mı ne yazmaya başlamışlar; süper kaleci, imba kaleci, kedi gibi reflexleri var vs. vs. gidiyor 3 sayfa. Sonra Galatasaray ile adı anılmaya başladı deniyor, 3 sayfa eki eki nah alır deniyor, anlaşıldı haberleri çıkınca da birden kötü kaleci olarak yaftalanıyor ahah. Transfer olur, olmaz bilmiyorum da kedi ciğer mundar üçgeni olmuş tam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Ya Muslera çok çok iyi bir kaleci bence, yaşı da genç, O yüzden GS'ye gelmesine çok şaşırdım ben, halen şaşırıyorum. Büyük transfer tartışmasız, ama ne bilim dünya kupası'nda falan parlamış bir adamın kısa sürede gözden kaybolması, ardından Türkiye ligine kadar düşmesi beni şüpheye itiyor. Hani var birşeyler diyorum, ama neler olabilir bilmiyorum. Lazio'nun daha iyi bir kaleci alternatifi falan da yok, Cana'ya çokta ihtiyaçları da yoktu. Garip ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 kaleci dediğin 40 ına kadar oynar abi sonucnda kalecinin harcadığı efor ile diğer oyuncular arasında büyük fark var kaleciliğin getirdiğ igereksinimler daha ielri yaşlara akdar oynayabilme avantajı sağlıyor.. ama nihayet inde kalecisin hani sokaktaki adam kaç sene sorna döner seni hatırlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 bu typolar bariz kasıtlı abi ghfhgf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Yalnız bu transfer olmazsa kafa atarım ünal başkana. Günde 3 dozaj "super muslera" video'su izliyorum, fecilerdeyim. Çok üzülürüm lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 DarKRideR said: Ya Muslera çok çok iyi bir kaleci bence, yaşı da genç, O yüzden GS'ye gelmesine çok şaşırdım ben, halen şaşırıyorum. Büyük transfer tartışmasız, ama ne bilim dünya kupası'nda falan parlamış bir adamın kısa sürede gözden kaybolması, ardından Türkiye ligine kadar düşmesi beni şüpheye itiyor. Hani var birşeyler diyorum, ama neler olabilir bilmiyorum. Lazio'nun daha iyi bir kaleci alternatifi falan da yok, Cana'ya çokta ihtiyaçları da yoktu. Garip ya Ya şöyle bir şey var, takımlar sırf iyi kaleci diye kaleci almıyorlar dışarıdan. Öncelikle takıma alışmış, defansıyla rahat anlaşan, takıma geldiğinde ne olacağı belli kalecileri seçiyorlar. Çoğu büyük takım da alt yapısından yetişip parlamadığı sürece bu kadar genç kaleci almak istemez. Öte yandan Galatasaray da yıllık 2m gibi bir ücret verecekse çooook cazip gelmiştir. GS avrupaya gidemeyecek vs. deniyor, niye topçu gelsin takıma deniyor sürekli de, Türkiye'de avrupa kupalarında tartışmasız en başarılı takımız, bu sene yokuz diye kupalardan ihraç edilmedik yani. Adam burada Galatasaray'la çıkış yakalayıp seneye Avrupa'da oynadı mı, random takımla avrupaya gidip 2-3 maçta elenmesinden daha avantajlı olacak kariyeri için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Muslerayı türkiye milli takımına alsak dünya şampiyonasına kadar alışır falan kupayı alırız. Yan toplarda etkili kaleci diyorlar daha nolabilir ki eksigi bu kadar net kapatan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 granqvist genoaya gitmiş=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Yanlız bazı kanallarda hala anlaşılamamış diye mırın kırın ediyorlar. Borsaya yada resmi siteye haber düşmesini bekleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 buffon geleydi ya formasını alacadım. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 @deadwoll evet dediğin gibi birşey aslında şey olayı var. Zamanında Aceto'da da okumuştum. EU dışı oyuncu olduğundan ötürü Avrupa liglerinde sanırım kota uygulanıyor. Kotanın 2 veya 3 olması gerek tam bilmiyorum ama Ochoa gibi kendini belli etmiş bir kalecinin yıllarca Avrupa'nın büyük takımlarına gidememesini kota olayına bağlamıştı. Hatta Türk takımlarının niye fark edip almadığını vs., Gerçi adamın dün haberi çıktı, dopingli yakaladılar ASDASD ama o zamanlar pek böyle birşeyler olduğunu sanmıyorum. Ha birde Dünya Kupası'nda kendisinden çok daha kötü Sanchez'i falan oynattılar. Demek ki sorunları varmış bir süredir asdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Masquerade said: bu typolar bariz kasıtlı abi ghfhgf. değil abi, enteresandır ki değil=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Muslera çok çok iyi, Selçuk da çok çok iyiydi, Ceyhun yedek olarak alındıysa güzel. Şimdi bi tane zenci ön libero, bi tane sağlam soğukkanlı kuzey avrupalı stoper, bi tane delifişek sol bek lazım. Bir de yedeğe ibrahim akın veya volkan şen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 muslera alınmış mı artık yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 sağlam bi yerli forvet alınmış. kaynak sağlam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 DarKRideR said: Ya Muslera çok çok iyi bir kaleci bence, yaşı da genç, O yüzden GS'ye gelmesine çok şaşırdım ben, halen şaşırıyorum. Büyük transfer tartışmasız, ama ne bilim dünya kupası'nda falan parlamış bir adamın kısa sürede gözden kaybolması, ardından Türkiye ligine kadar düşmesi beni şüpheye itiyor. Hani var birşeyler diyorum, ama neler olabilir bilmiyorum. Lazio'nun daha iyi bir kaleci alternatifi falan da yok, Cana'ya çokta ihtiyaçları da yoktu. Garip ya Adamlar milli takımda Buffonun yedeği olan Marchetti'yi aldılar, o yüzden boşa çıktı Muslera. Polyushka said: sağlam bi yerli forvet alınmış. kaynak sağlam Cenk Tosun ve Mevlüt dışında sağlam yerli forvet yok ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Polyushka said: sağlam bi yerli forvet alınmış. kaynak sağlam Sercan falan değildir umarım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 O değil de ortasahaya hazır oynatmıyolarken ve hiçbi yerde ismi geçmiyoken piyasası silinmişken Muntari'yi alsak ne güzel olur. 2 sene önce esiyodu adam öyle oynuyo mudur ki hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HighSelf Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 çok sakat var (lütfen atmayın beni futboldan bunu hep yapmak istiyorum acıyın bana) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 sercan o. ne kadar saglam soru isareti gfdgh. ertugrul istemiyor sanirim kendisini, satilacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Sercan gelmesin yahu, adamın 6 ay tedavisi şart, son dakkada transferinden vazgeçti ruslar o derece. İbrahim Akın falan gelsin, Cenk Tosun ya da Mevlüt gelirse ne ala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Rewendor said: O değil de ortasahaya hazır oynatmıyolarken ve hiçbi yerde ismi geçmiyoken piyasası silinmişken Muntari'yi alsak ne güzel olur. 2 sene önce esiyodu adam öyle oynuyo mudur ki hala? Muntari`nin o tacklelarina burada faul calmaktan bitap duser bizim hakemler. Taraftar da gaza gelip kim buldu bu kazma`yi diye rage`e girer. http://www.youtube.com/watch?v=GU35rIXJ2FQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar