Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2011-2012 Sezonu Genel Tartışma

Llama

Öne çıkan mesajlar

Masquerade said:

nasıl haber olmadı?
tv'de yardım kampanyası gibi alay konusu olan şeyler bile oldu.

şu an gs'nin hala borcu var ama mesele gelir-gider dengesini tutturmak. gs bunu yapabiliyor şu anda. borç tırmanmıyor artık. harcadığımız kadar kazanabiliyoruz artık.

yoksa dünyada dolu kulüp var borçla devam eden, önemli olan onu döndürmek. bjknın da sıkıntısı bu. giderler için kaynak yaratabilirseniz olay toparlanma sürecine girer.

gs ın stadyuma 5 kurus vermeden sahip olması ve yeni stadyum gelirleri ile düzeltti, bizim öyle bir şansımız yok, hem stadı cebimizden para verip yaptırmak zorundayız hemde istediğimiz gibi yaptıramıyoruz, ne otel ne alışveriş merkezi , para kazanacağımız herşey yasak.
Sosyal ağlarda paylaş

red said:

ahahahahah

stad için ağlanmış yine

sizde verin inönüyü.yapsınlar lüks bi stad şehrin dışına.metroda yaparlar

bunları söylerken red'in gözünden yaşlar süzülüyo resmen sadfkjkşda.

batan geminin malları hesabı verdiniz mecidiyeköydeki cillop gibi arazinin kullanım haklarını (kullanım hakkı ne kadar eder bir araştır istersen ;p)

bizim stadın mevkisi zaten malum, saçma sapan kurtköy, gebze'de fln stad istemeyiz. şu anki "omo otöl yopomozsonoz bokkk!!!" muhabbetleri de hep bu yüzden. eğer o konumun kullanım hakkı devredilirse başka bi stad için beşiktaş'a en büyük ihanet yapılmış olur...
Sosyal ağlarda paylaş

semt takımı sıkıntı cıkar falan hikaye abi

galatasaray mecidiiyeköye asla öyle bir stad yapamıcaktı.

arena 10 numara stad.ulaşımı da muthiş kolay.herkes paşa paşa gidiyor

klubun menfaatleri açısından gayet iyi bir anlaşma oldu bence.beşiktaşta o yola girmeli.

samiyen iyiydi hoştu güzeldi ama insan gitmeye çekiniyordu çöker mi bilmemne mi pislik içindeydi bide
Sosyal ağlarda paylaş

Sonuçta devlete ait bütün stadlar, devlet araziyi kullanma değil stadı kullanma hakkı veriyor aslında kulüplere.
Ama Gs'ye o konuda bile büyük ayrıcalık tanınıp bir şirketle araziyi şirkete sunarak anlaşmasına izin verildi, sonra şirket nakit bulamadı Toki bitirdi ama yine de çok büyük karda Gs. Yoksa kendi kaynaklarıyla sittin sene o gecekonduyu ne tamir edebilir ne de yıkıp yapabilirlerdi.
Gs'ye o şirkete araziyi devretme hakkı tanınması bile büyük bir nimet yani, buralar spor yapılsın diye kulüplere izin verilmiş alanlar zira.
Sosyal ağlarda paylaş

calimero said:

red said:

ahahahahah

stad için ağlanmış yine

sizde verin inönüyü.yapsınlar lüks bi stad şehrin dışına.metroda yaparlar

bunları söylerken red'in gözünden yaşlar süzülüyo resmen sadfkjkşda.

batan geminin malları hesabı verdiniz mecidiyeköydeki cillop gibi arazinin kullanım haklarını

gözyaşlarının nerden geldiği çok net
Sosyal ağlarda paylaş

Galatasaray ile Beşiktaş'ın durumunu karıştırıyorsunuz.

Galatasaray'ın mköy ile bir bağı yoktu bir kültür oluşmamıştı.
Beşiktaş'ın var.

Stadı oradan kaldırmak bir kültürü yok etmektir. 30bin kişilik stad olsun ama yine orada olsun. Şampiyonluklarımızı semtimizde kutlayalım, çarşı grubu beşiktaş çarşı'sından çıkıp gelsin maçlarına.
Sosyal ağlarda paylaş

seba'yı ikna etmişse adalı, sağlam projeleri veya düşünceleri var demektir. Ayrıca NTVSPOR sabahtan beri "seçime tek girmek istiyorum" cümlesini öyle detaysız verdi ki bildiğin bencilce bir görüş olarak görmüştüm. Biraz önce tam röportajı verdiler, adam gayet haklı,

sağlam adamlar ayrı ayrı başkan adayı olup harcanacaklarına tek bir yönetim altında belki de yıllarca sürecek olan kaliteli bir yönetim kadrosu kurabilirler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...