vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 insanlik hali...,,, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 hayır hani yeri gelince muziplik yapıyordu ya madem prompter bozuldu dönsün arkasındaki yardımclarına sorsun "gençler hadi sizi sınava çekeyim kaç km yol yapılmıştı?" fln diye sorsun zman kazansın hani ben bunu beklerdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 prompter bozulunca ölü taklidi yapmış, adam prompter terk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 abi o kalabalık sonradan doldurma gibi sanki sdfsd videoda baya iyi hahahah sevgili kardeşlerim....... ......... ......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 tayyip deilmiydi gecen hafta, kilicdarogluna, eline veriyorlar yazıyı okuyor diyen sffds.rezil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 BabacumMostors said: hayır hani yeri gelince muziplik yapıyordu ya madem prompter bozuldu dönsün arkasındaki yardımclarına sorsun "gençler hadi sizi sınava çekeyim kaç km yol yapılmıştı?" fln diye sorsun zman kazansın hani ben bunu beklerdim muziplikler, hazırcevaplıklar da vahiyle geliyomuş demek. hatlar karışınca o da ihtimal dışı kalıyo haliyle:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 İlk güldüm ama kalabalığı görünce moralim bozuldu bir Antalyalı olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 antalyalı degildir onlar merak etme. otobusle tasınıp 10-20 liraya tav olan garibanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Fistan said: tayyip deilmiydi gecen hafta, kilicdarogluna, eline veriyorlar yazıyı okuyor diyen sffds.rezil. abi vurmayın adam öldü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Ben o kitleye koyun lafını falan kullanmayı tercih etmiyorum ama koyu muhalif olsam "kuzuların sessizliği" diye çok eğlenirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hugrad Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 arada bi türkü söylese iyi olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 toggie said: antalyalı degildir onlar merak etme. otobusle tasınıp 10-20 liraya tav olan garibanlar. işşizliğe çare var diyor adam işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 kiclidaroglunun neden kagitla dogaclama yapiosunuz sorusuna cevabi geldi aklima "recep bey camdan konusuyor, ben ise candan konusuyorum" guzel ayardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 0:38 de iki parmağıyla "indir" diyişi varki paha biçilemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 SeaGle said: Ben o kitleye koyun lafını falan kullanmayı tercih etmiyorum ama koyu muhalif olsam "kuzuların sessizliği" diye çok eğlenirdim. YAZAR BURADA ÜÇÜNCÜ SIRADAKİ KIZIL SAÇLI BENİM DEMEK İSTEMİŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 bu adam işi bilmiyo. baştan halkı alıştıracan çakmayacaklar. bak mesela mesut yılmaz'ın prompterı bozulsa 1 kişi bile farkeder miydi? hatta kim bilir kaç kere bozulmuştur şimdiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 mesut yılmaz'ın önüne promter koysan promter dile gelirdi kendisi o derece yavaştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 goldbären said: SeaGle said: Ben o kitleye koyun lafını falan kullanmayı tercih etmiyorum ama koyu muhalif olsam "kuzuların sessizliği" diye çok eğlenirdim. YAZAR BURADA ÜÇÜNCÜ SIRADAKİ KIZIL SAÇLI BENİM DEMEK İSTEMİŞ Yok abi, en son cem uzan mitinglerine gitmiştim. Kömür falan diyosunuz akp'ye de asıl hizmeti tabak tabak pilav dağıtarak genç parti yapıştı sgsdgsdgfsdhfsdfsad Gemlik'i de il yapacaktı, tey, tey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 SeaGle said: Yok abi, en son cem uzan mitinglerine gitmiştim. Kömür falan diyosunuz akp'ye de asıl hizmeti tabak tabak pilav dağıtarak genç parti yapıştı sgsdgsdgfsdhfsdfsad Gemlik'i de il yapacaktı, tey, tey.. utanılcak bişey yok abi ne kastın kendini ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurf Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Küfür ettiriceksiniz şimdi adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 mani said: mesut yılmaz'ın önüne promter koysan promter dile gelirdi kendisi o derece yavaştı. aahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 iki cümle konuşamayan adamdan başbakan, hesap mühendisinden muhalefet yaparsan daha çok öperler bu ülkeyi asdfasgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 mani said: mesut yılmaz'ın önüne promter koysan promter dile gelirdi kendisi o derece yavaştı. olay o zaten, adam her kelime arasında 2.5 dk boşluk koyduğu için prompter', bozulsa da kimse anlamazdı, o arada tekrar çalışmaya başlardı manasında söylemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 mani said: mesut yılmaz'ın önüne promter koysan promter dile gelirdi kendisi o derece yavaştı. AHAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar