Korax Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Cumartesi sabaha ucusum var yurtdisina. Yarin gun icinde online check-in yapiyim, aksam konserden sonra direk ataturk havaalanina geciyim, guvenlik kontrolunden de gecip(online check'in yaptigimdan 6 saat önceden gecebilirim diye umuyorum) is bankasi lounge'da ucusa kadar takiliyim diyorum. Baska bi tavsiyesi olan var mi? Ne yapsam ne yapsam diyorum, bilemedim, soram dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Bir roman bitirirdim ben olsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 uyu abı, ben bı keresınde coooook daha ufak bı havalımanında 13 saat beklemıstım. cantalarını kollarının altına al, montunu ort, cekebiliosan ayaklık bısıler cek uyu mis gibi. Alarmını kur tabi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 kredi kartı olarak ne kullanıyorsun? kredi kartın uygunsa direk kartına uygun Lounge bölümüne git, ister uyu ister gazete oku ister ps3 oyna ye iç ne istersen yap sabaha kadar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Ya isin asli daha önce lounge'a falan girmedim hep ucuslara son dakika falan yetistigim icin :) Is bankasi kredi kartim var, gidiyim oraya diyorum oyuzden, takilirim orda diye dusundum. Uykuda fena fikir degil aslinda, netice olarak bu kez el bagajim falanda yok laptop disinda. Böyle parlak bi fikir cikarmi diye zorluyorum hani sunu yaparsam vakit cok cabuk gecer diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 İş Bankası Millennium Lounge: Anlaşmalı havayolu firmalarının first ve business class yolcuları ile İş Bankası kredi kartı sahiplerinin ağırlandığı, 24 saat hizmet verilen bir salondur. Günlük hazırlanan aperatif yiyecekler, alkollü ve alkolsüz içecekler, taze meyve ve sandviç çeşitleri bulunan Millennium Lounge'ta ayrıca faks, internet, telefon gibi hizmetler de sunuluyor. Millenium Lounge'da rahat edebileceğiniz koltuklarda yabancı veya yerli gazeteleri okuyup televizyon izleme imkânı bulunuyor. direk buraya git ne işin var sağda solda sabaha kadar takıl işte, bedava herşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 ben gitsem almazlar demi uçak bileti olmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 lounge'a içerde ama check-in yaptırması lazım saat 5'e kadar yapamaz büyük ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 ah nasıl acıdım sana anlatamam. şu dünyadaki en kötü şey havaalanında beklemek herhalde. ben gündüz 2den sabah 6ya kadar bir havalimanında beklemiştim hayatımın en berbat gecesiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 off işbank lounge süperdir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Check-in'den sonra girebiliyorsun Lounge'lara. İş bankası millenium lounge hoş, güzel, kafana göre takıl, sakindir de o saatte, mis gibi olur valla. Ama varsa HSBC Premier lounge'a git derim, orası çok daha iyiydi işbank'a göre. Bir de erken check-in yaptırabilirsen gir lounge'a, önce ye iç, sonra bul bir koltuk yat uyu abi, hiç kasma yani. Millet uyuyo kimse bişi demiyo sdf. Ben yapamıyorum utanıyorum lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 checkin yapmak için en erken süre var mı? bir ay önceden yapılır mı mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 şu film geldi aklıma bunu izle öyle git :) http://www.imdb.com/title/tt0362227/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Kitap oku film izle ne güzel işte boş vakit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larva Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 24 saat onceden check-in yapabiliyosun iste. Alarmi kur masaj koltuklarinda kitap dergi bisey al uyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Mal said: checkin yapmak için en erken süre var mı? bir ay önceden yapılır mı mesela? 1 ay orda mı yaşıcan napıcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 olmaz da işte hayal dünyası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Silphatos said: off işbank lounge süperdir ya bu olay nasi oluyo yaw? kredi kartin varsa ne yani hic para almiyolarmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 hakkaten malmışsın kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 hoop roket alinti yap kaynadik arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 hahaha napıyım allahta beni böyle yaratmış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 varsa psp oynanır, dolu bir batarya yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Yapıkredi lounge'da var. Tek kuruş ödemiyorsun herşey var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 acaip groovy olmuş, beğendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 biri su tek kurus odememe olayini aciklasin lan :D 200 tl limiti olan ac ogrenci nasi gitcek kalcak orda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar