erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 house ve dexter bu konuda istisna olsa da genelde komedi dizilerini daha sık tekrar izliyorum, yemek yerken falan mesela açıyorum bi bölüm akıp gidiyor onlar da arrested development, scrubs ya da it's always sunny in philadelphia oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 scrubs cougar town family guy less than perfect Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 bir bölümünü 2. defa izlediğim bir dizi olmadı beğendiğim sevdiğim diziler var ama hiç birini bi daha izlemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Evet ya, Rome var. Generation Kill var. Baya güzel dizi var aslında. Edit: Generation Kill BAYA iyi, Rome zaten allahın emri efsane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 seinfeld, 2-3 senede bir baştan sona izlerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 cetintas said: Çoğunuz, o ne lan dersiniz ama Kurtuluş Dizisi'ni ben TRT'de 20 küsür sene önce izlemiş, beğenmiştim. Daha sonra cdlere indirip belli dönemlerde izlemeye devam ettim. Şimdi ULUSAL KANAL'da tekrar bölümlerini veriyorlar Cumartesi akşamları, onları da izliyorum. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Okulda izletmişlerdi bize onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 battlestar galactica sg-1 the 4400 scrubs That 70's Show birde angel ve buffy sıkıldıkça açıp izliyorum tekrar baştan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Stargate'ler (Universe hariç) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 "x denmemiş lan ne ayıp"çı olarak geldim ve Coupling diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 rome firefly deadwood Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Scrubs. Tüm sezonlarını 4 kez sıradan geçtim, hala da hergün rastgele açıp izliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 scrubs ezbere bilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Coupling'i direk ezbere biliyorum. Onun haricinde Rome ve Tudors i defalarca izledim, BSG de bastan izlemesem de baya izledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 kimse bilmez ama Dresden Files var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wallace75 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 fatmagülün suçu ne:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 battlestaaaaaaaar galactica! tabi ki. bölümleri loopa sararak izlemesem de, soundtrackini dinleyerek gaza geliyorum hep. keske daha uzun olsaydi =( http://www.youtube.com/watch?v=SlcUwUwjLrs sunun güzelligine gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 bsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 fenris said: kimse bilmez ama Dresden Files var... Niye bilmeyelim yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teknoson Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Öyle bir geçer zaman ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 scrubs house south park entourage It's Always Sunny in Philadelphia misfits bms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 south park Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 South park,spartacus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 south park spartacus kurtlar vadisi ilk bölümler kaygısızlar married with children Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 himym , its always sunny in phil. , the big bang theory , spartacus , mad love , supernatural , how not to live your life, merlin. bunun dışında da the x filesı çok severim mesela ama ne zaman izlemeye niyetlensem illa bir bölüm patlamış oluyor bulamıyorum netten falan yarım kalıyor hep.ama bir ara harbi indirip izlicem bunuda =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar