Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL : Fenerbahçe - Ankaragücü / 15.05.2011 @ 20.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Llama said:

fizban said:

ibb 3-1 yaptı.

yok aga biz hakem, rakip satın almıyoruz. garanti olsun diye kombo yapıyoruz ligdeki 17 takımı satın aldık, bursayı almadık bi para çok istediler. öyle gidiyoruz şampiyonluğa.

hoşunuza gidiyormu peki böyle şampiyon olmak

17 de 16 mac kazanarak mi sampiyonluk hosuma gitmeyecek? Birakin bu vizviz laflari, oyle maclar aldik ki aslanin agizindan... herseyi hak ediyoruz

SAAAAAAAAMPIYON
Mesaj tarihi:
en azından avrupaya teleskopla bakmicaz yine her türlü.şampiyon siz olmuyosunuz yanı biz olmayınca.siz gidin türkiye kupası için drogba transfer edin yeni bide td bulun sdfkjg
Mesaj tarihi:
valla bu sefer de giderse komik olur. dediğim gibi alışkınız biz. komaz çok.

bu arada gökhan - bekir değişikliği geliyor. bekir selçuk aynı anda sahada. güiza da girsin de maçın dönme ihtimali çıksın.
Mesaj tarihi:
Lorrotar said:

en azından avrupaya teleskopla bakmicaz yine her türlü.şampiyon siz olmuyosunuz yanı biz olmayınca.siz gidin türkiye kupası için drogba transfer edin yeni bide td bulun sdfkjg

tam uefa kupası ve nonda resmi koymalık mesaj ama yapmicam ahha
Mesaj tarihi:
penaltı yapana kaç para teklif edildiyse artık millet birbirini yiyor sen yapma ben yapayım diye =) Aziz Yıldırım bile bu kadarını beklemiyordur bence. fatura biraz kabarık gelecek =) =)
Mesaj tarihi:
Red said:

Lorrotar said:

tam uefa kupası ve nonda resmi koymalık mesaj ama yapmicam ahha

hee hee çok komik gülüyoruz şu an sdfjkg
Mesaj tarihi:
Polyushka said:

fenere gıcık olmama rağmen, alex'e şapka çıkarıyorum. türkiye'nin gördüğü en profesyonel, en örnek sporcu

bende başta aygut dilmen ve sezon basi "kosmayan alekse forma yok" kampanyasina destek verip, ligin onaltinci haftasindan itibarende tükürüklerinin her damlasini itina ile yalayanlara cikariyorum

şapkami...
Mesaj tarihi:
harrykewell said:

Polyushka said:

fenere gıcık olmama rağmen, alex'e şapka çıkarıyorum. türkiye'nin gördüğü en profesyonel, en örnek sporcu

bende başta aygut dilmen ve sezon basi "kosmayan alekse forma yok" kampanyasina destek verip, ligin onaltinci haftasindan itibarende tükürüklerinin her damlasini itina ile yalayanlara cikariyorum

şapkami...

gözünü sevim sus artık ya
Mesaj tarihi:
bu maçtan şampiyonluğu kaybetmek güzel olmazdı zaten, son maçta gidecek ki bi eğlencesi bi anlamı olsun. o ellerinde bayraklarla şampiyonluk kutlamasına giden fenerlilerin yüzlerini falan bi görelim :)

son maçı kimle fenerin bu arada?
Mesaj tarihi:
hericim sen kendi takımını tutsana (tutabilecek bi tarafını bulabilirsen )

böle anti-fb kafasına devam ettiğin sürece üzüleceksin,daha iyiyiz çünkü,çok daha iyiyiz,kabul et bunu,göz yaşlarını sil ve "anti-fb'yi tutmaktan bıktım,artık gassaraylıyım" de ve rahatla.

kanser olacaksın yoksa
Mesaj tarihi:
harrykewell said:

Ankaragucu skor yanlislikla 3-2 olur, fenerliler panikler diye girebilecekleri cok net pozisypnlari ustalikla bertaraf ediyorlar

http://madaboutsports.com.au/Images/blog/harry-kewell.jpg
Mesaj tarihi:
abi bi sezon agladın yeter dicem adama da dinlemicek alıskanlık yaptı adamda, kendi takımından cok FB yi takip ediyor, gizliden gizliye hayranlık duyuyor sanırım. bi yandan FB li olsam cok tepki cekerim diye korkuyor heralde.

kontrol edemiyor kendini, izlemesi super sdfg
  • Yeni Oluştur...