Allure- Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 of şimdi bunca zaman lol oynadıktan sonra dota'da ölünce gold gitmesi, creep deny, str agi int muhabbetleriyle uğraşıcam hahaha, hakkaten aşırı casual friendly lol. orb effect muhabbetini kaldırsınlar, casterların end-game'de viabilitysini arttırsınlar bitti gitti zaten.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 zaten tek söylenen şey casterların end-game'i. kimse deny kalksın demiyor. ama deny olmaması lol'u easymod da yapmaz. anlamsız karşılaştırmalar yapmayalım. farklı oyunlar sonunda.
Holy Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 eline bir kılıç alıp sağa sola sallayarak oynamaya ne dersin? oyunu o kadar basitleştirince geriye hiç bir şey kalmıyor zaten. Creep döv, düşman gelince skill at, peşinden koş.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 deny kalkması oyunu basitleştirmez ki lol'un da dota'da olmayan bir sürü gameplay ögesi var. neyse, ben fan kavgası çok büyüdü diye mod oldum burada. dota konusu dota'da. lol ya da hon framelemeyin.
Memphis Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Aluriel said: oynuyorum ben. güzel olmamış ama. dotanın aynısı olmuş. hiç bir yenilik yok. sadece grafikler güzelleşmiş. nasıl aldın key'i extra bisey yaptınmı yani
acdervis Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Memphis said: millet oynuyomus dota2 ( prolar ( turnuva haricindekiler ) ) varmı bizden birine gelen Sitedeki kayıttan dağıtılmaya başlanmadı daha. Oynayanlar bir şekilde Valve bağlantısı olanlar.
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 http://www.game-monitor.com/search.php?search=valve%20dota
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Allure- said: of şimdi bunca zaman lol oynadıktan sonra dota'da ölünce gold gitmesi, creep deny, str agi int muhabbetleriyle uğraşıcam hahaha, hakkaten aşırı casual friendly lol. orb effect muhabbetini kaldırsınlar, casterların end-game'de viabilitysini arttırsınlar bitti gitti zaten. nası yane olunce gold gitmiyo mu lolde
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 lol "carebear"lar tarafından geliştirilmiş endorfin pompalayan bir oyun ölmek diye bir şey de yok gıdıklanma odasına geçiyorsun o kadar
Accolade Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 harbiden lolmüş oyun eğer öyleyse...
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Lol'da creep farming falanda yok, creep keserek kasman imkansız, çok az para alıyorsun. Champ. indirmen lazım para yapmak için. Tekdüze oyun.
Allure- Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 emin olun lol'da dotadan hondan daha çok para kasıyorsunuz creep farmla.
S-H Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 LathspeLL said: Lol'da creep farming falanda yok, creep keserek kasman imkansız, çok az para alıyorsun. Champ. indirmen lazım para yapmak için. Tekdüze oyun. katılıyorum bu yoruma.
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 çünkü creep waveler daha büyük ve itemlar daha ucuz hani lolun birçok eksiği var ama o kadar sığ eleştirmeye çalışıyorsunuz ki gelip şurda doğru düzgün bilgilendirip tartışmak insanın içinden gelmiyor
S-H Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 creeplerden çok az para geliyor,ölünce zaten para gitmiyor oturup 20gold'a creep keseceğine ölümüne dive yapıp 2-3 kill kapmaya çalışmak daha iyi.doğru düzgün kill almadan çok zor item çıkmak.
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 hiç kill almadan sadece creep temizliyerek güzel güzel item alınıyo. öle luzumsuz luzumsuz dive yapmaya gerek yok. gercekten uyduruyosunuz.
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 LOL'de creep farming var diyen bassın gitsin ya şu konudan, artık yuh yani.
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 dotadan bile cok var muhtemelen, zatence belli baslı herolar değil bir cok hero hem yüskek man regen hem düşük cooldownlar hemde aoe büyü sayısının cokluğu yüzünden creep farmlıya biliyo.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Sivir ile, 0 kill alarak oyundaki en çok parayı kasan adam oluyorum genelde LoL ile. Bir sürü asist alıyorum ama genelde parayı kasınca geliyor onlar. İki oyunu da çok oynamış olarak Dota kadar çok diyebilirim. Bazı herolar için daha önemli hatta.
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Yok öyle birşey, yani dotayı oynamadığınız, bilmediğiniz kesin. Şu iki oyun arasında farklar bariz ama hala o konularda dahi savunmaya çalışıyorsunuz şu nickelodeon oyununu. LOL'de champion öldürmeden kasmak imkansıza yakın. DOTA'a lane'i boş bırak adam 2 dakikada kasar. Creep'lerden aldığın para yarı yarıya az ya LOL'de. Dahada az hatta.
Öne çıkan mesajlar