Holy Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Millet nasıl saldırıyor ya, bana gelse kesin 50 liradan satarım.
Levent Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Süper.. Holy sen magic kart oyununu oynamışmıydın hiç ?
Holy Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Levent said: Süper.. Holy sen magic kart oyununu oynamışmıydın hiç ?Son 5 yıldır oynamadım, netten hiç oynamadım.
acdervis Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Bu arada çizgi roman hakkında ne düşündünüz?
Khiran Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 abi elinde fazladan invite olan var mı? beta konusunda niye şanssızım arkadaş ben :(
Meov Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 acdervis said: Bu arada çizgi roman hakkında ne düşündünüz? güzel, güzelde gözümü yordu baya nedense. hala invitation aranıyorum deli gibi allam yea. bb curve veririm, remington tıraş makinesi seti verrim invitationa evet.
Imvoid Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 şu ana kadar hiçbir ama hiçbir oyunun betası niye bana gelmez anlamıyorum ki. millet mi şanslı ben mi şanssızım.
Levent Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Bende eskiden magic online betasına girerdim artık oda yok.. Dota hiç yok!!
mardox Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Meov said: acdervis said: Bu arada çizgi roman hakkında ne düşündünüz? güzel, güzelde gözümü yordu baya nedense. hala invitation aranıyorum deli gibi allam yea. bb curve veririm, remington tıraş makinesi seti verrim invitationa evet. leşşşşş :P
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 onlarca mail ve 8 yarısmaya ragmen keyi alamayınca bıkmıstım ama deger be arkadas , adamlar yapmıs abi , 11/10 verılır oyuna :D buda qqbringer isimli son calısmam :D
Lord_Argos Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Imvoid said: şu ana kadar hiçbir ama hiçbir oyunun betası niye bana gelmez anlamıyorum ki. millet mi şanslı ben mi şanssızım. Aynen(:
KosPer Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Abi 50 tl veririm key'e. çok kötü durumdayım yokmu bi yardımsever ya :( . Ulan bana gelsin 2 tanesini direk paylaşıcam burda şerefsizim.
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 beyler mağdem bişey istionuz bende steamden oyun falan hediye alayım bari şöyle 20 dolarlık falan olur mu :D
mardox Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 ahaha bu pazarlıklar antalyada "eğlenceli" bir geceye kadar gider
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Yalnız oyun her update'de daha iyi hale geliyor, helal olsun Valve'a ya. Sürekli geliştiriyorlar, dizaynları güzelleştiriyorlar. Önceden kötü gözüken çoğu hero şimdi harika dizaynlara sahip falan. Dinliyorlar milleti, o yüzden bu beta sürecinde olmak büyük keyif. http://lh6.ggpht.com/-uijrjIIQ8NY/TrNJGYENfXI/AAAAAAAAAOo/FK6INqXfjKQ/s0/krob.jpg
Öne çıkan mesajlar