tinu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 bu arada real madrid'in 5 futbolcusu da mendes'inmiş, hani beşiktaş hep mendes den alıyor diye konuşuluyor ya bi biz değilmişiz demekki, açıkcası ben bu kiralama olayını sevdim, genc adamları öncelikle kiralanıyor yada %50'si alınıyor ki muhtemelen %50 kısım alınırken özel bir anlaşma yapılıyordur, diğer %50 almak için bir bedel belirleniyordur, açıkcası ben mendes denen adamdan memnunum. bu son alına defans bozması forvet'de kiralık zaten adam yedek diye alındı , yabancı sınırı yok , beşiktaş gibi sürekli futbolcu sakatlanan bir yerde bence kiralık bu tarz oyuncular alınması iyi oluyor.
Llama Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 bu mendes denen herif zaten dünya futbolunun bir numaralı menejeri seçilmedi mi...
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 mourinho mendes'in adamı yalnız, chelsea'den itibaren gittiği gibi mendes'ten en az 3 adam almış takımına, kaldığı her yıl hemen hemen böyle yapmış. En büyük transferi de ikisinin işte C7, yamulmuyorsam C7'den yaklaşık 12 milyon euro menejerlik bedeli almış Mendes asdf
tinu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 peki bu adama neden türkiye'de bir düşmanlık var ! çözebilen varmı?
Llama Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 yıldırıma bok atsınlar diye işte bu adam üzerinden yada fon üzerinden sallıyorlar
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Yıldırım Demirören her şekilde bok atılmaya müsait bir adam, hak ediyor çünkü, adam mal yani yapacak birşey yok. Mendes ile kurdukları ilişki ise adamın başkanlık koltuğunda oturduğu sürece yaptığı en iyi iş tartışmasız, hani en azından şu transferler ile yüzümüz gülebiliyorsa Mendes sayesindedir. Endüstriyel futbolda bu tip ortaklıklar çok önemli, hatta olmazsa olmaz. Sen gidip Dünya'nın en iyisiyle yapıyorsun bu ortaklığı, bu kat kat daha başarılı bir iş
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 ha birde şu var http://www.thisisstaffordshire.co.uk/Stoke-City-Besiktas-s-wild-followers-bog-standard/story-13215469-detail/story.html?utm_medium=twitter&utm_source=twitterfeed
Llama Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 ulan fink samsunspora gitmiş ya
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 adnan sezgin stayla sarpı da alıyomus bizden samsun
Llama Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 http://i52.tinypic.com/2wejw4n.png
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 kartallı amblemi oraya koymasalarmış daha güzel olurmuş. rakibin eline dalga geçecek malzeme veriyorlar zorla gs'nin pembe forması gibi.
Llama Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 ee kullandık onu o yüzden koymuşlar
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 kartalın kullanılma amacı daha az yıldıza diğer rakiplerle aradaki yıldız farkından dolayı yıldızı kapatmaktı, ama bu sefer daha çok dikkat çekip daha çok dalga geçildi, hazır unutulmuşken tekrar deşmeye gerek yok diyorum.
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 3. Yıldızı biz aldık diye fener gidip komple yıldızlı forma yapmıştı son 3 5hafta için ya ahah
fizban Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 hayır o 3. yıldızı aldık diye değil, beşiktaşa yıldız hediye edildi diye yapılmıştı.
knox Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 1940 yılında falan sembolümüz olan kartal'ı ambleme koymuşlar,çok kafayı abudik gubudik şeylerle yormayın bence...
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 fizban said: hayır o 3. yıldızı aldık diye değil, beşiktaşa yıldız hediye edildi diye yapılmıştı. 2si de aynı sene olmadı mı zaten? bahaneniz beşiktaştı bariz bizi kıskanmıştınız.
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Ben bile bir galatasaraylı olarak "cool story bro" dicem şimdi
Llama Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Rewendor said: kartalın kullanılma amacı daha az yıldıza diğer rakiplerle aradaki yıldız farkından dolayı yıldızı kapatmaktı, ama bu sefer daha çok dikkat çekip daha çok dalga geçildi, hazır unutulmuşken tekrar deşmeye gerek yok diyorum. abi ne kafasındasın sen yuhh alakası yok kartalın oraya konma sebebi ve çıkartılma sebebi taraftarın isteyidir.. bjk tvde hala bile kullanılıyor o kartal misal
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 kafa şu aynen: http://www.fasthack.com/images/weblog/2006/05/computerman-2.jpg
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 kartalın rakipler 3 yıldıza geçince birdenbire kullanılmaya başlanması tesadüf yani :) Burada da bayağı tartışmıştık bunu hatta o zamanlar. Sırf burada değil tribünde sağda solda da özellikle fenerliler bayağı dalga geçmişlerdi (rakipler 2 yıldızken 1 yıldızdan 2ye "torpille" atladınız, rakipler 3e çıkınca da kartalla kapatınız falan diye), tüm spor programlarında da konuşulmuştu, pek lcd kafası değil yani. Ha, taraftar isteği olabilir belki, taraftar istemiştir yıldızları gizlemeyi de, esas olayı buydu.
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 en büyük maskaralık fenerin kıskançlığından çatlayıp her yeri yıldızlı forma bastırması, üstüne sezon içinde farklı forma kullandı diye ceza almasıydı heheh.
Red Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 dorukun konuya uefa kupası resmiyle gelmesini beklerdim.hayal kırıklıgı oldu
Öne çıkan mesajlar