Daesu Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 sana saygım kalmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 lolol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 elimde key var. isteyen öm atsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Feysbukta layklayan herkese key geliyor zaten? Şu oyunu da indirdim ama bi adam gibi oynayamadım. Akşam şöyle 10dan sonra falan online olun da takılalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 olrayt demetori yi ekle akşam akalım ortamlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Daesu said: denedikleri birşeyde yok 98 de oynadıgımız starsiege ile aynı cogu şey ski diyorsanız alın 14 sene önce oynadıgımız oyun http://www.youtube.com/watch?v=-qY8s7X-f30 o zaman zevkliydi kendini oynatıyordu yeni birşeydi eksikliklerine ragmen. şu an gayet yetersiz geliyor herşeyi. teknolojisini degil oyun dinamigini eleştiriyorum burda. zaten tf nin hl1 ile buluşmasıyla ctf olayı tf-quake-unreal serileri arasında gitti geldi hep, tribes eksiklikleri nedeniyle giremedi bu üçlemenin arasına hiçbir zaman. bom boş bir harita, trick desen bi elin parmaklarını geçmez. tfc-q-unreallarla skillyz e doymuş adamlara yetemedi yetemedi diye kaflarsınız anca elle tutulur bi birikiminiz yok cünki. laf ettiginiz adamda nwoda oynamış en azından, yurtdışına göre bişi ifade etmesede tr de alanında yetenekli adamları barındıran 1-2 clandan biriydi. kısacası iyidir alırsın oynarsında samimiyet hissedicek hirbirşey yok tribesda hiçbir zamanda olmadı. %98'i airshot olan oyun oynayan, bunun grafiklisini bulsa onu da oynar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 şu oyunu f2p yapıp yazık etmeseler bari ama f2p olmaması da imkansız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 bedava 250 gold dağıtıyorlar, şuradan edinebilirsiniz; http://apps.facebook.com/freegoldtribes/contests/196147/invites/coupon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 meh sarmadı. Elitist ve şekilci yapıma ters. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 adam ilgi için seksen takla attı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Ulan oyun inmiyor, clientta waiting for server diyo öyle sabit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 sen beceremezsin zaten, bosver inmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 AHAHAHAH ABİ 55. SANİYE http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=pjyUy5f3VIw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 abi 15 dakikadır şuna gülüyorum ya http://i.imgur.com/9V4VC.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 ahah onu /vg/ de thread starter olarak kullanıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 hahaha harikaymış lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 bu ne kadar eğlenceli bir oyunmuş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 ne kadar iyi bir oyun bu ya. beş oldu lan saat. o kadar iyi oyun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 dün 4 caple oyun kazandırdım mutfağa koridor boyunca kayarak gittim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 kaede, arada girdiğimde online oluyosun falan, sana join yapıyorum ama girmiyor. sonra deme "bu niye benim oyuna gelmiyor trip mi atıyor" diye asdfa geçen 1 kill 17 death ama 5x capture ile bitirdim oyunu LOLOL PROBLEM? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 kuyruklu yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 son capture'da; http://static2.fjcdn.com/comments/Anyone+_378b24fd233ba350c93cf5aae668effe.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Xenocide said: AHAHAHAH ABİ 55. SANİYE http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=pjyUy5f3VIw of çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 stealth sıpinfüzör açmamla oyundan aldığım tadı 20'ye falan katladım ben ya. MINDGAMEZ çünkü kdfkh. o kadar eğleniyorum ki yanyana duran 2 kişiye sticky takıp patma sonrası spinfözürü böle 2 metreden enseye eklemek falan. yada stealth gidip zart diye beyin occipitaline melee bıçak sokmak falan grrr 3 kişi kovalıyo diyelim mouse'u falan bırakıp tak diye invis oluyosun. yanından geçip gidiyolar bide dağılıyolar. yanından geçerken grenade'i takıyosun. havada patlıyor herif sdhjfdh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 ulan ben kimseyi vuramıyorum bu oyunda bende mi sorun var asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar