Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL : Fenerbahçe - Ankaragücü / 15.05.2011 @ 20.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
PZero said:

kimse dememiş ama rakip 10 kişi 3 panaltıyla yıkılmış yani alex öle büyük bişey başarmış değil . 11 kişiyken ankaragücü niye gol atamamış

ASDHASHDAHSDAHSDAHSDHASDHADSHAHSDAHSDA
Mesaj tarihi:
Azmodai said:

PZero said:

kimse dememiş ama rakip 10 kişi 3 panaltıyla yıkılmış yani alex öle büyük bişey başarmış değil . 11 kişiyken ankaragücü niye gol atamamış

ASDHASHDAHSDAHSDAHSDHASDHADSHAHSDAHSDA

ZMAHDFUDGASUDGASUD PEZERO İNANILMAZ Bİ ADAMSIN YA
Mesaj tarihi:
kıristıyan mal bebesinin kalecide patlayan şutundan önce yaklaşık bi 2 dakkalık bi paslaşmamız var sol kanatta

o paslaşmaya bakın abi,VAR MI TÜRKİYEDE BÖYLE FUTBOL OYNAYABİLEN BAŞKA BİR TAKIM VAR MI ?

fenerin 6.,alex'in 5. golüne bakın abi,mehmet topuzun verdiği pasa(helal olsun 15milyon) VARMI BÖYLE Bİ GOL LAAAAAAAAAAAAAN

fener>all.
Mesaj tarihi:
harrykewell said:

Ankaragucu skor yanlislikla 3-2 olur, fenerliler panikler diye girebilecekleri cok net pozisypnlari ustalikla bertaraf ediyorlar

futbol bilgin önünde eğiliyiorum

keşke yanımda olsaydın sabaha kadar yüzyüze dalga geçseydim senle.
Mesaj tarihi:
DoGMeaT said:

kıristıyan mal bebesinin kalecide patlayan şutundan önce yaklaşık bi 2 dakkalık bi paslaşmamız var sol kanatta

o paslaşmaya bakın abi,VAR MI TÜRKİYEDE BÖYLE FUTBOL OYNAYABİLEN BAŞKA BİR TAKIM VAR MI ?

fenerin 6.,alex'in 5. golüne bakın abi,mehmet topuzun verdiği pasa(helal olsun 15milyon) VARMI BÖYLE Bİ GOL LAAAAAAAAAAAAAN

fener>all.

http://volkanbk3.files.wordpress.com/2010/11/sakin-ol-sampiyon.jpg
Mesaj tarihi:
katliamci said:

"Tatar Ramazan" said:

Emre'nin yanına ve yedeğine 2 adam alırsak seneye ŞL'de yarı final garanti ahanda yazıyom buraya

Abi genç oğlanlar ahahha

nicki katliamci olan birinden bu mesaj.
evet.
Mesaj tarihi:
sdssff adamlar Bekir'den bile gol yemiş ahaha...
Fener iyi çok güzel de, gollere baktım LigTV'den pek bi palavra be abi...Hayır goller süper de, Ankaragücü kalecisi+defansı baya palavra...Ha yanlış anlaşılmasın birşey ima etmiyorum, 4. gol komik geldi mesela, adamın yine penaltı olmasın diye değmemesi filan korkudan, baya rezilmiş ankaragücü, Melih Başgana selamlar...
  • Yeni Oluştur...