Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gece 12'den sabah 6'ya kadar Ataturk havalimaninda ne yapilir?


Korax

Öne çıkan mesajlar

Cumartesi sabaha ucusum var yurtdisina. Yarin gun icinde online check-in yapiyim, aksam konserden sonra direk ataturk havaalanina geciyim, guvenlik kontrolunden de gecip(online check'in yaptigimdan 6 saat önceden gecebilirim diye umuyorum) is bankasi lounge'da ucusa kadar takiliyim diyorum.

Baska bi tavsiyesi olan var mi? Ne yapsam ne yapsam diyorum, bilemedim, soram dedim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ya isin asli daha önce lounge'a falan girmedim hep ucuslara son dakika falan yetistigim icin :) Is bankasi kredi kartim var, gidiyim oraya diyorum oyuzden, takilirim orda diye dusundum. Uykuda fena fikir degil aslinda, netice olarak bu kez el bagajim falanda yok laptop disinda. Böyle parlak bi fikir cikarmi diye zorluyorum hani sunu yaparsam vakit cok cabuk gecer diye :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

İş Bankası Millennium Lounge:

Anlaşmalı havayolu firmalarının first ve business class yolcuları ile İş Bankası kredi kartı sahiplerinin ağırlandığı, 24 saat hizmet verilen bir salondur. Günlük hazırlanan aperatif yiyecekler, alkollü ve alkolsüz içecekler, taze meyve ve sandviç çeşitleri bulunan Millennium Lounge'ta ayrıca faks, internet, telefon gibi hizmetler de sunuluyor. Millenium Lounge'da rahat edebileceğiniz koltuklarda yabancı veya yerli gazeteleri okuyup televizyon izleme imkânı bulunuyor.

direk buraya git ne işin var sağda solda sabaha kadar takıl işte, bedava herşey
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Check-in'den sonra girebiliyorsun Lounge'lara. İş bankası millenium lounge hoş, güzel, kafana göre takıl, sakindir de o saatte, mis gibi olur valla. Ama varsa HSBC Premier lounge'a git derim, orası çok daha iyiydi işbank'a göre.
Bir de erken check-in yaptırabilirsen gir lounge'a, önce ye iç, sonra bul bir koltuk yat uyu abi, hiç kasma yani. Millet uyuyo kimse bişi demiyo sdf. Ben yapamıyorum utanıyorum lan.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...