aquila Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 neden bi olayi olsun ki lan? veya ne gibi bi olayi olmasini istediniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 movement. bi de bi olayı yok diyince neden yetememezlik oldu onu anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 oyunun promosyonu bariz böyle yapılmış çünkü yeni yetme fps oyunlarına karşılık eski tarz bi skill, movement, reflex vs gerektiren bişey denemişler ama olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 denedikleri birşeyde yok 98 de oynadıgımız starsiege ile aynı cogu şey ski diyorsanız alın 14 sene önce oynadıgımız oyun http://www.youtube.com/watch?v=-qY8s7X-f30 o zaman zevkliydi kendini oynatıyordu yeni birşeydi eksikliklerine ragmen. şu an gayet yetersiz geliyor herşeyi. teknolojisini degil oyun dinamigini eleştiriyorum burda. zaten tf nin hl1 ile buluşmasıyla ctf olayı tf-quake-unreal serileri arasında gitti geldi hep, tribes eksiklikleri nedeniyle giremedi bu üçlemenin arasına hiçbir zaman. bom boş bir harita, trick desen bi elin parmaklarını geçmez. tfc-q-unreallarla skillyz e doymuş adamlara yetemedi yetemedi diye kaflarsınız anca elle tutulur bi birikiminiz yok cünki. laf ettiginiz adamda nwoda oynamış en azından, yurtdışına göre bişi ifade etmesede tr de alanında yetenekli adamları barındıran 1-2 clandan biriydi. kısacası iyidir alırsın oynarsında samimiyet hissedicek hirbirşey yok tribesda hiçbir zamanda olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 yuh hadi ascende laf edersin anladım da starsiegee nasıl laf edersin oha be xunn daesu şöyle iyidir böyle bir adamdır derdi en ufak bir saygım kalmadı sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 ya o zamandan bu zamana farkeden bişey yok demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 lol, ne yapayım senin saygını bence tekrar oku yazdıklarımı stara laf etmişmiyim etmemişmiyim. ben gerçeklikle yaklaşıyorum olaya siz fanatikçe //yada dgerek yok bu örnege Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 vgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Vgs diyip gecmekten başka yapıcak bisey yok ne yazikki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 harbi vgs bi de; Daesu said: bom boş bir harita, trick desen bi elin parmaklarını geçmez. tfc-q-unreallarla skillyz e doymuş adamlara yetemedi yetemedi diye kaflarsınız anca elle tutulur bi birikiminiz yok cünki. abi ben espri olsun diye söyledim onu. kim olduğunu biliyorum bizzat adamın kendisinden tf2 competitive'e giriş dersi aldım. ne alıngan çıktınız yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Bu işi karşılıklı seçilen iki oyunda da 2v2 paklar beyler dövüşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Xenocide said: harbi vgs bi de; Daesu said: bom boş bir harita, trick desen bi elin parmaklarını geçmez. tfc-q-unreallarla skillyz e doymuş adamlara yetemedi yetemedi diye kaflarsınız anca elle tutulur bi birikiminiz yok cünki. abi ben espri olsun diye söyledim onu. kim olduğunu biliyorum bizzat adamın kendisinden tf2 competitive'e giriş dersi aldım. ne alıngan çıktınız yahu. baya üzüldüm acıkcası keza tf2ye resmi şekilde yetememişti arkadaş :((((((((((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 vgs yi ortaliga soylemistim kimse icin degil yanlis anlasilmasin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 div5 solly gogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 sonra herkes bahçıvana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 div7 terk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Daesu said: Xenocide said: harbi vgs bi de; Daesu said: bom boş bir harita, trick desen bi elin parmaklarını geçmez. tfc-q-unreallarla skillyz e doymuş adamlara yetemedi yetemedi diye kaflarsınız anca elle tutulur bi birikiminiz yok cünki. abi ben espri olsun diye söyledim onu. kim olduğunu biliyorum bizzat adamın kendisinden tf2 competitive'e giriş dersi aldım. ne alıngan çıktınız yahu. baya üzüldüm acıkcası keza tf2ye resmi şekilde yetememişti arkadaş :((((((((((( giriş dersi aldım zaten, sonra baktım tırt, terkettim sınıfı dsfjgk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 xeno bariz yetememiş adfghj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 oynayan kimler var nickleri ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 invite geldi bana isteyen varsa atiim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 bana da invite gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Şu oyun yeni sefil yetenek yoksunu FPS jenerasyonu için mükemmel bir şans umarım tutar da , bu tür ve sevenleri de yok olmaz. Ben de key var ama yemiyor ya oynamak güvenemiyorum kendime tf2cilere falan yenilirim sonra eyvahlar olsun zıh zıh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 OsManiaC said: Şu oyun yeni sefil yetenek yoksunu FPS jenerasyonu için mükemmel bir şans umarım tutar da , bu tür ve sevenleri de yok olmaz. Ben de key var ama yemiyor ya oynamak güvenemiyorum kendime tf2cilere falan yenilirim sonra eyvahlar olsun zıh zıh. bu kadar yazacağına şey deseydin direkt. "ilgi gösterin bana" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 ilkokul terkler geldi gene okumayı ögrenseler bi çözülcek iş aslında ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 http://www.incicaps.com/resimler/liseli-mal-1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar