DeadSkinMask Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 bu zippoların sadece kabını satan bir yer var mı? şöyle bir zippom vardı ama yoncası cebe koya çıkara soyuldu. sadece kabını alabileceğim bir yer var mıdır? iç mekanizma zaten mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 orjinalse eğer ömür boyu garantisi oluyor, aldığın yere götür, sor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 deforme ne zamandan beri garanti kapsamına giriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 şansın geçmiş işte, onun manası o:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Sacros said: orjinalse eğer ömür boyu garantisi oluyor, aldığın yere götür, sor. garanti kapsamına iç kısım dahil. dış kabı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 goldbären said: şansın geçmiş işte, onun manası o:) win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Esh said: goldbären said: şansın geçmiş işte, onun manası o:) win öncesinde şans kelimesi refere edilmemiş sarfınazar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 zippo nun kapağını açtığınız anda yananları varya onların özel bir adı var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 benim de şöyle egzantrik bir yonca dövmesi yaptırasım var ama gay mi olur acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 gay olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 bir yonca dövmesi ne kadar egzantrik olabilir ki diye sordum kendime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 nere ye yaptırdığına göre değişir, sevgili leprikon lar... http://www.ratemyink.com/images/ul/686/Flogging-Molly-Clover-tattoo-68646.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KullofAtlantis Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Akito said: bir yonca dövmesi ne kadar egzantrik olabilir ki diye sordum kendime. yonca şekli (yoncanın kendisi değil ama hemen hemen aynı şekil) kadim ezoterik dinlerde doğanın 4 kuvvetini temsil eder. Her türlü işlemede vs. de dini atıflar yapılacağı zaman yaratan sembolü olan çemberin yanında doğanın bu 4 kuvveti için yonca şekli de kullanılır. bu en eskisi, burdan başlayabilirsin mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Feamer said: nere ye yaptırdığına göre değişir, sevgili leprikon lar... http://www.ratemyink.com/images/ul/686/Flogging-Molly-Clover-tattoo-68646.jpeg hipokrat yeminide yazsınlar altına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 SAnırım o işle uğraşmazlar " abü yenüsünü alüver " deyip geçerler. Bugün tesisat yaparken baktımda ustalar ne kadar bol bol harcıyor malzemeleri. Örneğin 20 cm boru gerekli. Gidiyor uzun borudan kesip yapıyor. Yahu diğer oda da 15-40 cm arasında değişen birçok aynı borudan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 50 liralık çakmak alıver yenisini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 yeni bir zippo topiği sanmıştım ama değilmiş. konuyla ilgili kadim görüşlerini almak üzere roket adam hocaefendi hazretlerinin şu sözleri oldukça manidardır: "roket @ sözlük" said: tüketim toplumunun gelmiş geçmiş en sikindirik temsili olabilir bu ufak çakmaklar. çakmak amınakoyim, çakmak ya, çakıyorsun yanıyor o yani. çakmak statü sembolü olur mu arkadaş bir ülkede? düzenleme: bak buna gidip ebesinin amı gibi para verecek taksit yaptıracak ergen arkadaşım. şimdiye kadar "çakmak"tan "bu çocuk zengin" tahlili yapan bir insan görülmedi. henüz bir kızın "zipposu olduğuna göre vermeliyim" dediği de. o yüzden harçlığını bu aptal nesneye yatıracağına daha düzgün bir şeyler yap, git üstüne başına bişiler al falan. oke? hadi kal sağlıcakla. zippo gereksiz bir alet. bunun yerine gidin ayfon alın mesela, şekil olsun diyolla ama bi işe yarıyor en azından. ya da ne bileyim adam gibi bi saat alın, doğru dürüst giyinin. ama benim karşıma zippo getirmeyin kardeşim... gece gece delirtmeyin adamı lan. almicaksınız zippo. sikerim bu ülkenin cari açığı böyle sikim sokum şeylere gidiyor zaten. yeterlan. ödeye ödeye bitmedi mnskym vergi domala domala bir hal olduk. üretim ithalatı karşılamıyo lan bu aptal saptal oyuncaklar yüzünden. allah belanızı versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 hahahah roket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 vazgeçtim zippo almaktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 roket kıza asılmış zipposu olmadıgı için vermemiş bütün hırsı buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 küfür var banlansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 goldbären said: yeni bir zippo topiği sanmıştım ama değilmiş. konuyla ilgili kadim görüşlerini almak üzere roket adam hocaefendi hazretlerinin şu sözleri oldukça manidardır: "roket @ sözlük" said: tüketim toplumunun gelmiş geçmiş en sikindirik temsili olabilir bu ufak çakmaklar. çakmak amınakoyim, çakmak ya, çakıyorsun yanıyor o yani. çakmak statü sembolü olur mu arkadaş bir ülkede? düzenleme: bak buna gidip ebesinin amı gibi para verecek taksit yaptıracak ergen arkadaşım. şimdiye kadar "çakmak"tan "bu çocuk zengin" tahlili yapan bir insan görülmedi. henüz bir kızın "zipposu olduğuna göre vermeliyim" dediği de. o yüzden harçlığını bu aptal nesneye yatıracağına daha düzgün bir şeyler yap, git üstüne başına bişiler al falan. oke? hadi kal sağlıcakla. zippo gereksiz bir alet. bunun yerine gidin ayfon alın mesela, şekil olsun diyolla ama bi işe yarıyor en azından. ya da ne bileyim adam gibi bi saat alın, doğru dürüst giyinin. ama benim karşıma zippo getirmeyin kardeşim... gece gece delirtmeyin adamı lan. almicaksınız zippo. sikerim bu ülkenin cari açığı böyle sikim sokum şeylere gidiyor zaten. yeterlan. ödeye ödeye bitmedi mnskym vergi domala domala bir hal olduk. üretim ithalatı karşılamıyo lan bu aptal saptal oyuncaklar yüzünden. allah belanızı versin. http://i.chzbgr.com/completestore/2011/3/6/12b07451-a741-4f76-a3b3-329b4197f988.gif kaç sene önce yazmış bilmiyorum ama tam bir liseli haykırışı olmuş ps:zippo kullanmıyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 roket baya yardırmıştı sanırım zippo başlıgına epey entrysini görmüştüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar